Losih filmova je toliko da ih je nemoguce nabrojati, ja cu spomenuti neke koje odisu stupidnoscu i netelentom onih koji su ih napravili.
T.T. Sindrom, bas da poznem sa nasim, film je toliko smesan da sams e na projekciji borio da ne zaspim.Film obiluje bunoznim dijalozima, u kojima se vidi zudnja za originalnoscu, ali ja kao zagrizeni ljubitelj horora, mogu reci da je sve kopirano iz drugih filmova, najbolji deo filma je rentgenski snimak tj. pocetnih pet-sest minuta.Bljak za ovakav horor.
Nesanica ili Insomnia, film koji se napreze svim nsagama da postigne nesto ,a nema iz cega, bdw zasto se Williams odlucio na ulogu psihopate, kad mu leze samo uloge u komedijama, nekih sladunjavih osoba, bljak za njegov iznenadni trud i interes za promenom.
Bezimeni, dobar film do samog kraja, da bi kraj ispao obicna smijurija, bar meni.
Slavljenica, novi film sa Nikol ex. Cruise, dobar izbor glumaca, i to je sve jedan dobra doskocica i to je sve.
Avanture Plutona Nesa, novi film sa Edi Murphy-em, razne farbe, kojima hoce da prefarbaju gledaoca,e pa nije lepo.
Ostin Powers 3, samo prvih 15 minuta je dobro, ostatak je rastezanje starih gegova, asteta bas sam bio fan njegovih dosetki, steta, bljak za uzimanje para.
Devojka vuk, horor koji nije ni horor, ni drama, nije nista , ali bas nista, letargija punih sat i po.
Ljudi u crnom 2, fuj nad fujovima, rekord u duzini video spota i nabacanim scenama tipa jos samo deset minuta do sat i po duzine filma??!!!???
Skubi Doo, no cmment, nije cak ni za vrtic, a takmicenje u ispustanju gasova je vrhunac poetike da nasnjih komedija.
Pimar report, ili kako vec, zadnji film sa golden boy-om Hollywood-a, toliko rupa i rupetina, da se dolazi do zakljucka ko je ovde lud??
Blejd 1 i 2, grozota, sem scene u prvom delu kad demoni (ili sta god) prolaze kroz vodje.
Dude, where is my car?, ppp zaar se i to naziva film?
Spajdermen, tako skup film a tako jeftina kostimografija, pogotovo lik negativca.
Genijalni um, programski film, rutina i patetika.
Rat zvezda 2, afekti ne znace sve, prica je toliko neinventivna da sam ostao zapanjen iliti odelo ne cini coveka.
Jon Q, red patetike, red samopozrtvovanja, i tako u krugovima do devetog prstena Danteovog pakla.
Pakt sa vukovima, jedan od najlosijih francuskih filmova, trka u tehnologiji, bezveze.
Covek koji nije bio tamo, ima neceg ali nema porodilje, sve u svemu ravna linija.
Kad bih ovako piaso ne bih stao jaako dugo.
Preporuka vise paznje na evropske filmove, mada ne mora znaciti da su svi dobri, izbegavanje vecine filmova koji su imali vise od dve nominacije za Oskara, apogotovo one koji su osvojili mnogo istih.Natavke obavezno izbaciti iz dnenog reda, osim ako nije predvidjeno vec mnogo ranije da se urade nastavci (Gospodar prstenova itd.),a ne tipa Matrix ili Vrisak, to je zaludjivanje i gubljenje vremena.
Eto moj skromni doprinos u ustedi vermena.