konfig je napisao:
Pozdrav svima,
vec nekoliko dana primjecujem da kamera na tranzitu gdje je ogranicenje 60km/h (kod PETROL pumpe) skoro svaki put kada prodjem slika, ali posto inace bude guzva i posto uvijek pazim da pored kamera prodjem tacno onom brzinom koja je dozvoljena, mislio sam da je neko drugi prosao vecom brzinom i ako mi se cinilo da niko nije bas tada prosao...
Ovu noc vozim se tranzitom sam, nigdje nikoga, pored kamere prolazim TACNO 60km/h i ona blicnu dva puta i ovaj put uslika mene, ja gledam i ne mogu da vjerujem, okrenem se ja kako bih ponovo prosao, da vidim da li je to stvarno tako, tempomat podesim na 62km/h, nisam imao vremena za preciznije, i kamera me ponovo uslika!!!
Sto se tice mog auta, auto nije neki krs sa satom koji laze 20km/h, kod mene je passat 6 star 7 godina, a cak sam primjetio kada sam prolazio pored mjeraca brzine koji pokazu kojom se trenutno brzinom vozim, da moj sat pokazuje malo, nekoliko km/h vise nego sto se izmjeri, isto sam primjetio i da navigacija pokazuje malo manje nego sto kod mene sat pokazuje...
I sta sada, gospoda su podesila da slika kada se prodje tacno 60km/h, ja to nigdje nisam ni vidio, a ni cuo, uvijek postoji tolerancija od najmanje 5km/h....ocigledno ljudiam trebaju pare, i jos kada mi dodje kazna bice da sam vozio 70km/h i kako ja da dokazem da nije tako!!!???
Ovo je zemlja cuda, ovo je R.Srpska!
voli kamera takve manekene..

ja bi ti poslao 4 kazne, blicevi nisu jeftini..