banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 19:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 474  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jul 2016, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
ssaassaa je napisao:
Da budem iskren spustili su još 100KM, ne mogu vise kažu jer je u tu akciju uračunat već redovan popust.

Ocekujemo recenziju vozila poslije sest mjeseci ......ono utisak ,potrosnja ,udobnost itd itd

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2016, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Hvala svima na čestitkama. Naravno može recenzija. Ako se neko jos odluci zna gdje se može javiti i isprobati.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2016, 16:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Forty Two je napisao:
Papci su što neće na popust da daju još jedan popust?

Mogu oni to jos spustiti i da budu dobri, ali treba pogoditi dobar trenutak..

* u svakom slucaju cijena za takvo auto jeste dobra,do 20 000,ovo auto se namece kao logican izbor (kome treba gepek) ...moje licno misljenje da je to moglo jos par stoja dole,tj za 19 000 (tj -4%). Naravno,to je samo moje misljenje,ne mora znaciti da sam u pravu

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 13:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
e nisi se zeznuo ... gledao sam to auto kod jednog druga u BG ga uzeo stvarno autić ko slika za te novce ... ovaj je prezadovoljan sa svojim ...

ako je ko mušterija za Audi A4 2008 B8 model 2.0 tdi bas dobar nek se javi na pp ...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 13:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Jel automatik? Zamjena uz doplatu?
:-D

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 14:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
wizzy_bl je napisao:
Forty Two je napisao:

Na čemu temeljiš taj zaključak? Saloni, tj ovlašteni prodavci zaradu ne očekuju od prodaje nego od servisiranja u garantnom roku tako da nema tu nekog manevarskog prostora.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 15:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
wizzy_bl je napisao:
Forty Two je napisao:

Na čemu temeljiš taj zaključak? Saloni, tj ovlašteni prodavci zaradu ne očekuju od prodaje nego od servisiranja u garantnom roku tako da nema tu nekog manevarskog prostora.

Ma ima..misljenje temeljim na nekim stvarima sto cujem, u nekom svom blizem/daljem okruzenju...na bilo koju "akcijsku cijenu" ti mogu spustiti jos dole, konto ovoga,onoga ...na kraju krajeva,prosao sam i ja tako..na akcijsku cijenu (npr. u rangu ove sad cijene citroena -KOJA JESTE POVOLJNA) ...dobio sam -400km , uz malo zezanja i cimanja...da sam mozda vise smarao,dobio bih vjerovatno jos...

npr...moj ujak dobio fabiju monte carlo za cijenu koju ja nisam mogao ni sanjati...pogledaj po kojim cijenama popovi kupuju skode...opel doktori,advokati...itd

ukratko,prostora ima (u nekoj razumnoj mjeri) i kod "akcijski cijena" ...samo treba biti uporan i pogoditi neki trenutak koji je njima bitan...npr. moraju i oni ispuniti planove prodaje zbog bonusa itd...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 18:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Jes... znam tako smorove, daš im maltene po nabavnoj i satraše, pričaju svima "ja dobio, ja ovo, ja ono" umjesto da drži kljun zatvoren..

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 18:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako se popusti mogu dati popovima,doktorima,advokatima ....ili sta ja znam vec kome.. mozes se i ti kao kupac boriti za svoj popust. Naravno, ne mozes nikoga natjerati da ti spusti cijenu,kao sto niko tebe ne forsira da kupis bas tu...ali ides od salona do salona,pitas sta ko nudi,koji brend,podvuces crtu i izaberes...bar u tom segmentu trzista,konkurencija postoji

Sa druge strane...naveo sam namjereno "popust u razumnoj mjeri",iz razloga sto je ova cijena Citroena bas dobra i tu se realno ne moze ni ocekivati neke ozbiljne korekcije...realno nemam pojma da li spustaju cijenu u citroenu,ili ne,ono sto mogu reci da je prodavac prilicno dobar i kvalitetno edukovan (bar ranije je radio onaj prosjedi lik)....prateci cijene novih automobila u tom segmentu,mogu reci da bi i meni ovaj auto bio u TOP 3...

moje licno misljenje, kad sam gledao promotvni materijal, jeste da bi se taj auto morao moci kupiti za 19 000 ( -3%,ako nista za kes,kao npr Opel Corsa) i zato sam se iznenadio da drze fiksno ...uglavnom,niti bitno,niti je neki iznos u pitanju

Sve ovo nije bitno, covjek je kupio auto...i 100% NIJE POGRIJESIO...neka mu je sa srecom i neka napise utiske poslije nekog vremena

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Znam covjeka koji je kupovao toyotu, iz salona u Zenici dobio ponudu bolju nego u BL. Profaxao tu ponudu u salon u BL i ovi mu odmah spustili nesto ispod te cijene.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 22:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Wizzy znaci sad kad podjem po nova kola da obucem mantiju :) ... Ima bolja fora bar u audiju i vw oni dobijaju test modele po skroz niskim cijenama...al nesmiju prodati ovako par mjeseci. E takvo auto mozes bas pojeftino kupiti. Al jako su neozbiljni vecinom.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2016, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
blaf77 je napisao:
Znam covjeka koji je kupovao toyotu, iz salona u Zenici dobio ponudu bolju nego u BL. Profaxao tu ponudu u salon u BL i ovi mu odmah spustili nesto ispod te cijene.

Zašto mi ovo ne reče prije 5 godina?

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2016, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Samo si trebao pitati :P

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2016, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Ovako što se tiče mog auta, pošto sam zavirio u papire zaradili su na njemu nešto malo ispod 500KM.Tako da ova cijena koju ja plaćam nije visoka.

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2016, 23:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Takvo novo auto za tu cijenu... Odlicna kupovina.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2016, 10:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2006, 23:50
ssaassaa je napisao:
Moram da kažem da sam na kraju kupio Citroen c-elysee 1.2 puretech 82KS. Auto je bilo na akciji za 19600KM. Daciu nisam mogao dočekati tako da sam na kraju odustao i uzeo Citroen. Jel ima neko od forumasa ovaj model da podijeli iskustva :) jedino mi je loše što je garancija 2 god.ali se mogu dokupiti za 600KM još 3 godine garancije.

Imao si i opciju Peugeot 301 po istoj cijeni (19.590), znaš i sam da je bukvalno isti auto sa istim paketima opreme, a dobio bi ga sa 4 godine garancije:
http://www.peugeot.ba/showroom/301-4/4- ... ka-ponuda/

Do prošle godine je 301 bio u istim paketima skuplji od C-Elysee, ali su od januara uvoz Pežoa za BiH preuzeli Slovenci (kao i za Citroen) i imaju bolje akcije i cijene nego dok je uvoznik bio Verano iz Srbije...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Skoda Octavia 2016., 1.8 TSI DSG.
180 ks, parking senzori, tempomat, veliki ekran, 7 brzina.
Ali je EURO4 (kontam da je za tržište indije pravljeno zbog ovoga?)
Jedino što je benzin, kontam popiće bogaoca.

Ima neka prilično dobra ponuda, novo.

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 16:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Ne troši tako puno. Ali 7-brzinski DSG nije baš najizdržljiviji mjenjač...

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 18:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sto nece izdrzati...nov auto nov mjenjac...uostalom uopste nisu to losi mjenjaci..dobro jesu kod nas sa 200000km kad dodju i kad se zadnjih sto nije odrzavalo...prije su musicavi bili al koliko sam citao sredili su to...samo sto to auto kad budes prodavao jednom ovdje tesko ces prodati..steta a dobra kola

Vrh

PostPoslato: 27 Jul 2016, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Nije izdržljiv kao 6-brzinski sa suhim kvačilom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9470 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218 ... 474  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]