V@nja je napisao:
E . je napisao:
Koji točkić, molim te?
Zar kod vecine automobila ne postoji prekidac sa, izmedju ostalog, "off" i "auto" opcijama za farove?
"Auto" postoji vjerovatno kod novijih, moguće da sam imao to na W211, inače na "normalnim" autima (iz prošlog milenija) ga nema...
Kod većine automobila (Zastave koje pojma nemam šta imaju i ne želim znati i Mercedese koji imaju 80 položaja ne računamo) ima kao na sledećoj slici:
Prvi položaj je "0", drugi su pozicije/dnevna svjetla, i treći su "normalna" svjetla.
Kod mene još ima prekidač za maglenke (2 položaja - prednje i zadnje) i intenzitet osvetlenja table (od mraka do reflektora - pali se kad se uključe pozicije, s tim da ne radi kad su pozicije uključene a nema kontakta - "parking svetla").
ajkula je napisao:
Sta su dnevna svjetla?

Pozicije, otprilike.
Svjetla koja danju vidiš da gore, ali u mraku ne bacaju nikakav snop, samo "odaju" položaj vozila - uglavnom 5W12/10W12 sijalice.
Tommy Vercetti je napisao:
Kod mene imaju dnevna svijetla, i ne mogu se ugasiti, osim vjerujem softwareski ili sto E. reče, neki relej precvikati. Mislim da je ona mislila na dnevna svijetla.
O ovome govorim, pomenuo sam već da sam neko vreme vozio Peugeot 607, kom se "dnevna svetla" pale čim se da kontakt, iako je prekidač na "0", na "prvom stepenu", na kom bi se inače trebala paliti, se samo još upali osvetlenje table, na "drugom stepenu" normalni farovi...
Jednostavno se ne može ugasiti.
Mislim da je auto negdje oko 2005.-7. godišta...