banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 08:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Mala nocna muzika
PostPoslato: 16 Nov 2002, 02:04 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
Ovaj film,da ga tako nazovem,moze konkurisati za najgori film ikad snimljen u nasoj kinematografiji,pa i nadati se nagradi jer stvarno treba biti toliko nemastovit i toliko neorginalan da se snimi onakva splacina.Iako je 60% gledalaca umiralo od smijeha na svaku recenicu(sto je inace sindrom naseg naroda da se smiju i kada se auto upali),meni je ovo najzalije potrosene 3 marke.Javite se ljudi,bas me interesuje vase misljenje jer me drustvo nagovaralo da pogledam ovu "sjajnu" komediju.Ako me i Zona Zamfirova razocara,pocinjem bojkotovati domace filmove.

Vrh

Tema posta: Mala noćna muzika
PostPoslato: 16 Nov 2002, 19:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Nisam gledao film jer mi je reklama izgledala tako neviđeno glupo da me je skroz demoralisala po tom pitanju. Mada, od ljudi koji su gledali čuo sam samo pohvale, tako da sebi jednostavno ne mogu da predstavim kako nešto što tako loše izgleda na reklami može u stvari da bude dobro (digresija: ovo je režirao autor TT sindroma). A što se tiče našeg naroda i smijeha, sjećam se da su se najviše smijali za vrijeme Exorcista, a takođe i na Monsoon Wedding. Ako je ovaj film smiješan kao ta dva... :D :D
Što se tiče Zone Zamfirove, za sada nemam namjeru da ga gledam jer me po ambijentu podsjeća na Nečistu krv, a to je jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao (a i knjiga je tu negdje).

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2002, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Jan 2002, 01:00
Harvester je napisao:
Što se tiče Zone Zamfirove, za sada nemam namjeru da ga gledam jer me po ambijentu podsjeća na Nečistu krv, a to je jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao (a i knjiga je tu negdje).

Pogledacu Zonu Zamfirovu, inace volim te nase filmove i knjige iz tog perioda, jer kad skontate sve to je tako 'nedavno' desavalo a gdje smo danas?! :wink:
Osim toga, vidim da je glumacka ekipa zaista izvrsna, insert mi se svidja, kao i muzika. :wink:
A sto se tice Neciste krvi, kad je vec pomenu meni je ta knjiga odlicna ,posebna! Inace Bora Stankovic mi je jako dobar pisac!

A sto se tice 'Male nocne muzike', nisam pogledala, no mozda i pogledam!
S obzirom da glumi Vesna Pocuca alijas Sana :)))) odmah na startu znam da ne treba cisto ocekivati neki poseban umjetnicki kvalitet! :D

A sto se tice smijanja nase publike, na neke scene, to je poseban momenat. Ponekad kino volim bas zbog toga, kad cujem smijeh iz pozadine, poput ridanja :))))) a scena bas i nije smijesna
Ali opet bolje da se narod sam smije neko da moramo ubacivati smijeh u pozadinu serije naprimjer , da bi znali kad da se smiju( npr. britanski humor )

to'lko :)))

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2002, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
nisam strucnjak za filmove ali ovo mogu reci od oka: losa gluma, los zvuk, los zaplet, los rasplet sve je manje vise lose :( :( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2002, 02:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
A sto se tice Sane u tv emisijama prica o toj ulozi toliko,da je mozemo ocekivati u nominovanim za Oskara,u najmanju ruku.
Sto se tice Zone Zamfirove-volim taj period,nosnje i ostalo ali sve je to dzaba ako je scenarij los.To je i upropastilo Necistu krv.Navodno su najzanimljivije dijelove iz knjige uzeli i malo prosirili radnju.Publika je u Srbiji odusevljena a o tome govori podatak koji me stvarno iznenadio, da je u prvih 10 dana prikazivanja vidjelo film 200 000 gledaoca u Jugoslaviji.Ako se zna da je podzemlje vidjelo 300 000 a nas najgledaniji film( ni dan danas ne kontam zasto) Munje 500 000 ,ovo je ogroman uspjeh.Jos ako se doda da film nema negativnih kritika od strane kriticara,izgleda u najgorem slucaju dobar film.Jos je rano o tome govoriti ali je sigurno da je muzika FANTASTICNA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2002, 17:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2002, 21:17
niSAm gledala MALU NOCNU MUZIKU.Ali sama reklama i reklamni pano su me jednostavno ODBILI od filma(sto nikako ne valja>"ne sudi o knizi po koricama!)"Ali, u globalu ,nekako me je teze samu sebe motivisati da gledam domaci film u kinu...i jos kad vidim onakvu reklamu i onakav glupi logo i pano za film(ja licno se ne sjecam glupljeg!),onda izmotavam i sebe i druge nekim razlozima sto mi se ne ide.
Nije rijec o predrasudama ,ali rijec je o motivaciji.
Onda, jos malo o MMM :roll: .Na tv-u se vrti reklama u kojem Vuk Kostic i Gordan Kicic bas izgledaju i pricaju iritirajuce.. i neka cudna kamera..k'o TV film.
Zaista ,cisto sumnjam da cu otici pogledati ovaj film u kinu dok se jos prikazuje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Feb 2003, 14:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2003, 12:54
ubjedljivo najgluplji i najbezvezniji nas film koji sam odgledala
mislim ako je sad fazon da se snimaju filmovi tipa
"made in america" odluka je za o poena
e cak je film gluplji od dZeja i tihog boba(ciji je vjerovatno i bio uzor)
lose,lose

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 7 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]