banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jun 2025, 12:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2006, 23:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
Bik!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 12:34 
Ja se iznerviram kada chekam pet sati da seljak ispred mene ubaci u prvu i krene, a pogotovo ako je onaj semafor u rosuljama gdje se izlazi sa tranzita...chekas 2 minute i zelena strelica pichi ne vishe od 15 sec.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 12:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Stvarno vozaci autobusa znaju biti kreteni...da te iznerviraju totalno. Neki dan neki mini bus iz Autoprevoza iz Dubice me za malo nabio u one betonske stubice izmedju Opsine i Banskih Dvora. Idem desnom, a on me nabija iz lijeve na trotoar, ja trubim a on ne konta jer je krele. Vjerovatno je prvi put u gradu. I ja popizdim obidjem ga, a on skrece pogled. Uf, tuko bi ga dva dana.

Ultra mnogo me nerviraju zene koje cekaju pomoc da se isparkiraju sa parkinga.
Zene me nerviraju generalno, da zakljucim. A ono malo sto zna da vozi je toliko nafurano, jer su svjesne toga (zenama nista ne promice), da je to nepodnosljivo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 13:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
auuuuuuuuuuuu :x
prvi put kad te sretnem u avtu...stubici su tvoji :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 15:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
mene generalno nerviraju oni sto se nerviraju u saobracaju i zene! ;)
sve sto treba je za volanom ne gubiti zivce vec pustiti neku zivahnu muzikicu i uzivati u dzungli... sto prije to shvatite bolje ce vam biti! naime... ja sam shvatio da kod nas vazi princip... sto te vise neko iznervira to je njemu draze i to ce raditi cesce i cesce a cim ti pokazes da si cool i da te to sto je on seljak ne dira onda i on uvidi da je SELJACINA NENORMALNA i to vise nece raditi. u suprotnom je spreman da se prepire i svadja i da misli da je u pravu pa taman mu to posljednje u zivotu bilo! znaci i kad vas neko isfura ponasati se smireno i normalno i dati sve od sebe... prije sam se i ja nervirao i galamiJo, svirao nisam nikad to mrzim. i onda sam uvidio da to nikuda ne vodi!

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 15:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
naya je napisao:
Bik!

:P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Okt 2006, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Nerviraju me ovi likovi. kada izlazim na glavnu cestu a oni su daleko 100m i onda isfurani sto sam valjda izasao prije njih,naglo ubrzavaju i staju tik iza mene uz obavezno skripanje kocnica i sirenu!!! akve bih mogao da razbijem!!! Nerviraju me i vozaci koji ne propustaju pjesake.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 08:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Nerviraju me ovi likovi. kada izlazim na glavnu cestu a oni su daleko 100m i onda isfurani sto sam valjda izasao prije njih,naglo ubrzavaju i staju tik iza mene uz obavezno skripanje kocnica i sirenu!!! akve bih mogao da razbijem!!! Nerviraju me i vozaci koji ne propustaju pjesake.

A joj jest, jest. Zaleti se ko lud samo da te sprijeci da se ukljucis.

Nerviraju me gospodje (djeca manje) sto ispred Poste izbijaju na ulicu izmedju autobusa i sto je najgore nece da gledaju ide li auto i kuliraju lagano preko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 11:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29
Ima li nesto sto vas ne nervira #-o ](*,)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Teško :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 12:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

[Enterprise] je napisao:
Ima li nesto sto vas ne nervira #-o ](*,)

Ima.
Ni malo me ne nervira ako neko iz sporedne ulica malo vise izbaci nos, ali pri tom insistiram na "oci u oci" kontaktu.

Ni malo me ne nervira ako na ulici sa vise traka neko vozi brze i prebacuje se iz trake u traku, ali da pri tom pazi lijevo i desno. vezano za to, ako sam ja spavao i neko brzi to iskoristio da se probije ispred, ni malo mi to ne smeta.

Ne smeta mi autobus koji se agresivno ubacuje u saobracaj sa stanice, jer svejedno im moramo stati a cesto to zaboravljamo.

Ne nerviraju me biciklisti na cesti jer su oni ravnopravni ucesnici u saobracaju, a to cesto zaboravimo.

Ne nerviraju me policajci koji zaustavljaju vozila nakon vidnog prekrsaja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
AntiDope je napisao:
Zene me nerviraju generalno, da zakljucim. A ono malo sto zna da vozi je toliko nafurano, jer su svjesne toga (zenama nista ne promice), da je to nepodnosljivo.

kefalo je napisao:
mene generalno nerviraju oni sto se nerviraju u saobracaju i zene!

a mene nerviraju vozaci ovog tipa, koji sve zene gledaju da nemaju pojma sa voznjom...a pri tom oni sami misle da su neprikosnoveni Shumaheri...:evil:
A kad vide zenu koja vozi dobro i da "ne nabada" dok vozi, keslaju se i sviraju :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 13:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2006, 17:30
Kad vozi nenormalno polako i razgleda grad a to cesto rade baustelci

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 17:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2005, 10:00
[quote="Vuk samotnjak"]Kad vozi nenormalno polako i razgleda grad[quote]
uh ...ovo pogotovo kida zivce....... 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2006, 21:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Okt 2003, 12:24
pcelica_501 je napisao:
Vuk samotnjak je napisao:
Kad vozi nenormalno polako i razgleda grad
Citiraj:
uh ...ovo pogotovo kida zivce....... 8)

Ne razgledaju oni grad, nego poziraju da bi grad razgledao njih i njihova auta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 00:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Jul 2004, 02:38
Stvarno, ovi sto se nabijaju u zadnji kraj i trubee. Ko da traze kavgu, a znamo sta nam kazu dok to rade( , ebu grebu......). Da li su to inace konfliktni tipovi, i dok su kuci , na ulici ??????? HM Pa ko bi ostao cool? Dobro ,neko rece< pusti sebi neku gotivnu ziku, i nedopusti da ti ovakvi kreteni kvare dan. Inace mnogo mi je draze sresti damu za volanom(u saobracaju) nego ove manijake.
Uzgred, sta reci za zene koje voze AUTOBUS? (i to dugolinijski, na sprat)
Ja bih samo rekao, SVAKA CAST!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 01:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2002, 01:00
Citiraj:
a mene nerviraju vozaci ovog tipa, koji sve zene gledaju da nemaju pojma sa voznjom...a pri tom oni sami misle da su neprikosnoveni Shumaheri...#evil
A kad vide zenu koja vozi dobro i da "ne nabada" dok vozi, keslaju se i sviraju Rolling Eyes

haha znao sam da cu da te isprovociram.. prvobitna verzija je bila bez zena u recenici. :iconbiggrin:
ne mislim da sam sumaher ne volim pretjerano brzu voznju... uvijek svjestan mogucnosti vozila i samog sebe i toka saobracaja... pa i kad vozim "brze" to ne prelazi 100-110kmh na magistralnim putevima. a sto se zena za volanom tice... moras da priznas i to je takodje cinjenica da su zene slabiji vozaci od muskaraca. cast izuzetcima... licno znam 3 zene koje dobro voze ;) moja sestra, moja bivsa i naravno simplicity ;) ali ovo ozbiljno.. vidio sam merca kojeg "gonjas" i vidio sam te par puta u naletu pa se vidi da baratas vozilom. :iconbiggrin:
sto se tice zena... obicno uvijek pogodim kad se desi neki kurslus u saobracaju da ga je zena napravila... koliko sam ih vidio da voze unazad a da se nisu okrenule... tj samo ocima gledaju na desno i vide bocno staklo a zadnje sajbe neznaju ni da li je prljava ili cista! ne zelim ovim da kazem da su zene nesposobne... vec da nemaju interesovanja za mehaniku... za voznju... globalno to ih malo interesuje a bez osnovnih poznavanja ne moze se biti ni dobar vozac. a ima muskaraca koje to ne interesuje i isto nisu dobri vozaci. eto npr. moja sestra i bivsa znaju nesto i od mehanike... naravno zahvaljujuci meni ;) i odmah se vidi napredak... tj bolje razumjevanje same sustine stvari!

p.s.
koliko vas je pri ucenju voznje u auto skoli naucilo bilo sta o radu automobila i njegovih dijelova? meni je npr. instruktor na prvom casu odmah objasnio neke stvari i ostatak u toku voznje... znaci prvo sam naucio gdje je poluga za otvaranje haube... i osnovne dijelove koji se ispod nalaze. u voznji cim bi napravio neku gresku on bi mi objasnio sustinu mehanike i funkcionisanja stvari i odmah cim se to razumije skontas kako treba da radis da to sto pokusavas da izvedes napravis kako treba! ;) nakon polozenog sam dodatno isao na casove kod starog ;) a i kilometraza je ucinila svoje.

postao je umoran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 09:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37

Koliko km/h je nenormalno polako?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 10:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2003, 22:29

Sta je u tome lose???
Jel bolje to, Ili da ide u drugu krajnost i da opici 100km/h kroz centar grada gdje su skole?

Ta varijanta jeste mozda dokaz primitivnosti, ali je bar sigurno po ostale ucesnike u saobracaju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2006, 12:48 
Pa tamo gdje je ogranichenje 60 neka vozi bar 50 na sat, a ne ko matora baba 20 na sat.....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 132 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]