banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 14 Jun 2026, 23:00 Danas je 14 Jun 2026, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 695 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Maj 2026, 12:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Znači ne smijem provozati svoj mlaznjak glavnom džadom... pih :(

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2026, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
:D

Check out this TikTok I found! ▶️Watch the full video now! https://vt.tiktok.com/ZS9ELqygw/

Check out this TikTok I found! ▶️Watch the full video now! https://vt.tiktok.com/ZS9ELXjGD/

Check out this TikTok I found! ▶️Watch the full video now! https://vt.tiktok.com/ZS9ELvBpu/

Check out this TikTok I found! ▶️Watch the full video now! https://vt.tiktok.com/ZS9ELW1nh/

Check out this TikTok I found! ▶️Watch the full video now! https://vt.tiktok.com/ZS9EL7wnj/

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2026, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
Rider on the storm je napisao:
Gledao sam na YT kako u Švici panduri zaustavljaju motore i imaju uređaje za mjerenje buke.

I po Njemačkoj imaju prenosne mjerače buke, pa kad te zaustave a voziš napucano vozilo ili oni procjene da je bučan, testiranje, ako je preko limita, oduzimanje, tj šlep dolazi i kupi vozilo u njihov hangar, a ti kao ponosni vlansik sve to plaćaš kad dodješ da ga preuzmeš.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2026, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
Evo gore na snimcima koje sam okačio nekih njemačkih primjera. Po mom mišljenju oni malo i pretjeruju, ali opet oni su tu gdje jesu baš zato što su takvi. Između ovog našeg stanja i tog njihovog traženja dlake u jajetu bih radije njihovo odabrao.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2026, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2004, 13:31
Ljudi rade svašta, pogotovo mimo zakosnki propisanih pravila.
Ajde iskreno, na šta bi kod nas ličio haos u saobraćaju od budženih auta i motora da nas ima kao Švaba 90 miliona?
Pa ginuli bi na stotine hiljada dnevno.
Švabski drotovi su mega super, veoma kulturni prema ljudima koji nisu baš baš švabe, tek da vidiš kakvi su australijski drotovi kad te zaustave nedaj Bože da kreneš da se kurč1š ili ako naletiš na rasistu drota koje nešto dan ni po volji.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2026, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Nećete vjerovati, ali češka policija (Policie České republiky) je vrlo zajebana.
Iskočilo mi je nekoliko klipova potjera i ozbiljnih pizdarija sa ovog kanala.
Nisam očekivao takvu ozbiljnost i profesionalnost od njihove policije, u isto vrijeme divlje kao američki ali opet i pitomo kao evropski.
Ako ste dokoni, bacite pogled na par "most popular" klipova sa kanala.

https://www.youtube.com/@czdashcam/videos

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2026, 18:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Sep 2009, 10:51
Vozim maloprije, doduse u suprotnom smijeru i gledam lika kako staje, izlazi iz auta i preko zelenog ostrva odnese neku kesu u Zodijak, pretpostavljam dostava. Ladno stade 2m od kamere, ostavi auto u lijevoj traci...
Slika

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2026, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Da je bar u desnoj.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2026, 19:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
A ima i pješački prelaz par metara od mjesta na kojem se parkirao.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2026, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trebao je parkirati na ostrvo/zelenu površinu. :D Bar ne bi ometao saobraćaj.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2026, 07:22 
Majstor
Majstor

Sva sreca pa upali sva 4 zmigavca, inace ga niko ne bi vidio i mogao je ozbiljne probleme napraviti....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2026, 10:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Ako je upalio sva 4 zmigavca onda je to ok :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2026, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
S obzirom na "silovanje" naziva tranzit na dionici kod ove kamere (tranzit od 40 km na čas), ništa ne čudi. Jednostavno sve je nakaradno u ovoj državi, pa i kružni tokovi, tranziti, pa što ne bi bila i zaustavljanja.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2026, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Нијансу даље је Нешковић пумпа. Да је ту стао, изгубио би још 2 минута можда...

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2026, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2024, 10:06
Mene takođe fascinira kurcobolja velike većine ljudi, dok se ja vucaram po raznim sokacima i ćoškovima u potrazi za 'ljudskim' rješenjem. Nažalost, često mislim da sam samo budala jer mislim na druge, pogotovo kada vidimo more primjera u svakodnevnom saobraćaju.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2026, 16:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
ElPadrino je napisao:
S obzirom na "silovanje" naziva tranzit na dionici kod ove kamere (tranzit od 40 km na čas), ništa ne čudi. Jednostavno sve je nakaradno u ovoj državi, pa i kružni tokovi, tranziti, pa što ne bi bila i zaustavljanja.

Ни мени се не свиђа што је ту 40, али да није, будалетине би толико оргијале на том правцу да би сваке седмице била смртовница. А близу је централно игралиште* ком гравитира мноштво већих зграда ту, дјеца, људи са дјецом константно прелазе...

*Још мало, игралиште. Регулациони план је наравно измијењен, гдје толика ливада, а да симбиотски ту не никне нека зграда.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo će naići i na pozitivne, a i ne negativne komentare.
"Provlačenje" moticiklista kod nas nije definisano - "siva" je zona što znači da nije ni izričito zabranjeno, a ni dozvoljeno ali se toleriše.
Belgija, Francuska, Engleska, Poljska, Kalifornija - tu je dozvoljeno; Njemačka, Austrija, Texas (i većina US država), itd. - tu je izričito zabranjeno.
Ja se provlačim sa maksimalnom pažnjom (imam registraciju i osiguranje i nije problem ako očešem retrovizor, ali nije se dešavalo).. pazite ovih austrijskih bajkera u drugom dijelu klipa koji se NE provlače. :D
Em su navikli na svoje zakone, em neće da rizikuju ka svom putešestviju ka Jadranu.
Nešto kontam, zašto nema više dvotoškaša kod nas?
Mlilion auta, sve po jedno u autu.. prave se gužve i špicevi, je li javni gradski saobraćaj u banani, ili kao nacija više volimo Golfove i Passate, a ne vozimo dvotočkaše kao u Dalmaciji npr?
Ili oboje? Ja bih se roknuo kad za bih neki mali poslić u gradu čekao u koloni.. nemam živaca, bicikl, romobil, skuter, motocikl, sve je bolje od jebenih automobila po gradu.
"Okozih se čekajući" što bi rekao Žika Todorović u "Vratiće se rode".
Ja srećom do posla imam 4km bez gužvi, semafora, Lauš-UKC, samo vozi Miško.. ostale stvari po gradu ne bih mogao autom, koja je svrha preći 5km za 40 minuta? Pa bolje je pješke.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ja ovako na biciklu.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2026, 22:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bravo Miroslave.. btw. juče me pretekao Glovo biciklista/dostavljač. :D
Dobro je da podržavaš, znam da su u Polskoj opušteni po ovom pitanju.
Banjalučko proljeće/ljeto/jesen su mi nezamislivi bez dva točka.
Pa prije bih gledao farbu koja se suši nego čekao u koloni automobila.
Saobraćajna infrastruktura.. banjalučka.. loše.. ali da ne idem predaleko.. jbt više ima auta nego stanovnika i to dva/tri puta (ne bukvalno).

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2026, 05:11 
Majstor
Majstor

Dok god samo kao nacija toliko zatupljeni da je glavni statusni simbol AUTO, nema nama pomoci. Prvo u saobracaju, a onda i u sve drugo.

Ja sam licno na biciklu sve dok nema minusa vani i mogu procitati na nekim kolegama sa kojima radim ili sam radio, da je to za njih ponizavajuce iako ti isti svaki dan kukaju na parking.

Vrh

[ 695 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]