AntiDope, ti bas nisi imao srece, kad te do sada nije vozila nijedna zena

ah, sta sve zena moze dok je za volanom a muskarac na suvozacevom mjestu
E ja, da sam ti zena (ne budi primjenjeno

), bi te zato namjerno postavila pozada sa djetetom da ti drzis flasicu dok beba pije, a ja bi vozila

))))) ili idi taxijem
Muskom sovinizmu nikad kraja

, ali zato takvi ozene 'mlake zene' koje sve to trpe i tolerisu, kojom oni mogu da manipulisu, a zato su krive i same zene, sto to dopustaju.
Kad ovo govirim, ne znaci da sam feministkinja, i da ponizavam muski rod, naprotiv, muskarac mora da bude sigurnost, promucurnostda dominira, ali da to prepusti zeni kad osjeti da ona to zeli

, ali da postoji medjusobna ravnopravnost i zamjena uloga, tipa, ako ja mogu da pokosim travu zasto ti ne bi mogao da operes sudje ili okacis ves. To su primjeri, ali cisto da me ne shvatis pogresno
Ima zena sa kojima zaista sjedam nerado u auto, ali josh je vise muskaraca sa kojima necu da se vozim. Tj, naokon te spretne muske voznje i cinjenice da mozemo glavu izgubiti u svakoj krivini, nikad vishe.
Tako da, po stoti put, ponavljam ne mozete globalizovati.
Neke zene su mozda u gradskoj voznji ukocenije, malo komplikovanije, ali su u principu pazljivije, vise se cuvaju i voze sporije.
Dok muskarci , vodjeni mislju da su oni se rodili sa volanom u rukama i da im je to genetska predispozija, voze brze, agresivnije, ulijecu, izlijecu i sl...