NiZ je napisao:
BSE je napisao:
isao sam juce ujutro nesto preko 60, ali sam izgleda ranije usporio zbog skretanja, ali dok sam cekao da skrenem u Ol. pobjednika osjecao sam se k`o na press konferenciji kako je krenulo da blica

Mene ta kamera zanima/brine jer svaki dan prolazim kroz nju i jednom sedmicno se desi da udjem u raskrsnicu dok je zeleno iz pravca kampusa/Borika i skrecem lijevo. Semafor iz kontra smijera pozeleni i ja cekam u raskrsnici da auta prodju (sto se skoro nikada ne desi jer su kolone) ili da njima pocrveni semafor pa da se mrdnem. I kada izlazim iz raskrsnice, onima iza mene je crveno vec upaljeno... Mene zanima da li ce u takvoj situaciji, koja se ponavlja svaki put jer je semafor podesen kako je podesen, kamera slikati auta kojima se ovo desi?
Nadam se da nisam previse nejasan....
nisi bio nejasan, meni je jasno sta si htio reci
idem svako jutro na posao tim dijelom i mislim da nema razloga za brigu, jer do 3 automobila smiju uci u raskrsnicu i samim tim odraditi skretanje prije nego zasmetaju onima koji krecu iz ul. Ol. pobjednika
a takodje nije problem ni sacekati, posto se zeleno na tom semaforu pojavljuje prije nego onima koji dolaze iz smijera Autoprevoza, tako da opet imas vremena za skretanje
mozda bi problem jedino mogao biti da vise automobila iz smijera Borika pokusava sto prije da skrene lijevo, iako je crveno vec odavno, a zeleno onima iz Ol. pobjednika
Jutros eklatantan primjer, ko te .ebe sto ti je zeleno i hoćeš ravno, moraju braća do zgrade vlade proć na crveno i zasmetat smrtnicima.