Jos jedan dokaz da forum prate svi.
Da si bio agresivan, jesi. Da si imao razloga za to, jesi. Da si isao malo brze i da nisi stigao zakociti vjerovatno bi zavrsio na paprikovcu zbog ovog magarca.
Sta imas koji moj brisati, jebo te on, ako ti se nesto desi znas koga ces traziti da uhvatis za vrat.
Citiraj:
Ljudi desava se , ja sam za vikend "previdio" jedan skuter na Starcevici i izletio pred njega . Bez stajanja sam auto uspio popeti na trotoar da ovaj na skuteru prodje jer mu je islo drugo vozilo u susret. Stigao ga na drugom semaforu i izvinio se , sto je momak na skuteru prihvatio.
\
Motozeljo, ovo sto si ti uradio je sasvim ok i normalan ljudski cin. Desilo se i meni da napravim gresku, ali stanem i fino se izvinem, uvijek cu tako uraditi ako napravim gresku i tu nema problema. Ovaj u mercedesu je trebao bar na par sekundi da se skine sa telefona i kaze "izvini, nisam te odmah vidio", a ne ono pedersko odmahivanje rukom. Ako nista ovaj "gradjanin" u mercedesu ce drugi put malo razmisliti kada vozi svoj automobil.
I ono sto mi zaista nije jasno....kako motociklisti mogu biti nevidljivi za druge, imas otvoren pogled na cestu gdje nema nikoga od automobila i ne vidis osobu od dva metra na skuteru koji ide 40-50 na sat....kako je to moguce? Zar su ljudi toliko postali retardirani?