a jeste ko ose skocili na covjeka
nije vam se nikad desilo da preticete preko pune linije?? Meni jeste pa sta??
Nikad niko nije vozio brzinom vecom od dozvoljene?? Ja jesam. Nekad platim kaznu, nekad ugledam radar pa na vrijeme zakocim??
Sve dok ne ugrozavam saobracaj dobro je.
Prosle sedmice sam isla na ADAC siguronosni test. Super stvar i toplo bih preporucila svima koji su u inostranstvu da tako nesto odrade. Kurs traje citav dan. Na poligonu sa "zaledjenom" povrsinom, djelimicno zaledjenom, krivinama itd itd..... Sve u svemu bila sam jedna od rijetkih koja se perfekt snalazila u svim situacijama. A bilo je i tipova koji imaju vozacku po 20 god ali kome su se auta okretala kao na luna parku

. NIje mjerilo ko koliko dugo vozi, nego kako vozi.
Meni licno je najveci problem kad krenem nocu za Bl pa me uhvati spavanjac oko 3h a ne staje mi se nigdje. Opet mi je i to laksa solucija nego da vozim po danu i da stajem svakih par sati zbog maloga.
Elem da odgovorim na pitanja;
1. 220 km/h na auto putu ( gradska nekad i 100 gdje dozvoljavaju prilike)
2. radar me slikao na 170 km/h a ogranicenje je bilo 100km/h autoput ( na svu srecu ili im je film bio prazan ili nisu mogli da prepoznaju tablice

)
3. naravno da jesam ( vecinom u Sloveniji )
4. neki dan sam prozujala kroz crveno jer sam se zapricala i nisam uopste skontala crveno

. Na srecu nije neka frekventna raskrsnica tj jednosmjerna je. Inace nemam obicaj da prolazim kroz crveno al mi je zato zuto omiljena boja