|
Gas Petrol na Laušu, cijena LPG po litru je 1,55 KM. Na Super Petrol-u je 1,41 KM.. otkud tolika razlika? Na Nestru je još niže, 1,39 KM.. ali nasuo sam na Super Petrol-u. Ono, meni je svejedno, zaista ne znam jesam li ikada pomenuo da ja ne prelazim puno, pa danas sam više potrošio na 7 piva, nego na mjesečno gorivo, ali što je previše, previše je. Ali ko im određuje te cijene, to je razlika od 10% što nije malo.. 'ajde fening-dva gore-dole, ali ovi su ga prećerali. I pitanje za "plinaše", gdje preferirate točiti LPG? Gdje smatrate da je kvalitet dobar?
I šta bi sa onom aplikacijom od prije par godina za praćenje cijene goriva, propala? Bilo bi fino da opet imamo nešto slično pa da upoređujemo i kalkulišemo.
_________________ Vi svi pripadnici sekretarijata haškog tribunala možete samo da prihvatite da mi popušite kurac. Moji pravni savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje odbrane, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali. Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.
|