|wratch| je napisao:
arhitekt je napisao:
I moje misljenje je da je Verano zakon. Ovi nasi nazovi majstori pojima nemaju. Cuo sam za X slucajeva gdje su pravili banalne gluposti.
Sto se tice Peugeota, mislim da se kvalitetom i udobnoscu moze meriti sa bilo kojim Germanom, a pogotovo da ne pricamo o Golfu..
e ajd ne kenjaj svega ti vozis 1.4 peugeota a blatis golfa a samim tim i audi i mercedes...vozio sam 306 skoro sve modele i jedino s16 valja nesto ostalo je sve smece
Druze, meni taj auto ne sluzi za ulicne trke vec da me preveze sa maksimalnom udobnoscu od tacke A do tacke B za sto manje para. Sto se tice ulicnih trka ja sam to izgustirao kad sam bio neizivljeni adolescent od 18-19 godina. Nije mi bila namjera da blatim nijedno drugo auto a pogotovo audija i mercedesa. Audi i Mercedes uopste i ne spadaju u istu kategoriju sa Peugeotom 306. Za tvoju informaciju na poslu vozimm sluzbenog Audija B4. Ponekad uzmem i Hondu Accord a nekad se docepam Mercedes Puch-a (kao sto sam sad u nedelju uradio-pa sam mu dusu izvadio). Prije par mjeseci nakon izvjesnih off road testova "parkirao" sam Isuzu Troopera (sredio sam mu poluosovinu).
Prema tome, spadam u osobe koje posjeduju odredjeno iskustvo u voznji vise tipova auta.
A da je Peugeot 306 bolji od Golfa 1, 2, 3 - JESTE...