banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 13:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Mar 2012, 20:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Neki CD za meditaciju?

Jok, ne uspijeva. :lol: (Nisam imala pojma kako umijem fino da psujem dok nisam počela toliko da vozam... :oops: Ali to jedino pomaže... Donekle... )

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ma kakvo psovanje... Kaze meni kolega sa posla, vozeci se kuci sa mnom, da nije ni cudo sto sam citav dan smiren kada slusam takvu muziku...

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kakvu? :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aj, samo mali dio...

http://youtu.be/1-rHdSWZLpQ

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://youtu.be/SPf99EflpyI

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Napisah već. Probala. Ne uspijeva. :lol:

Skoro me je jedan kolega zezao da sam pokušala peglajući kosu da ispeglam temperament al' da mi ne valja pegla. :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A ovo?

http://youtu.be/Qq4j1LtCdww

Ko za tvoj posao ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 21:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
Phoenix je napisao:
ali generalno važi to nepisano pravilo da je lijeva traka brža, i da ako ćeš voziti 50-60, voziš desnom trakom a ostale pustiš da prođu ako im se žuri.

Da, znam koja su pravila i ne, nemam muža. :-P :lol:

Još kad krenem ujutru na posao (i kasnim a pritom sam ustala na lijevu nogu :angry3: ) i u desnoj mi žure 2 autobusa i ispred njih kamion (koje sam ja sreće, 2 autobusa gradskog prevoza jedan za drugim na tranzitu, i poluraspadnuti kamion, pa koja je tu vjerovatnoća ](*,) ) a frajer u kombiju u lijevoj forsira cijelih 50 na sat, zamislim da bih dala lijevi bubreg i desno plućno krilo za bager. :angry4:

a) no no svi bi treblo da se drze desne a da se u ljevoj pretice .. e sad to sto se ja prvi dokopam ljeve i ne pustam to je drugi par rukava i zovu se srpska posla :) .. nemamo mi te ceste za no limit ljevu trku ...
b) za ovu varijantu sa kombijima si 1000 % upravu ... ZNACI NAJVECI PROBLEM U SAOBRACAJU U GRADU BANJALUKA SU VOZACI DOSTAVNIH AUTA - KOMBIJA ... znaci toj stoci ne znam kako bi ih drukcije nazvao (cast izuzetcima i izvinjavam se onima koji nepotpadaju pod ovo koji rade svoj posao kako treba ) je bitan samo jedn stvar a to je DA STO KASNIJE DODJU U FIRMU DA BI STO MANJE RADILI ... i to je tako i to je jedina prava istina.... nakon njih su ovi majmuni sa mobilnim sto se unesu u razgovor i zaborave na cestu, pa onda ovi dokonjaci sto se vozikaju i razgledaju, zatim volovi sto ne smiju zaobic policiju iako imaju pravo, pa tek onda vozaci autobusa i da ne nabrajm dalje

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 22:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Ja govorim o liku koji mi je blicao prije kamere da mu se sklonim, jer on zeli da ide lijevom trakom, prelazi mi sa desne strane i u tom nailazi kamera i on i ja idemo u tom trenutku uporedo (kad mi je i pokazao srednji prst).
I dalje ne vidim poentu da se sklanjam desno, ako cu ici lijevo, a ima nekulturne stoke koja te nece pustiti da se prestrojis.
Inace ne pi-dim po putu.
Zato i jesmo ovdje da razmijenimo misljenja.

Ali, imam muza :lol:
Ali, hvala hertzogu :trep trep: :D

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro, ovo je sad već drugačija malo situacija od one prve kako si je opisala. :wink: Mada do Fisa imaš vremena da se isprestrojavaš iz jedne trake u drugu 100 puta. :wink.

The_new_Statesman je napisao:
A ovo?

http://youtu.be/Qq4j1LtCdww

Ko za tvoj posao ;)

Ovo više odgovara. :lol: Doduše, kad čujem 'vako nešto, popravi mi se raspoloženje ali onda dobijem želju da malo više stisnem gas. :lol:

Kako god okreneš sa mnom, ne valja. :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Mar 2012, 23:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zasto da se prestrojava. Ako se seljacini zuri neka se prestrojava, a ako je toliko nervozan neka nabavi helikopter. Nabijem na q ( da prostis) sve te levate koji blicaju na putevima koji nisu predvidjeni za brzu traku, a taj deo svakako nije zbog ogranicenja od 60Km/h

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 06:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Avg 2011, 21:26
Nazalost, u Banjaluci je jako puno losih i, mozda jos vise, bahatih vozaca. Lako cemo mi za te koji voze lijevom trakom 60 al sta da radimo sa onima koji po gradu voze ispod 30, na semaforu startaju sa odlozenim dejstvom, preticu u gradskim ulicam sa dvije trake, voze po trakama predvidjenim za suprotni smjer. Ja vozim prebrzo ali ne po gradu. S nasim pjesacima koji iskacu svukuda, kao da su iz Pakistana, to je toliko rizicno da uzimam kao jasan znak postojanja Boga to sto svaki dan nema nekoliko mrtvih.

Jos jedna pojava na koju sam alergican je nepropustanje kola hitne pomoci, koja imaju ukljucene rotaciju i sirenu. Cesto uz objasnjenje: "foliraju samo da brze prodju kroz raskrnicu". Vidio vise puta i svaki put se bio spreman potuci sa barabom.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 08:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ovf_MTx5MF0[/youtube]

Ne, stvarno, sve kamere u gradu i nekako, ali kako kretenski ljudi voze kod te na Idealu je iznimno...redovno mi se desi u da idem lijevom, usporim tu, a onda se nađe neki j3bač u raspadnutom Audiju 80 sa spojlerom (!?) da iz desne trake legne na gas, navuče tih maksimalnih 80 i pretiče, a za njim kombi, pa nešto tipa Golfa....i haj' sad skreni na Naftatrans.

Šta treba raditi? Lakirati auto u crveno, spojler, neonke?

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 08:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Maljutka!

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 10:08 
Citiraj:
Prasice, ljuti se koliko hoćeš, ali generalno važi to nepisano pravilo da je lijeva traka brža, i da ako ćeš voziti 50-60, voziš desnom trakom a ostale pustiš da prođu ako im se žuri.

Jok, pogotovo na tom dijelu gdje je ona navela, sad ja trebam ici desno da pustam nekog majmuna a skrecem nakon 200-300 metara opet lijevo...

Nema tu pravila, pravilo je na autoputu, na obicnom putu ne...

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 10:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
pravilo je da nema pravila :P ma zguramo je s puta pa sta bude :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 21:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tensSa je napisao:
Citiraj:
Prasice, ljuti se koliko hoćeš, ali generalno važi to nepisano pravilo da je lijeva traka brža, i da ako ćeš voziti 50-60, voziš desnom trakom a ostale pustiš da prođu ako im se žuri.

Jok, pogotovo na tom dijelu gdje je ona navela, sad ja trebam ici desno da pustam nekog majmuna a skrecem nakon 200-300 metara opet lijevo...

Nema tu pravila, pravilo je na autoputu, na obicnom putu ne...

Od kružnog kod Tempa do Fisa nemate vremena da se prestrojite? šališ se... :confused2:

Moja konstatacija je bila da realno ima toliko ljudi koji gnjave u toj lijevoj traci i zbog čega ja dobijem želju da pojedem volan. Kao i većina drugih vozača, ali se uvijek nađe pametnjaković koji tjera inat jer je to pravilo, vozi se 50 jer je i to pravilo.

Pravilo je i to da pješaci prelaze samo i isključivo tamo gdje ima pješački prelaz. I onda ti neko iskoči ispod pasarele. Em nema pješačkog em pasarela odma' tu. Hoćeš ga zgaziti?

Edit: Da ne bi bilo zabune, gnjavila sam i ja, gnjavim i sada ponekad jer nekad ne mogu da gledam na oči kako treba od umora a kamoli da vozim, ali barem se smaknem da ne smetam ljudima.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Gdje nađe Tempo i Fis; koliko sam ja razumio prasicu, bila je negdje kod Ideala, između zadnjeg i predzadnjeg semafora na M16 prema Gradišci...

Mene samo nervira kad idu dva uporedo. Ostalo se sve da...

Ali debili što legnu na gas da preteknu staru kantu ispred (šta je stvarno ispod haube, ionako ni da vide ne bi shvatili) mi redovno popravljaju dan.

Vrh

PostPoslato: 29 Mar 2012, 22:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Onda nisam dobro skontala relaciju, :oops: ali da se i tu isprestrojavati. :lol: Izuzev ako ne idu uporedo , kao meni neko jutro. :lol:

Nemam frku sa tim da li kanta ide ispred mene ili šta. Jedino ne volim cisterne (jedne godine putujući za more, sam gledala kako se cisterna prevrće nekih 100 m ispred) i ne volim kamione sa otvorenim prkolicama, npr. one sa šljunkom na potezu od Klašnica do Hrvaćana. Kad mi je prvi put sletio kamenčić na šajbu, zamalo da iz kože izletim koliko sam se prepala. :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Mar 2012, 08:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
U trakama iste vaznosti se sklonim samo kad sam dobre volje, inace samo upalim na retorvizoru onaj ku*ac sto potamni stakla da mi ne smeta blicanje i lagano...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 549 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 28  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]