epek je napisao:
Zna li iko u cemu je fazon s ovim motoristima sto imaju masku preko tablice?

Kao nece ih radar snimiti?
Pečenko je napisao:
Kakvu masku ?
Kovid masku, odgovara dimenzijama motociklističke tablice i prekriva istu i jebe radarima majku.
Zapravo ne kovid bijelu nego hiruršku plavu masku.
I da, neće ih radar snimiti jer.. maska jebeno nije providna.
Prvo sam mislio da je to šupački i nefer prema automobilistima koji imaju tablice i na prednjoj strani i na zadnjoj strani i nije ih tako lako pokriti i otkriti.
A i ja sam vidio sve više motocikala sa maskama preko tablice, ili tablice koje su pod takvim uglom postavljene da se i ne vide.
Nismo Italija, nismo Španija, motocikli nisu bitan faktor u saobraćaju, tako da nikog od nadležnih ne zanima ova stvar.
Tako da sam i ja odlučio da pokrijem tablicu maskom.. iako sam dosad mislio da je to šupački, iako možda i jeste.
Kod mene je riječ o samo 250 kubika ali svaki motocikl "vuče" jahača da vozi malo dinamičnije, tako da preferiram da projurim pored crnog stuba i mahnem istom.
Serem vam se u čarapu, nećete me kazniti.
Rizik je preuzet na jahača, sam pao - sam se ubio.
Ajde realno, ja nisam ljubitelj npr. sportskih motora od 200 konja, ali ne možeš to voziti kao Puntića ili Fiestu, to vuče jahača da ga nagazi, i ako je tablica vidljiva ode dozvola na ihahaj.
Fun fact: zakon kaže da ako tablica nije vidljiva iz nekog razloga, kazna je 40 KM (20 KM u 8 dana).. znači ništa.