|
Evo ga, opet dolazimo na isto, neko tvrdi da mu auto malo troši, a onda neko ne vjeruje i podjebava ga da mu još i "proizvodi gorivo". Evo moj primjer, Sitroen C5 karavan, 2.0 HDi, BL-Jajce i nazad, izrazito penzionerska vožnja, potrošnja bliže 4 litra nego 5 litara, otvoreni put, tj. mjerenje van grada. Tako da vjerujem da je ovo što navodi Aleksej apsolutno izvodivo. Ali čudna je fizika.. moj motocikl od 250 kubika (naravno 4-taktni) troši 3,7 litara benzina i to djeluje puno. Zašto - pa zato što je karburator, zato što je jedan cilindar i veliki zamajac, zato što je Kinez sa velikim zazorima i smanjenom efikasnošću, zato što je veliki otpor vazduha.. A evo i Alfa 147 1.6 TS fabrički troši puno, više od sličnog auta, godišta, zapremine motora, snage, zašto, zato što je Alfa, Italijani ne razmišljaju, ne planiraju, oni sve rade stihijski. Poredio sam fabričke podatke i stvarno troši više od sličnog auta iako nema ni veću masu, ni snagu, ni kubike, jednostavno to je Italijan.
_________________ Vi svi pripadnici sekretarijata haškog tribunala možete samo da prihvatite da mi popušite kurac. Moji pravni savetnici nisu moji branioci i zato ne moraju da ispunjavaju pravilničke uslove koji su predviđeni za branioce. Oni samo moraju da ispune one uslove koje im ja propišem, a vi samo dalje ometajte pripremu moje odbrane, pa ćete na kraju morati da pojedete sva govna koja ste izasrali. Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.
|