banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 07:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16975 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 849  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2012, 17:06 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
spavac je napisao:
ako je slubeno nek da kljuceve sefovima i zamoli ih da se jedno mjesec dana voze sa meganom pa da vide kako je..nije njena obaveza da se brine o autu jer je sluzbeno pa samim tim kad sjedne u njega samo nek odvrne muziku i po gasu dok motor izdrzi.kad crkne valjda ce joj firma dati drugi..

Cura mu je i šef i radnik i šef voznog parka....All in one....

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
zipo je napisao:
Multimetar u ruke i izmjeriti koliki je napon pri različitom broju obrtaja za početak. Takođe provjeriti kako se ponaša kad se uključe jači potrošači.

Znaci moze se ustanoviti problem? Nemam ja nista od alata.

spavac je napisao:
ako je slubeno nek da kljuceve sefovima i zamoli ih da se jedno mjesec dana voze sa meganom pa da vide kako je..nije njena obaveza da se brine o autu jer je sluzbeno pa samim tim kad sjedne u njega samo nek odvrne muziku i po gasu dok motor izdrzi.kad crkne valjda ce joj firma dati drugi..

ovo sto zipo rece jeste dobra solucija al zna da napati..jos kad se elektricaru upali crvena lampica pa covjek ti samo kaze "daj ti meni cekic i kljesta da ti promjenim kvacilo, goni ovo".. :lol:

krajo je napisao:
Zasto bi ti isao da se svađas kad sirekao da je službeno, nek se svadjaju iz njene firme :)

Kao sto Zoka kaze, ona je glava firme koja ima jednog zaposlenog za Rs. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Onda neka piše mejl regionalnom šefu, ili ko je već zadužen...ili firma ima uopšte jednog zaposlenog u svijetu?

Svaki živi kvar se može ustanoviti i napraviti, taman i da je fabrička greška (a nije, koliko znam, znam ih nekoliko sa tim Meganima, nisu nikad pominjali lampice), samo je pitanje koliko vremena treba i koliko će to izaći na kraju.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 17:34 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
to onda i nije sluzbeno auto, ako je ona sef i jedan radnik... :lol:

ako imas dobrog kolegu koji je stvarno autoelektricar onda sa njim kopaj po autu..

@Euroth

za C3 ne znam stvarno, jest da sam imao saxo 1.1 jedno vrijeme (greskom ga uzeo na aukciji :lol: ) i nisam ljubitelj citroena..e sad je to malo i glupo od mene da izjavim jer sam ljubitelj pezoa pogotovo 106 i 406..306 d je isto dobra opcija, obidjes mcdonalds dogovoris se da ulje ne bacaju vec otkupis i trpaj u njega.. :D C3 cini mi se ima plava maca, pa je priupitaj..sad ja zaboravi gdje si ti ono, ako si na nasem podrucju onda gledaj sto je bolje za dijelove, fabia bi bila najbolja solucija ako se njoj dopada..

ako kazes za zensko, p106 nije malen osim ako ona nema preko 100kg..joj ja sa svojih 183/86 provozo cinquecento, e to je pravi pivski sanduk..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
Ma vozio sam i ja Fiata tipa, ali...malo, bre!

A ona i ima blizu 100kg, i ne baš najbolju kičmu, pa bi ipak trebalo nešto pristojnih dimenzija, koliko toliko, i udobno.
A pošto je sklona sudarima, čukanjima, itd, a valjalo bi da još poživi, ipak koji cent više i tu nešto znači.

Auto bi bio na ovim prostorima.

Kakav je 406? Vozio sam se u njemu par puta, nenormalno je udoban (605 i 607 koje sam vozao neko vrijeme takođe), a i nije prevelik, te kontam da bi se mogao naći neki solidan bendžoplin automatik.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E . je napisao:
Onda neka piše mejl regionalnom šefu, ili ko je već zadužen...ili firma ima uopšte jednog zaposlenog u svijetu?

Svaki živi kvar se može ustanoviti i napraviti, taman i da je fabrička greška (a nije, koliko znam, znam ih nekoliko sa tim Meganima, nisu nikad pominjali lampice), samo je pitanje koliko vremena treba i koliko će to izaći na kraju.

Pa novac i nije u pitanju, firma to placa. Veci je problem to sto lampice crkavaju a ona zna i po nekoliko dana biti na putu a bojim se da ne dodje i do nekog veceg ostecenja elektronike.
Naravno da ih ima vise zaposlenih, ali to je problem koji ona treba da rijesi jer se ona ovde vodi kao "direktor" xD

spavac je napisao:
to onda i nije sluzbeno auto, ako je ona sef i jedan radnik... :lol:

ako imas dobrog kolegu koji je stvarno autoelektricar onda sa njim kopaj po autu..

Jeste sluzbeno je xD
Ne bi niko drugi smio da cacka po auto, osim ovlastenog servisa zbog lizinga.

U principu, mogu da se svadjam i da prijetim npr trzisnom inspekcijom :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:05 
staromodan
Korisnikov avatar

ja sam imao TD, mada HDI su bolji motori, al i ovaj TD me iznenadio pristojno sa izdrzljivosti..za petrol ne znam kako se ponasaju..406 imaju problema sa bravicama,navlaze se ko kakvo zensko pa samo se vrte u krug.. :lol: sto se tice udobnosti, meni je zimi smetalo kad sam u jakni, nikako se namjestiti pa sam imao bolove u ledjima i ramenima..ljeti je bilo dobro, sa krtatkom majicom se nekako smjestim..dug put jednom isao sa njim za bosnu i razocarao me sto se tice duge relacije..shvatio sam da mojoj kicmi treba malo tvrdja podloga..skoda fabia mi bolje lezala nego 406..pisao sam u vezi toga, da mi fabia, mits colt i A3 bolje lezali od p406..

jesi li razmisljao A3 1.9 il 1.6 'matic pa u njega plin, kad vec kazes da je sklona sudarima..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:10 
staromodan
Korisnikov avatar

@siki

ako je tako, onda nek da auto u servis, ako rijese problem auto odmah na prodaju i trazi nesto drugo..ovako joj auto samo nabija trosak, a logicno je da + bolje odgovara nego -..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Za C3 ne znam kakav je, ali tata ima Berlinga (putničku verziju) koji je radno auto i koji je sa njim prošao sito i rešeto. Mislim da mu ima nekih 8 ili 9 godina (prva generacija) i tek prije godinu-godinu i po dana je počeo da ima problema sa njim. Sasula se kočnica, koju je promijenio i sad je sve super što se toga tiče. I sad ima problema elektonskog tipa. Otišla mu je elektronska brava i žmigavci. Žmigavci rade, ali se sami ne isključuju nego kad voziš i skreneš, moraš ručno da gasiš žmigavac. :lol: Ali generalno, čini mi se da ja ono neuništivo auto. :lol:

Što se mene tiče, sve dok nije Chevrolet Spark, sve je u redu. Vidim da je izašla i neka nova verzija, ali za mene je i Yugo 45 mercedes u poređenju sa onim. Koje je ono smeće, majko mila...

Što se tiče Fabie, skoro je bila neka akcija. Drugarica je kupila novu sa komplet opremom i koštala je 16 200 KM. Čini mi se.

Za žensko, pogotovo nevješto, Fabia je taman a nije puno para. Možda može biti malo problem kod rikverca i parkinga jer je malo guzlavo auto :lol: mada ako je neko nevješt, svaki parking je problem. :lol: Ova moja je 1.2 l, naknadno je ugrađen plin. Udobnost za tu klasu auta je sasvim solidna, a i prostora ima dovoljno ( E. mislim da je ta tvoja ženska osoba negdje moj broj-Amazonka u prošlom životu. :lol:). Brzo reaguje na komande i ima dobre kočnice. :lol: Zbog plina, malo je koči klima u gradskoj vožnji, ali kad je lijepo zagrijan motor, nema problema. I ono što je problem je nizak pod i nešto duži i nizak prednji spojler, pa se teže može popeti na trotoar, i mora uvijek paziti na ove naše rupčage i šahtove, ali mislim da na to generalno svima problem.

U poređenju sa više auta te klase, ja bih joj uvijek dala prednost. Može biti i da sam malo pristrasna, svašta smo prošle nas dvije :oops: :lol:. Bitno je i to što ja stvarno ovu svoju držim k'o pod špagu, a kako je službeno auto, redovno ide na sve servise.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:48 
staromodan
Korisnikov avatar

heheh, zezas me da si u 1.2 stavila plin..

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Šta fali, kad prelazi mnogo km ušteda se itekako primjeti.

Moj drug je prošle godine u polo 1.0 ubacio plin i već mu se otplatio. Uglavnom vozi po gradu i nema zamjerki.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 18:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
spavac je napisao:

Nisam ja. :lol:

Ne čitaš. Službeno auto. :-P

Mada, ni u takvoj situaciji nema puno problema. Malo ga koči klima po gradu, ali sam i pod klimom na plinu, po autoputu ćerala 150. Niko mi živ neverue. :lol: Ali može lijepo povući, čudo malo. <3

Spoiler:
Zamisli tek Spark na plin. :lol: :confused2: I onda mi kažu da nisam neki naročito dobar vozač. :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2012, 19:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ako bas hoce C3 neka uzme C3. Nista to nije gore, ni bolje nije od drugih slicnih auta.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 08:29 
Administrator
Korisnikov avatar

spavac je napisao:

Zašto misliš da se zeza? Da troši pet litara na sto kilometara, što bi za njih davala 13 maraka kada može 6.5? Da pomogne sirotim pumpadžijama?

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ali da se firma i to farmaceutska zajebavala sa ugradnjom plina :? :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je prvo trgovacka firma (koliko sam pohvatao), pa onda tek sve ostalo ;)

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
@siki

ako je tako, onda nek da auto u servis, ako rijese problem auto odmah na prodaju i trazi nesto drugo..ovako joj auto samo nabija trosak, a logicno je da + bolje odgovara nego -..

Pa nabija trosak, preslo je vec oko 160.000 po nekim "internim" standardima, trebalo bi se mjenjati al ne vjerujem jer pod standarde Crna Gora i mi ne spadamo..... Ok, fala :D

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 10:55 
Administrator
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:

Da,to je veledrogerija između ostalog. Trgovačka firma,ne farmaceutska.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Siki, a da naspe koji put malo loze (radi standarda, naravno)? :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2012, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
_зока je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

Da,to je veledrogerija između ostalog. Trgovačka firma,ne farmaceutska.

Svejedno uzeli 1.2 ugradili plin pa se vi komercijalisti patite, sto sa udobnoscu, sto sa snagom 1.2 motora... Sigurno se direktor firme ne vozi u takvom autu... Osim ako je jevrej :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16975 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 849  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]