Emisiju pratim.To mi je onako jedini izvor novih "trejlera"...Trude se da nadju ono najnonvije informacije iz svijeta filma ,zapravo,novitete u US bioskopima,pa mi je iz tog razloga i interesantno pratiti ovu emisiju.
Ali voditelj?Hm,u pocetku mi nije bilo jasno gdje su njega samo nasli!
Ipak,emisliju bi trebao voditi neko opusteniji,daj malo gestikulacije..!ali njegova ledena faca ne silazi s malog ekrana.Uvijek isti prizor...i iz emisije u emisiju,cini mi se da je imao iste farmerke

...sve dok nije dobio sponzora,jedan butik.Da reklamira.Pa se malo bolje "obukao."
Ok,on je kulturan,ali nije samo stvar u tome.Treba malko svjezine,nekog kog kamera voli,a i za to treba biti rodjen.Ali i za to treba i obuka.
Nemam nista protiv tog covjeka,stvarno,ali ako se vec nesto radi,s pretenzijom da bude kvalitetno,pa daj onda da urade to kako treba!
Mi izgleda tebamo jos puno da ucimo od drugih,kada je produkcija sopstvenog TV programa u pitanju.
Imam osjecaj da kada se pocne nesto praviti,kao neke emisije i sl.da se to samo "otaljava."kao ,hajd' de da imamo jednu emisiju o filmu,drugu o modi,treca muzika...kao ,hajd' da sve to "pokrijemo", a informacije cemo naci s drugih TV stanica,I-neta...i lijepo snimiti za pola sata(bubam!)i to ti je to!
Nema originalnih ideja....nema nicega.A voditelji su posebna prica!
No,ovo je filmski forum,jel'da?