banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 19:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16964 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 849  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 26 Sep 2012, 09:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Presvlake su mu vr' :D

CSI NY... :D

Na takve presvlake se stiklica sama zabija u bravicu... Ko je nama dvojici kriv sto smo ostarili ubudale...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 09:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 02:18
Nemojte biti neozbiljni... odgovorite co'eku, gde da kupi povoljno gume dimenzija oko 185/75 R16 (mm gore-dole)?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 02:18
Na takve presvlake se stiklica sama zabija u bravicu... Ko je nama dvojici kriv sto smo ostarili ubudale...

Svaka njemu cast, jest' ti ikad probao zitigu u C2? Dobro pa sajbu nije izbila :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 10:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@judo...Pa to se ne pita kad svi znamo da _3oka ina najbolju ponudu.

@RBA, vidis sta ti je moc crvenih presvlaka.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 10:19 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Za gume "automerkur" kod Neškovića u Budžaku, najveći izbor... cijena, po dogovoru...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 10:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Partibrejkeru... :-(

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 11:12 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Partibrejkeru... :-(

Morao sam, razlika u vremenu, pa kad gazda ustane ima da nas sve počisti, tebe posebno jer si spomenuo presvlake, na to je posebno osjetljiv...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 16:57 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Jedino da probas pitati u IDDEEA, bivsi CIPS. Od njih ti i traze tu potvrdu, mada sumnjam da ces dobiti to sto trazis.

spavac je napisao:
flash, jel to u vezi osiguranja da ti traze papir u vezi udesa?

E . je napisao:
Mislim da je u procesu vađenja USA vozačke, pa mu (im :D ) treba "prepis" podataka, tj. "history" neki...

Evo, konacno se vratih da odgovorim. :)
Ma nije za vadjenje vozacke ovdje, to se drugacije radi. Odem, polozim testove, uzmem test i cao. To je ovdje lako, ali mi ne pada na pamet da radim to, jer vec imam svoju vozacku (i medjunarodnu), koju sam zaradio na tezi nacin nego Ameri.
Treba mi posto se registrujem za Zipcar, vadim clanstvo za ovu rent-a-car firmu (inace, super su i imaju fazon iznajmljivanja po satu i jos neke stvari :) ), pa mi traze driving record od ranije.

Jutros je tata provjeravao sa MUP-om i oni valjda nemaju registar udesa (kao, samo za BL regiju, a mogao sam imati i udes negdje drugo)... Provjericu onda jos u starom CIPS-u.
Najbolje da jos ne mogu dobiti takav papir. :-?

RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Lako vam je kad je moderator otišao, preko "velike bare"...

Eno, moderator je maloprije zapoceo svoj proces napustanja "mjesta preko velike bare", pa se pripazite. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 17:03 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
znaci ameri dozvoljavaju da vozis sa nasom vozackom + internacionalnom na duzi period..nego jel ti imas auto svoje u USA?

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 17:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Vjerovatno se onda ne bi gnjavio sa Zipcarom. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 17:37 
staromodan
Korisnikov avatar

ma pokusavam da skontam situaciju.. :D mozda je imao auto na kratko vrijeme pa onako sam pitao..papir vezano za udes ako je imao auto kod kuce registrovano na njemu moze samo osiguravajuca kuca da mu izda, tesko sta u policiji (mozda grijesim)..

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma kazem vam da je skoro nemoguca misija dobiti papir o udesima. Jednostavno nigdje ne postoji centralizovana baza podataka. Cak i da si imao udes koji si ti skrivo, ne mora znaciti da ti je zbog istog oduzeta vozacka pa da zbog tog CIPS ima nesto o tebi.

Dakle, pisi propalo.

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 18:00 
staromodan
Korisnikov avatar

FLASH je napisao:
Ma nije za vadjenje vozacke ovdje, to se drugacije radi. Odem, polozim testove, uzmem test i cao. To je ovdje lako, ali mi ne pada na pamet da radim to, jer vec imam svoju vozacku (i medjunarodnu), koju sam zaradio na tezi nacin nego Ameri.

nemoj se ljutiti, al ovo ti je najveca greska..s obzirom da si gore vec jedan duzi period trebao si do sada poloziti za americku dozvolu i miran si..

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 19:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
FLASH je napisao:

nemoj se ljutiti, al ovo ti je najveca greska..s obzirom da si gore vec jedan duzi period trebao si do sada poloziti za americku dozvolu i miran si..

Pa i nije bas, jer jako rijetko vozim, a nasa vozacka + medjunarodna su navodno ok.
Nemam vremena da se gnjavim sa tim, bas.

E . je napisao:
Vjerovatno se onda ne bi gnjavio sa Zipcarom. :D

Upravo. :)
Mozda da sam se preselio ovdje za stalno/da imam drzavljanstvo, onda bih ganjao vozacku, ali ovako bas i nema potrebe.

TNS, kad vec pomenu da nema neki registar nesreca... je li to samo kod nas stvar ili...?
Posto, pretpostavljam da ovo ima u USA/u ostalim (zapadnim) drzavama barem, dok to meni traze. Znam da je drugarica iz Singapura svoje papire lako rijesila za Zipcar...

Uvijek mi ostaje mogucnost da krivotvorim papir i lupim neke nasumicne domace pecate, a uz to onda jos ne moram placati ni za zvanicno prevodjenje. (Naravno, uvijek je tu taj balkanski mentalitet... :lol: )

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 20:14 
staromodan
Korisnikov avatar

ok su nase vozacke na odredjeno vrijeme sto se tice zapada..licno sam bio tvrdoglav i govorio nemam vremena pa kad me pajkan zaustavio i prijetili sa zatvorom onda sam letao za UK dozvolom a viza mi vazila 2-3 mjeseca.. :lol: takodje nisam znao ocu li ostati il ne, al dobro je, neka nje u dzepu.. :D

kao sto rekoh pokusaj ako si imao auto registrovano na svoje ime ovdje u bosni da ti osiguravajuca kuca da papir koji potvrdjuje da nikad nisi imao sudar.tako su nasi radili za UK i vrijedilo je..pokusaj tu opciju ako ne mozes nista od policije dobiti...

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 20:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Ma to, napišeš neku glupost, tvoji isprintaju, odnesu u opštinu i nalupaju se milih pečata redom.

@spavač:
Mislim da nije imao auto registrovano na sebe, da je otišao i prje nego je "mogao"...
Mada bih ja ulovio neku vozačku i za par stotina dolara nešto sa neke aukcije uzeo, na njegovom mjestu. :D

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 20:26 
staromodan
Korisnikov avatar

ako nije imao, onda mu preostaje balkanski nacin..ja mu preporucujem najlaksu opciju, nek fino polaze za USA dozvolu..vec je dugo tamo tako da ce vjerovatno srediti papire..

Vrh

PostPoslato: 26 Sep 2012, 20:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma ljudi, meni saaaaamo treeeba taaaaaj papir. :D
(uvijek mi je alternativa da koristim Zipcar od drugarice, ali onda nemam osiguranje, sto i nije bas najsrecnija opcija)

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 20:21 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Kako provjeriti da li su airbagovi ispaljivani? Dijagnostika, ili ? :)
Valja provjeriti, za svaki slučaj. :D

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2012, 20:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Vizuelno se skonta odmah, pogotovo bočni :wink: e sad ako je rađeno u servisu koji je kršten onda dijagnostika. :dark1:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16964 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 849  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]