Citiraj:
a mene nerviraju vozaci ovog tipa, koji sve zene gledaju da nemaju pojma sa voznjom...a pri tom oni sami misle da su neprikosnoveni Shumaheri...#evil
A kad vide zenu koja vozi dobro i da "ne nabada" dok vozi, keslaju se i sviraju Rolling Eyes
haha znao sam da cu da te isprovociram.. prvobitna verzija je bila bez zena u recenici.
ne mislim da sam sumaher ne volim pretjerano brzu voznju... uvijek svjestan mogucnosti vozila i samog sebe i toka saobracaja... pa i kad vozim "brze" to ne prelazi 100-110kmh na magistralnim putevima. a sto se zena za volanom tice... moras da priznas i to je takodje cinjenica da su zene slabiji vozaci od muskaraca. cast izuzetcima... licno znam 3 zene koje dobro voze

moja sestra, moja bivsa i naravno simplicity

ali ovo ozbiljno.. vidio sam merca kojeg "gonjas" i vidio sam te par puta u naletu pa se vidi da baratas vozilom.
sto se tice zena... obicno uvijek pogodim kad se desi neki kurslus u saobracaju da ga je zena napravila... koliko sam ih vidio da voze unazad a da se nisu okrenule... tj samo ocima gledaju na desno i vide bocno staklo a zadnje sajbe neznaju ni da li je prljava ili cista! ne zelim ovim da kazem da su zene nesposobne... vec da nemaju interesovanja za mehaniku... za voznju... globalno to ih malo interesuje a bez osnovnih poznavanja ne moze se biti ni dobar vozac. a ima muskaraca koje to ne interesuje i isto nisu dobri vozaci. eto npr. moja sestra i bivsa znaju nesto i od mehanike... naravno zahvaljujuci meni

i odmah se vidi napredak... tj bolje razumjevanje same sustine stvari!
p.s.
koliko vas je pri ucenju voznje u auto skoli naucilo bilo sta o radu automobila i njegovih dijelova? meni je npr. instruktor na prvom casu odmah objasnio neke stvari i ostatak u toku voznje... znaci prvo sam naucio gdje je poluga za otvaranje haube... i osnovne dijelove koji se ispod nalaze. u voznji cim bi napravio neku gresku on bi mi objasnio sustinu mehanike i funkcionisanja stvari i odmah cim se to razumije skontas kako treba da radis da to sto pokusavas da izvedes napravis kako treba!

nakon polozenog sam dodatno isao na casove kod starog

a i kilometraza je ucinila svoje.