banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 20:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16957 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 848  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Maj 2013, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
3500€

Shakal, dobar! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 11:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Zasto su polovni Roveri onako jeftini? Jel ima neka caka? Cine mi se kao super auta...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7312795&show=1

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Fabrika propala pre x godina...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Sto bi znacilo? Da nema rezervnih dijelova? Da im je skup servis, da ne mozes uraditi servis uopste ili nesto peto?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 11:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sve navedeno

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 11:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima dijelova, ali su poskupi. Onda, to su redom stara auta lose zavrsne obrade i losih materijala... Tako da...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 15:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Ima kolega Rovera 25, filter ulja mu paše jedino sa nekog Lotusa... totalno dostupno i nabavljivo :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 18:20 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Sehxor je napisao:
Kontam da bi ti vecina majstora za to uzela ne manje od 50ak+ km jer ispod im se ne isplati raditi :), bolje reci prijatelju nek poskida te retrovizore sto nije toliko tesko, skine ogledala sa njih (ili nek zastiti trakom), nek kupi komad smirgle od 1800 i sitniji od 2000, onda nek skine rozi lak sa 1800 pa onda sa 2000 da ih fino "zaglati" i crni sprej i izlakira, trosak je 5km za smirglu i 10km za sprej :) par sati posla, drzace sigurno 2 godine :). A ako su retrovizori bas od neke roze plastike ja bi tu samo sprejom prelakiro hahah :D i nakon tog svega ce bar biti zadovoljan sto je nesto napravio, a na netu imas bas dosta tutoriala kako se retrovizori skidaju, nije bas tesko. U slucaju da mora skidati tapacir sa vrata (nisam nikad skidao sa golf 4 retrovizor) nek samo zastiti vrata i tako prelakira/osmirgla :)

Spoiler:
Ako bas nakaradno ispadne, uvjek moze kupiti 2 nova retrovizora :lol:

Ma, pristao bi on i na 50-60 maraka. Ko bi mu to mogao uraditi (a da zna posao :) )?
Eh, vidiš, taman da i to pitam. Bio neki dan u OBIju, imaju vodeni šmirgl samo do 1200 preko nema. Gdje bih mogao nabaviti neki finiji?

PS: Dobra ideja u spoileru. :lol:

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
TNS, kak si mi kaj?
skeva je napisao:
Zasto su polovni Roveri onako jeftini? Jel ima neka caka? Cine mi se kao super auta...

Zato što ne vrijede ni toliko...
<Enter_name> je napisao:
Ima kolega Rovera 25, filter ulja mu paše jedino sa nekog Lotusa... totalno dostupno i nabavljivo :lol:
Na svijetu postoje otprilike tri vrste filtera ulja + ulošci...ako je tako, alal im vera. Svima.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 18:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Da ne znam vrlo dobro majstora koji mu radi, mislio bih da petlja... nažalost, tako je.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2013, 21:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Imao Rovera 200 koji se od 25 razlikuje jedino izgledom farova. Kupovao sve dijelove bez najmanjih problema. Vadio mu dusu 3-4 godine i presao ~120.000km (prodao ga sa 250.000). Nikakvih problema vrijednih spomena...

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 00:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2009, 18:07
Mozda si kupovao pre nego je fabrika propala, a i moze se kupovati dosta toga bez problema samo je pitanje cijena :)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Znate onu: koje se dvije građevine vide iz svemira? Kineski zid i Roverovo skladište :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
E ovako ljudi...trebala bi mi mala pomoc....ja cu ovde okacit obavjestenje a moderator nek prebaci na zasebnu temu ako bude potrebe...

Naime....juce sam bio zrtva saobracajne nesrece (oko 22:00h)....isao sam biciklom iz grada u budzak i na semaforu u budzaku lik u autu mi oduzme pravo prvenstva na nacin da nisam mogao odreagovat i udari me (moguce je da sam vise ja njega udario al on je bio tvrdji)....lik nije ni sekunde zastao nego je samo otisao u pravcu nadvoznjaka....ja sam imao puno srece...bio sam sinoc u hitnoj, nisam nigdje udario glavom i nemam nikakvih preloma...ugruvan sam i sve me boli, jutros sam jedva ustao iz kreveta, analgetici rade posao pa mi je sad malo bolje....policija je napravila uvidjaj i uzela podatke...bilo je i nekih ljudi koji su mi pomogli tamo i koji su policiji opisali sta je i kako je bilo...

E sad....lik je vozio opel kadeta suzu...starije tablice pocinju sa 73 (nije niko tacno uspio vidjet tablice zbog mraka i brzine kojom se sve desilo)....ja sumnjam da je neko mladji i moguce pijan jer je izgledao na semaforu kao da ne zna sta tacno hoce....definitivno je da je i njemu napravljena neka steta....prednji desni far ili mozda cak i sofersajba ili suvozacev prozor...nisam 100% siguran sta sam mu tacno slupao al nesto sigurno jesam...lako moguce je da je pocinitelj iz budzaka ili nekog okolnog naselja...

Molim svakoga ko nesto nacuje o mogucem pocinitelju da me kontaktira....

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2013, 17:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Ubio si ga ko zeca.... :lol:
Dobto si prosao :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 13:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Sep 2009, 11:19
Da li neko zna da li je moguće uvesti auto koje je iz Engleske, ali je volan prebačen na lijevu stranu?
Kolega je našao neko auto iz Engleske jako povoljno, pa sad planira da ode u Srbiju, prebaci volan na lijevu stranu i onda ga takvog carini i registruje kod nas.
Rekla sam mu da se ne može izvršiti homologacija auta kome je volan na desnoj strani, ali on smatra da će problem riješiti ako volan prebaci prije carinjenja.
Bojim se da ne ostane i bez para i bez auta.
Nisam mogla da nadjem nikakve informacije o ovoj tematici, doduše nisam nešto mnogo ni tražila.
Šta vi mislite, hoće li kolega izvisiti u cijeloj ovoj priči, ili je to stvarno moguće legalno uvesti?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
kako ce legalno uvesti ako mu u papirima stoji RHD *right hand drive* a on prebacio na LHD kod Micka u Dobanovcima bez racuna i atesta reci ti njemu nek se mane corava posla i nek se fino protegne koliko je dugacak al da zipa da mu ne izvire noge ispod jorgana

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 17:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 28 Dec 2012, 11:11
skeva je napisao:

Roveri imaju dobar izgled i nista drugo, ako hoces auto za pokazivanje a da ne placas puno, nema ti boljega.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 19:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 16 Sep 2009, 11:19
chils je napisao:
kako ce legalno uvesti ako mu u papirima stoji RHD *right hand drive* a on prebacio na LHD kod Micka u Dobanovcima bez racuna i atesta reci ti njemu nek se mane corava posla i nek se fino protegne koliko je dugacak al da zipa da mu ne izvire noge ispod jorgana

Ma tako sam ja nesto i kontala, tako sam mu i rekla, ali bojim se da mu je zinula guzica na novije auto, a jeftino. Nas par ga ubjedjujemo da se kane toga, to da je jednostavno i legalno obaviti ne bi bilo tako jeftino.
hvala u svakom slucaju

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2013, 19:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
ma nek ode kod neskovica provjeri oce dobiti homologaciju ako izvrsi prilagodjavanje vozila,a sto se tice carine ako ima homologaciju ima pravo na uvoz naravno ako vozilo nije otudjeno. :lol:

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i toljagom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16957 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182 ... 848  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]