banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 816  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Dec 2009, 21:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Apr 2009, 20:47
Sa alfom duboku starost možeš doživjeti samo ako je držiš u garaži, pod uslovom da si je kupio sa 40 godina minimalno, jer bi u suprotnom strula ;)
Može pričati ko šta hoće i voliti ili ne voliti, ali sve pokazuje stanje na tržištu ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 21:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Okt 2009, 12:34
Senna je napisao:
Sa alfom duboku starost možeš doživjeti samo ako je držiš u garaži, pod uslovom da si je kupio sa 40 godina minimalno, jer bi u suprotnom strula ;)
Može pričati ko šta hoće i voliti ili ne voliti, ali sve pokazuje stanje na tržištu ;)

vozio sam alfu, sad sam zadnjih nekoliko godina na francuzima, a vozio sam i vw od vw nema većeg smeća to su auta koja se najviše kvare i najviše hrđaju, njih hvale samo oni koji nisu ništa drugo vozili, kad sam kupovao prvo auto svi su govorili "samo golfa" kod nekih se to ni danas ne mjenja, slično kao s bjelom tehnikom "samo gorenje", a od njega također većeg smeća nema, osim bire i sl.
često sam pored te svoje alfe gledao mlađe vw, čak i audi sa hrđom po obrvama, na toj alfi nije biko packe iako je nisam čuvao, nogom bi zimi odvaljivao led sa blatobrana na par mjesta s ledom bi otišla i farba i ostao go lim, ali nikad nije prohrđalo.
sad zadnjih nekoliko godina preferiram francuze nikad kvara ni jednog, ustvari od kako sam iz svog života izbacio vw nemam problema s autima.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 22:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Mar 2004, 19:58
Senna je napisao:
Kad malo bolje pogledaš, na Alfi italijani sve što su uradili jeste da su je lijepo nacrtali, sve ostalo su napravile švabe, tako da...

... dolazimo do onog da se "svabo" nikad ne kvari rode moj :)

btw od ovih smecara u BL nist ne kupujem....

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 22:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Senna je napisao:
Joj rode i ti daješ ove izjave...

Mogao si odmah pitati danas za MAF i cijenu ;) Probaj očistiti, mada je upitno koliko će to dati rezultate, polovan ne bih preporučio nikako.
Kad malo bolje pogledaš, na Alfi italijani sve što su uradili jeste da su je lijepo nacrtali, sve ostalo su napravile švabe, tako da...

Hehehe a mozes misliti grehote da nisam nista napisao :D . Kroz primjer alfe sam mislio na sve ostale proizvodjace u odnosu na vw, dobro, ne bas sve, ali vecinu :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2009, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Idi, bre, najvise sam se u zivotu napatio sa VW produktima... Doduse, ni u jednom slucaju nisu bili moj izbor :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 00:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
Idi, bre, najvise sam se u zivotu napatio sa VW produktima... Doduse, ni u jednom slucaju nisu bili moj izbor :lol:

:D nisi jedini, ovde kod nas kao da se čuje neki eho kupii goolfaa kupi goolfaa, iako većina vozača sumnja u kvalitet tog produkta i u razgovoru ističu kako s istim imaju mnoge probleme, i da će im slijedeća vozilica biti nešto drugo, kad treba da kupe auto neka sila ih tjera opet na golfa ili nešto iz vw familije.
a najsmješnije mi je kad kažu da je vw dobar zbog djelova :lol:
ebote u njihovim glavama je još 1985 :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 00:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja najljepse zivim bez prodavnica dijelova :D

Ma bezveze, VW je firma kao i svaka drug auto kompanija i jako je neozbiljno pljuvati takav jedan industrijski sistem. Ali ni dizanje u zvijezde nije nista bolje :D

Vrh

Tema posta: Re: Vezano za gume:)
PostPoslato: 07 Dec 2009, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Nema brisanja ovoga, samo cemo stavit na offtopik, a za dalje da se ne odvajamo od guma (i puta;))

Vrh

Tema posta: Re: off topic
PostPoslato: 07 Dec 2009, 06:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
sad ispade kia najbolje auto za vozat :lol:

a komentari ovih gore super vozacu su vrlo....vrh vrhova :cat: nema sve sami Shumaheri i Senne :roll: ...........................

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 09:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

@cvox, ajde da se ponovim, VW kao takav nije za podsmijavanje i to je jako budalasto, ali brate nije ni za kovanje u zvijezde :D

Drugi je par opanaka to sto trenutno nemaju nista osim Sirocca i Transportera (da mi trebaju) na sta ne bih zalio ulozeni novac.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@cvox, ajde da se ponovim, VW kao takav nije za podsmijavanje i to je jako budalasto, ali brate nije ni za kovanje u zvijezde :D

sta ti sad oces da kazes sa ovim?
Ja ga nikad nisam ni kovao u zvjezde(cak nakon deset godina sam ga poceo opet vozat),samo sam kontrirao drugima kad pljuju po necemu sto je iole kvalitetnije/sigurnije od onog sto oni vozaju!A na posljetku cjena sve diktira,od kvaliteta pa do udobnosti i sigurnosti..........
Meni licno je najgore kad uzmu porediti golfa II iz 84 sa nekim autom iz 03 :roll: mislim dali je to za price ili zajebancije!!!!!!!?????

Cuj svak ima svoj ukus i svak ima svoje misljenje......ja volim crno ti plavo i tako je to :cat:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 09:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
Ma ,sto kazu ovi ovdje, ukus je ko guzica, svak je ima, ali ono sto je po meni relevantno u prici je cijena polovnih auta. Zasto bas Vw ili Honda ekstra drze cijenu kao polovni za razliku od nekih korejaca ili francuza ,ako je sve isto smece? Sto se tiche Alfe, nema sta, super auto, samo mu je jeba sto ga italijani prave :lol: ,pa poslije dzabe ima...

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 10:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

vw je kod nas stekao reputaciju kad u segmentu auta kakav je golf i nisu imali konkurenciju kod nas, a bogami ni u svijetu sve do neke 95 godine.
danas je situacija puno drugačija, i sve više ljudi i kod nas se okreće i drugim brendovima i polako se slika tržišta mjenja, a samim tim i padaju cjene polovnih vw vozila i polako se izjednačavaju sa cjenama ostalih proizvođača. cjena polovnih vw vozila više je stvar mentalnog sklopa ljudi i nekih davnih vremena nego stvar realnog odnosa cijene i kvalitete.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 10:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cvox, ruku na srce, najvise ta poredjenja koriste vlasnici Golfa II :D

Djetinjasto je diskutovati ovako: aaaaaaaaaaa VW je vrh, aaaaaaaaaaaa Honda je vrh vrhova, aaaaaaaaa Kinez je zakon njih ima milijardu :D

Svi mi igramo izmedju licnog ukusa, finansijskih mogucnosti i nekih prakticnih potreba.

Trenutno je tako...

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 10:25 
Veteran
Veteran

@ cvox
Nije se meni vw toliko zgadio zbog neudobnosti ili neceg drugog konkretno vezano za odredjeni model. Probas svako auto kad kupujes pa uzmes koji ti najvise odgovara, ni ne gledas pretjerano na marku.

Meni vw smeta zbog stanja na nasim ulicama, ti vozis u zemlju u kojoj najstariji passat je V. Ovde, ja se najezim kad vidim praistorijske modele golfova koji imaju vise rdje nego lima. A kako cijena polovne petice, a pogotovo cetvorke dolazi na svoje tako oni pritajeni iskonski vozaci kupuju ta kola iz njemacke koja su presla stotine hiljada i ovde prave cuda samo njima znana. I uz sve to bas je taj njihov najbolji, takvog nema u BiH i naravno ima full opremu, to se i ne pita.

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 10:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cvox, ruku na srce, najvise ta poredjenja koriste vlasnici Golfa II :D

x

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 10:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
smucek je napisao:
@ cvox
Nije se meni vw toliko zgadio zbog neudobnosti ili neceg drugog konkretno vezano za odredjeni model. Probas svako auto kad kupujes pa uzmes koji ti najvise odgovara, ni ne gledas pretjerano na marku.

Meni vw smeta zbog stanja na nasim ulicama, ti vozis u zemlju u kojoj najstariji passat je V. Ovde, ja se najezim kad vidim praistorijske modele golfova koji imaju vise rdje nego lima. A kako cijena polovne petice, a pogotovo cetvorke dolazi na svoje tako oni pritajeni iskonski vozaci kupuju ta kola iz njemacke koja su presla stotine hiljada i ovde prave cuda samo njima znana. I uz sve to bas je taj njihov najbolji, takvog nema u BiH i naravno ima full opremu, to se i ne pita.

Osim koze i klime :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 10:35 
Veteran
Veteran

Hahahaha da, bas tako :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 10:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

TnS to ko koga i kako poredi se moze vidjeti na stranicama prije....a da ne pricam o pljuvanju na istu tu marku....
Slazemo se u jednom a to je da svak sebi kupuje ono sto voli i sto moze :cat:

@smucek
To sto si ti napisao jeste tako ali sami smo sebi krivi sto svi glavom bez obzira jurimo po Swabiji da kupimo njihov krs i dotjeramo dole......poslije 95 Swabija je ocistila svoje otpade od svih golfova II i svi tih starih auta,a zavrsila su svi znamo gdje!
Ima i ovdje kod mene golfova II i svi tih drugi stari auta al ovdje kad otjeras na tehnicki pregled auto nema one nase "djes buraz sta ima"....dovedi auto stani u red i predaj kljuceve,kad ciko zavrsi on ti fino preda papir na kojem ako nisi prosao fino pise sta trebas zamjenit i kad ces opet doci!E kad takav bude dole tehnicki pregled onda ce biti sve manje tih starudija i svog tog Swabskog smeca......

ponovo ponavljam da svak voza ono sto moze i sto voli,svak ima pravo izbora al me zivcira kad vidim lajke da krenu pricat i srati po nekim markama a nemaju pojma o cemu pisu.......

Vrh

PostPoslato: 07 Dec 2009, 13:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2009, 21:20
ja sam do pre nekoliko godina bio potpuno ravnodušan prema vw-u a onda sam ga zamrzio iz dna duše zbog nekoliko razloga:
1. zbog likova koji ga voze
2. zbog priče kako je vw zakon a ostalo je smeće
3. i na kraju, kad sam počeo da pratim cijene auta vidjeo sam da vw ispadne skuplji od merca, audija, bmw-a...a sigurno nije bolji od njih.

svjež primjer: pre nekih mjesec dana na pijaci: golf II 1.6d 90.godiste - 4800 KM, stanje - bože sačuvaj. 20 metara dalje: bmw 524td 89.god - 4000 KM, neregistrovan. mislim da je imao sve osim kože i esp-a...pa vi sad kontajte

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 16312 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 816  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]