banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 15:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 58  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Auto-humor
PostPoslato: 08 Jan 2012, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
definitivno humor...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 02:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
I meni pade na pamet.

Svi modeli koje čovjek razmatra, stanu mom u gepek. Zajedno. Bez da se oštete.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Kupujes Ford Ka?!? Pa potrudi se malo i napravi sam sebi nesto bolje... :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 13:19 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
spavac je napisao:
oces ovo da kupis...

Slika

Da to je jedna od opcija! Što šta mu fali? S obzirom da sam nedavno položio sigurno mi ne treba limuzina od 2 i kusur kubika. Znači za početak mi treba neko samo moje manje auto na kojem ću se praksati u iduće 3 godine. Kasnije bih kupio nešto veće! Auto je inače idealno za vozače početnike! Ipak ne kupujem Smart!

Poslednji put menjao g|e@ck dana 08 Jan 2012, 13:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 13:21 
Stara kuka
Stara kuka

E . je napisao:
I meni pade na pamet.

Ne treba mi limuzina. Koji će mi moj za praksu nešto skuplje i što troši.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 13:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Svako ima svoje neke prioritete koje treba da ispuni auto, ali nemoj Ford Ka izgleda brate kao kornjaca barem meni. Doduse o ukusima se ne raspravlja.

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
hercegovac27 je napisao:
E . je napisao:
I meni pade na pamet.

Ne treba mi limuzina. Koji će mi moj za praksu nešto skuplje i što troši.

A dobro, svako ima svoje...ja u životu nisam vozio ništa manje od Golfa (3 vrata :D), koliko se sjećam, a ni ne bih.
Plus što ta "praksa", nije vožnja nuklearna fuzija.

No, ok, tebi se svidja nešto drugo, imaš pravo na to - ja glasam za Pola, a isto nisam neki ljubitelj Wagena.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 14:01 
Stara kuka
Stara kuka

I Polo je u igri i meni je ljepši od KA ali definitivno ne Polo 1.0 koliko je god prostraniji od Forda. Trebam najprije vidjeti kolika će biti odšteta za onaj Clio pa onda šta i koliko mogu. Prije par dana na pik.ba naiđem na Ford KA '06 godište za 4900 KM i sutra odem na site i vidim već prodat. Šteta!

Meni su najljepša francuska auta ali su skupa za održavanje!

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 14:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
tensSa je napisao:
Meni je c2 takodje upao za oko, pogotovo zbog male potrosnje, ali francuz...skupo odrzavanje..

E ovo da je francuzima skupo održavanje je stvarno humor, ko da smo još u osamdesetim pa za sve što nije zastava i VW je skupo održavanje :roll:

Znači ovako, održavanje Citroena ili Puga je duplo jeftinije nego održavanje VW iste klase i godišta, naravno mislim na vozila proizvedena poslije 2000, npr. zamjena seta kvačila na citroenu C3 ili Pugu 206, 207 (dizel varijanta) 0d 2004 godište pa nadalje izađe sa zamjenom 300 do max 350 km (valeo kao kod prve ugradnje), dok je na VW polu (dizel istog godišta) isti takav zahvat minimum 600 km i o čemu onda pričamo, ista situacija je i sa svim ostalim dijelovima, znači održavanje francuza bar kada su ova dva brenda u pitanju je trenutno najjeftinije održavanje na tržištu.

Poslednji put menjao old fashion men dana 08 Jan 2012, 14:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 14:28 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
hercegovac27 je napisao:
spavac je napisao:
oces ovo da kupis...

Slika

Da to je jedna od opcija! Što šta mu fali? S obzirom da sam nedavno položio sigurno mi ne treba limuzina od 2 i kusur kubika. Znači za početak mi treba neko samo moje manje auto na kojem ću se praksati u iduće 3 godine. Kasnije bih kupio nešto veće! Auto je inače idealno za vozače početnike! Ipak ne kupujem Smart!

pa onda kupi Lupo, kad vec oces za vjezbanje i ako on zadovoljava tvoj budzet...u Ford ka ima dupe i ledja da te zabole da ces proklinjati samog sebe..Lupo 1.7 dizel kupis i djevojcice ce biti vesele kad ih provozas nocu malo po gradu..4 "normalne" osobe mogu stati u lupo..ukoliko ides cesto na daleku voznju sedmicno il mozda preko vikenda onda Polo..eh sad da ti preporucim 106 1.5 dizel znam da ces reci francuz, al to je mercedes francuski za mene..

ako uzmes Ka ja cu te naciJonalno zamrziti...

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 14:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
samo da napomenem... i da se ogradim s narodnom poslovicom "Sto ljudi, sto ćudi. Sto žena dvjesta sisa!" ... za mene te privjeske od auta mogu da voze samo "P"i**ice... jbg taki sam kaki sam... kad vidim da neko muško vozi "to" unervozim se i učinim da vazduh dismr i gospoja oće da me izbaci iz kola momentalno!

drugo od svih nabrojanih vozio službenu fabiu... udobnija je slavska klupa (ona bez naslonjaca) od njenih siceva... sve u svemu smeće... jedino ako imas priručnog fizioterapeuta da ti kičmu namješta svakih malo...

i treće od svih navedenih smart mi se dojma al za otići po cigare u trafiku.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka

A šta mislite o Opel Corsi?

Naravno da mi je bitna udobnost. Možda bih zbog toga i uzeo u obzir Polo. Polagao sam na Polu i udoban je.

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka

BoogiE je napisao:
samo da napomenem... i da se ogradim s narodnom poslovicom "Sto ljudi, sto ćudi. Sto žena dvjesta sisa!" ... za mene te privjeske od auta mogu da voze samo "P"i**ice... jbg taki sam kaki sam... kad vidim da neko muško vozi "to" unervozim se i učinim da vazduh dismr i gospoja oće da me izbaci iz kola momentalno!

drugo od svih nabrojanih vozio službenu fabiu... udobnija je slavska klupa (ona bez naslonjaca) od njenih siceva... sve u svemu smeće... jedino ako imas priručnog fizioterapeuta da ti kičmu namješta svakih malo...

i treće od svih navedenih smart mi se dojma al za otići po cigare u trafiku.

Za sada ipak koliko para toliko muzike a kasnije će vidimo!

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2012, 15:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
a jbes ga nisam zainteresovan za kupnju bilo kojeg auta pa nemam pojma ni koliko se krecu... jos kad me pitaju "koliko kosta ko tvoje auto" veze...

btw moje prvo auto poslije polaganja bilo službena porodična askonjara 2.0 crvenka isla ko zmaja dok nije crkla i otišla za 10 metara bukovine :D (suve)

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2012, 18:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Ajd zensko kad vidim da vozi fork ka, al' musko, e onda bas nesto nije u redu. Gore pomenua auta, lupo, polo, p106, c2, corsa ok, ali meni licno taj ford je odvratan.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2012, 19:08 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Slika

ja sam polagao na ovakvoj korsi, nekih 15h voznje..sto se tice udobnosti nije losa, koliko me sjecanje sluzi 2005 g...ono sto mi se nije dopadala a to je slicno sto sam napisao i za insigniu jeste nepreglednost, pogotovo taj srednji stub je nekako glupo napravljen da je uzas za mrtvi ugao, a ni retrovizori mi se nisu dopali takodje...sto se tice motora koliko je izdrzljiv, da li ima neka posebna mana- neko je spomenuo da ima corsu pa nek napise nesto vise..ipak je corsa daleko ljepsa od Forda Ka..

u sustini najbitnije od koga kupis, kako se taj vlasnik ponasao prema autu..

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2012, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Francuska auta nisu skupa za održavanje. Jesu ako ideš u ovlašteni servis i pustiš da te dere ko stigne.

Ništa skuplje od bilo kojeg VW atomobila iste generacije. Štaviše garantujem ti da ćeš 100% lakše naći dijelove za bilo kojeg francuza (slične geenracije) nego za tog Forda...

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 15:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
mangia je napisao:
Francuska auta nisu skupa za održavanje. Jesu ako ideš u ovlašteni servis i pustiš da te dere ko stigne.

A gdje ćeš otići sa Lagunom iz 2005 kad počne da skiči kompjuter, prijavljuje problem i ne možeš ga upaliti? Garaž majstor samo može da ga gleda i češe se po glavi...
A sad jedna novinarska provala: Savjet vozačima u zimske dane u Presu mislim - Da bi ne bi zaledile brave na niskim temperaturama preporučljivo je da se naliju NITROGLICERINOM!!!! :oops: :lol: E to bi volio vidjeti :confused2: stisneš centralnu i od kupea napraviš beach buggy 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
nepokoreni je napisao:
A gdje ćeš otići sa Lagunom iz 2005 kad počne da skiči kompjuter, prijavljuje problem i ne možeš ga upaliti? Garaž majstor samo može da ga gleda i češe se po glavi.

Isti ti je qrac i sa golfom tog godišta, ne misliš valjda da bi sa VW prošao jeftinije?
Inače Renault je mnogo skuplji za održavanje od svojih zemljaka Citroena i Peugeota.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 18:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
ko god misli kupovati mali auto sa pričom "malo troši, lako za parkirati" nek zaboravi na udobnost, gepek i vožnju više od 2 osobe u njemu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1160 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 58  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]