banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 11:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16975 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 849  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2014, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Zoka, ako je fiat, u zadnjoj pepeljari ima inbus saraf, odvrnes njega i izvuces pepeljaru, onda dobijes to sa slike sto je mirdza postavio. Zatim uzmes kljesta ili kljuc i dotezes taj srednji saraf dok se sajla ne zategne :), pazi samo da ne pretjeras jer ce rucna biti niska i teska.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 14:56 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
J3bo me konj kud vas poslušah. Prvo, maska se ne skida tako kako si ti napisao Sehxore nego imaju tri šarafa koja je drže, jedan iza i dva ispred ručne. Al' to je najmanji problem. Taj šaraf koji treba dotegnuti da bi zategao sajlu nije kao na slici iza, nego je ispod ručke od ručne kočnice. Pošto nemam cjevastu 10-ku radio sam sa okastom, a zahvaljujući nepristupačnosti vijka u jednom potezu možeš ga okrenuti za jedno 1/12 kruga. Pola sata sam zatezao sajlu, sav se izgrebao i iskrzao.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 14:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jesi li zategao sajlu?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 14:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Fiat....ako nisi izrezao ruke ko da nisi ništa radio :-?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 15:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hertzog je napisao:
Jesi li zategao sajlu?

Jesam. Da mogu ljudi toliko zakomplikovat.... :mad:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 17:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
danas mi drugar prica,hoce uzme nekog pasata limunzinu ,dizel,mislim 2004 godiste i kaze on ima motor fa6 i on je bolji.Sta to znaci fa6 ili fa5 ne kontam,zna li neko da mi objasni

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2014, 23:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
_зока je napisao:
Hertzog je napisao:
Jesi li zategao sajlu?

Jesam. Da mogu ljudi toliko zakomplikovat.... :mad:

Zaboravi da je kod tebe punto kec, kod dvice je to bas lako, dve minute posla :D

Ajd bar si se izgrebao, sad se mozes hvaliti da si nesto radio xD

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 11:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
Wrangler je napisao:
nikolaa82 je napisao:
Zna li neko koliko kosta reparacija klijesta na autu? Rekli su mi da ima na tranzitu neko radi. Da li je isplatnije to raditi ili kupiti polovna na otpadu?

Sve preporuke za "Mišu" na tranzitu nikad nisam čuo da se neko žalio na njih. Reparacija je od 25-35 KM.
Kupiš polovne i kupio si mačka u vreći.
Koji je auto u pitanju tj jeli ručna na klještima ?

Da podijelim sa forumasima. Isao sam kod Mise na tranzitu i reparirao mi je klijesta i zamijenio diskove na zadnjim toskovima. Klijesta su bila toliko zapekla i nisu bila u funkciji da mi plocice nimalo nisu bile potrosene. S obzirom da su pakne od rucne na zadnjim diskovima bile dobre, sada rucna radi odlicno, auto koci odlicno. To zadovoljstvo me kostalo 75 km po tocku i dobio sam garanciju od godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
Imam pitanje, kratko da opisem situaciju. Dva trzna centra, jedan peko puta drugog. Jedan ima veliki parking, drugi nema parking. Ovaj sa parkingom, nakacio 4-5 tabli sa naptisom "samo za kupce njegove robne". I ujak dobja obavjestenje o pocinjenom prekrsaju (da se javi u policiji rok 15 dana ili ide prekrsajni nalog. On je parkirao kod ovoga sa parkingom a otisao kod onog preko puta.
Ko je njega zapisao, da li policija koja radi kao parking sluzba za tog privatnika ili je neko od radnika zapisao tablicu jer je vidio da ide preko puta, ako je vo prvo onda je nevidjena svinjarija, a i ovo drugo je svinjarija....
E, da, u ovom obavjesntenju se pozivaju na clan zakona u kojem je ujak nije postovao znak zabrane parkiranja (ukratako) . Stajao je na parkingu tako da ne moze da krsi znak, samo je prekrsio privatnikov znak koji on posto misli da je bog otac kao ima neku sluzbenu snagu.... Dakle prema policiji prekrsio je privatnikov znak zabrane parkiranja(ako kupujes preko puta kod konkurencije) .

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Zamisli da se neko parkira u tvoje dvorište bez tvoje dozvole. Kako ide procedura? Vjerovatno ga je taj privatnik, čiji je parking u pitanju, prijavio.

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 17:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2004, 22:13
Jedna stvar je privatni, a druga javni objekat

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 18:41 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
javno je bilo kod tite, u demokratiji je sve privatno, pa tako i taj trzni centar..

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 18:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, sistem je bio vjerovatno da je zvao policiju i rekao, pisi kaznu otisao je preko puta.

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
nepokoreni je napisao:
Fiat....ako nisi izrezao ruke ko da nisi ništa radio :-?
Nemoj, molim te.
ssaassaa je napisao:
danas mi drugar prica,hoce uzme nekog pasata limunzinu ,dizel,mislim 2004 godiste i kaze on ima motor fa6 i on je bolji.Sta to znaci fa6 ili fa5 ne kontam,zna li neko da mi objasni

Nešto ti je pogrešno pričao drugar, mislim da nikad niko nije čuo za "FA6" ili "FA5"...
goci master je napisao:
Imam pitanje, kratko da opisem situaciju. Dva trzna centra, jedan peko puta drugog. Jedan ima veliki parking, drugi nema parking. Ovaj sa parkingom, nakacio 4-5 tabli sa naptisom "samo za kupce njegove robne". I ujak dobja obavjestenje o pocinjenom prekrsaju (da se javi u policiji rok 15 dana ili ide prekrsajni nalog. On je parkirao kod ovoga sa parkingom a otisao kod onog preko puta.
Ko je njega zapisao, da li policija koja radi kao parking sluzba za tog privatnika ili je neko od radnika zapisao tablicu jer je vidio da ide preko puta, ako je vo prvo onda je nevidjena svinjarija, a i ovo drugo je svinjarija....
E, da, u ovom obavjesntenju se pozivaju na clan zakona u kojem je ujak nije postovao znak zabrane parkiranja (ukratako) . Stajao je na parkingu tako da ne moze da krsi znak, samo je prekrsio privatnikov znak koji on posto misli da je bog otac kao ima neku sluzbenu snagu.... Dakle prema policiji prekrsio je privatnikov znak zabrane parkiranja(ako kupujes preko puta kod konkurencije) .
Mislim da mu nikako ne mogu dokazati. A i kad bi išlo na sud tako, išlo bi kao građanska parnica, tuži ga za upad na privatno vlasništvo, tako nešto, opet nije saobraćajni prekršaj. Mislim da prosto neko hoće da mlati pare na onome ko se upeca. Kako bilo, sjajnu si je antireklamu napravio, vjerujem da će ga ujak svima "preporučiti"...
veteran 1987 je napisao:
josaBL je napisao:
Jel ovo turbina ? Ne razumijem se ja u ovo :lol:
Slika

Jeste i po svemu sudeci na ovoj slici Fordova

Đe si, Contadore...

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E . je napisao:
Mislim da prosto neko hoće da mlati pare na onome ko se upeca. Kako bilo, sjajnu si je antireklamu napravio

Ma E. sou je totalni sa ta 2 privatnika, citav grad prica o tome, naima nevezano za ovu pricu, zasto je ujak isao na parking, mogao je, je li stati na trotoar ispred tog marketa sto je isao u njega. Taj trotoar je isto tako vlasnistvo ovog preko puta, privatizacijskog pljackasa. Pricaju i da mu je to sud potvrdio. I vec mjesecima na tom trotoaru stoji security ne da nikome da se parkira :) dakle lik posjeduje trotoar. viva la kapitalizam

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2014, 22:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
De sad upotpuni pricu i napisi o kome se radi.
I javi sta je ujko napravio.

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 12:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Jun 2008, 15:44
Kod koga bi ja mogao opraviti klimu, izgleda da pusta negdje?

Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 11 Maj 2014, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Sad rade klime i u onom servisu Zule preko puta doma penzionera kod zelenog mosta. Ako odes tamo napisi njihove cijene, i mene interesuje ista stvar.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2014, 08:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 19 Jun 2008, 15:44
60 KM punjenje, pri punjenju dodaju neku boju pa ukoliko pusta zbog boje ce biti primjetno gdje, nakon toga se popravlja.

Sent from my PAP4500TDUO using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2014, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
један глуп проблем..

Slika

ко год је имао фау-ве зна да се ово свијетло огули.. одлучим ја неки дан да га префарбам, извадим га, одрадим шта сам мислио вратим назад и сад се дешава крајње глуп проблем..
овај прекидач свијетли црвено иначе, међутим, сад кад га упалим све свијетли нормално али након 5-6 секунди овај вањски дио прекидача се угаси као и ово десно за подешавање јачине свијетла на контролној табли и висине фарова.. унутрашњи дио (прстохват) свијетли нормално стално..

крајње глуп проблем и деси се мени..
има ико ИКАКВУ идеју?

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16975 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 302, 303, 304, 305, 306, 307, 308 ... 849  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]