hadzidado je napisao:
Golf je oduvijek tvrd i 6-ca pozadi ima multilink ali opet udara.
7-ca ima taljige nazad u početnim motorima(mislim da multilink ide 120ks, tj sa 1.4tsi).
Al tako je kako je.
Prije kupovine si ga mogao probati.
Ono što je prevara je ova nadogradnja softvera posle dizel veselja. Jauču ljudi do neba.
Nisam kupio, srećom

, već se tek provozao. Kažem "srećom" jer ako se kad bude kakvih para za auto tog cjenovnog ranga, ili klase, Golf se zaobilazi u širokom luku (ali masa ljudi koja se kune u FolCvagen... ili sam ja slabić par ekselans ili oni baš i ne znaju o autima koliko misle da znaju).
Uz to sam se imao prilike provozati i u pasatu, bi li šestica ili sedmica, i iznenadilo me da je Pasat petica bitno udobniji od mnogo novijeg modela

Sad jesu li oni pobili svoje dobre inženjere koji su im pravili ta kola, ili su te skalamerije toliko porasle da moraju stavljati tvrđe vješanje kako se na bi ljuljale kao autobusi, nisam pametan. Neki Fordovi modeli (Fokus najprije) generacije Golfa četvorke, petice... su mila majka za VW koliko je to tečnije. E, sad, da se ogradim, ima uvijek i ona druga strana, kod polovnjaka naročito, a u koju se tek ne razumijem, je da se mora gledati i na trajnost, održavanje... gdje recimo tog Forda bije malo zao glas što se tiče propadanja, cijene dijelova, dok FolCvagen važi za povoljniju varijantu... šta ja znam, osim da ništa ne znam (jedino sad znam gdje su mi bubrezi, muchas gracias, Volfsburg

)