banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Mar 2012, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Macr0 je napisao:
U trakama iste vaznosti se sklonim samo kad sam dobre volje, inace samo upalim na retorvizoru onaj ku*ac sto potamni stakla da mi ne smeta blicanje i lagano...

Takodje, ali ako je baja dosadan, onda sam posebno netolerantan...

A sto se feniks tice, vidim da se ona vodi teorijom: ako svi krse saobracajne propise zasto ne bih i ja... Nije da sam neki svetac na putu, ali neke stvari ne tolerisem, tako da se ti likovi koji smatraju da im se svi trebaju skloniti moraju snaci na drugi nacin, jer ja necu popustiti...

U svakom slucaju ne vidim cem voznja 100Km/h na tom delu kada je uvek guzva i puno semafora... Kao zaleti se 100 sve prestize i onda 2 metra ispred kamere koci kao blesav... :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ja bih volio cuti kako razmisljaju ti sto bjesne iza i njihove razloge, jer ih nisam "uzivo" sreo, sem u voznji. Jel` ocekuje od mene da idem preko ogranicenja ako se njemu ide a ja se ne mogu skloniti? Ili ocekuje da se na autoputu onako filmski provucem ispod slepera jer je eto on naisao kad i ja preticem pa zbog mene mora zakociti. Ako si mudonja eto ti cesta pa pretici kud mozes, ja necu krsiti pravila i ulijetati zbog drugog.

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Potpis! :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pitaj Feniks, ona je manijak za volanom koji blica i svira :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 14:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
:lol: :lol: sad će te finiks pregaziti.
ja bih stvarno voljela upoznati nekog od gore spomenutih primjeraka (ne mislim na našu 'ticu), npr. onu lujku koja je zamalo udarila danija. ne mogu zamisliti kako takvo stvorenje inače priča, kako se ponaša, kako izgleda, ima li to uopšte išta u glavi?!

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Mene nerviraju biciklisti. Prije par dana vozim magistralom a lik kao sretni tom istom magistralom vozi ispred mene slalom. Samo sam gledao kako će mi odjednom izletiti ispred auta a u drugoj traci gužva i nema teorije da zaobiđem budalu. Ili pješaci kada izlijeću i hodaju skoro pa sredinom ulice. Jebote pa i ja kada idem pješke maksimalno pazim.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2012, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Ja se bojim biciklista kad sam za volanom. Njima nikad ne znaš.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 07:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Prije par dana na autoputu (onaj dio od klašnica do mahovljanske petlje) pretičem dva kamiona (idu jedan za drugim) i išao sam 100-110km/h (ograničenje na tom dijelu je 100km/h) a iza mene baja, bmw, švajcarske table, blica li blica, čupa kosu, natako se na branik, ja ga iskulirah, završim lagano preticanje i vratih se u desnu traku, on svira i prozuja, ali prozuja i bijeli golf za njim :)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 07:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2012, 16:14
Koliko ima autoputa? 50 km?
Sad će da se uoči potreba za jedno barem 2 komada M3 presretača. A još i ako bude BL-Doboj, ima MUP da pokupuje sve preostale Korvete Z06.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 09:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
hercegovac27 je napisao:
Ili pješaci kada izlijeću i hodaju skoro pa sredinom ulice. Jebote pa i ja kada idem pješke maksimalno pazim.

Uf kako ja ove rado "dizem na haubu" ove djecarce/skolarce koji okrenu glavu i prave se da me ne vide i da ne postojim dok oni prelaze ulicu ispred mene mimo pjesackog. Naravno ne idem prebrzo i noga je spremna za kocenje, ali da vidis kako se bjezi kad onako krajickom oka skonta da ne izgleda kao da cu stati da gospodin predje.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
blaf77 je napisao:
Uf kako ja ove rado "dizem na haubu" ove djecarce/skolarce koji okrenu glavu i prave se da me ne vide i da ne postojim dok oni prelaze ulicu ispred mene mimo pjesackog. Naravno ne idem prebrzo i noga je spremna za kocenje, ali da vidis kako se bjezi kad onako krajickom oka skonta da ne izgleda kao da cu stati da gospodin predje.

Мени су бабе најгоре. Она је другарица пензионерка и смије да 'ода куд 'оће, то је њој њена борба дала...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
despot777 je napisao:
Prije par dana na autoputu (onaj dio od klašnica do mahovljanske petlje) pretičem dva kamiona (idu jedan za drugim) i išao sam 100-110km/h (ograničenje na tom dijelu je 100km/h) a iza mene baja, bmw, švajcarske table, blica li blica, čupa kosu, natako se na branik, ja ga iskulirah, završim lagano preticanje i vratih se u desnu traku, on svira i prozuja, ali prozuja i bijeli golf za njim :)

Da nije bio onaj sportski bmw džip?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Jbt, ispado' ja manijak najveći, a daleko sam od toga. :lol:

Kao niko od vas tranzitom nikad nije vozio lijevom trakom i nikad nije vozio brzinom većom od 50 kmh. Svi vozite samo desnom, ne d'o Bog 51 kmh ili slučajno malo više. Ahaaaaa, sigurno... :roll:

Da, nervira me kada neko vozi u lijevoj 50 kmh a može da se skloni u desnu i ide tih 50 kmh iza busa npr. ali eto, njemu se ne sporeta u desnoj ali mu se sporeta u lijevoj i blokira nas manijake koji kasnimo na posao. :lol:

XYZ puta mi se desilo da mi se spava, da sam umorna, da vozim Sparka :lol: ali onda se sklonim desno i ne smetam nikome. I isto tako mi se desilo xyz puta da me bolji vozač i bolji automobil preteknu na putu. Šta treba da uradim, da guram neku pravdu i smatram lika budalom što me pretiče i tako prekoračuje brzinu? :roll: Sklonim se što više desno i pustim da prođe. On(a) svojim putem ja svojim i gotovo.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Danny ^_^ je napisao:
Da nije bio onaj sportski bmw džip?

Neka 5-ica novija....

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 21:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Phoenix je napisao:
Da, nervira me kada neko vozi u lijevoj 50 kmh a može da se skloni u desnu i ide tih 50 kmh iza busa npr. ali eto, njemu se ne sporeta u desnoj ali mu se sporeta u lijevoj i blokira nas manijake koji kasnimo na posao. :lol:

Ако он вози 50 км/ч у лијевој траци, онда не може да ти смета јер и ти возиш истом максималном брзином у граду. То што ти желиш да направиш прекршај и тај неко ти смета у томе, то није његов проблем него твој. У граду постоји ограничење које је такво какво је и нема "брзе" или "претицајне" траке. Мож' бити да ти се то не свиђа, али је тако.

Иначе, имам савјет: ако хоћеш да возиш брже од 50/60 км/ч (како гдје), вози десном траком ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 10:15 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 17 Jul 2012, 09:57
Ako uporedim sa Svedskom gdje zivim, jedino sto mi se ne svidja dole je preticanje u krivinama i voznja poslje pijanke. Inace nista losiji nismo sto se tice voznje.

Naravno da je vise udesa dole kod nas, ali to ne zavisi samo zbog vozaca, vec dosta i do puteva.

Ali brate kad lola pretice dva kamijona u krivini dodje mi da ga ubijem

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 10:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pre dva dana staje mercedes (cini mi se 190ka) iza njega Renault 21 i ja iza renaulta. I nesto se preporu oni, onako iz auta, valjda sto je mercedes stao na semaforu a mogao je proci i u jednom momentu tokom tog "razgovora" vadi ovaj iz Renaulta palicu i mase u autu sa njom, kao objasnjava ovom kako je zajeban. Boze kakvih sve likova ima, kao sta se kacis sa mnom, razlipacu te palicom :lol: Cenim da bi je smeo upotrebiti da je ovaj iz merdze bio za nijansu ludji

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
:lol: :lol: Klasika. Slicnu situaciju je drug dozivio i od tada u vratima drzi teleskop :D

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
To je bilo jer je 190ka...da je bio neki pravi Mercedes ili pravi vozač Mercedesa, ne bi to tako išlo.

Kako bi' mu ja fino upalio četiri žmigavca i otvorio onaj dupli pod u gepeku da se malo nagleda...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2012, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozda je bila i 124-ka nisam siguran. Em je nisam dobro video, em sam gledao bolida u Renaultu sta radi. Mada mi nesto poznat taj merc, beli sa onim starim petojraka felgama za mercedesa, kao da sam je vidjao po gradu. Al me ljakse u Renaultu bas izbio :?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]