banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jun 2025, 18:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Okt 2002, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Hajde da sastavimo spisak najgorih filmova,tako da upozorimo na vrijeme one koji ih nisu stigli pogledati. :wink:

Ja se sad ne mogu sjetiti nekog naslova,ali cu se javiti kasnije,dok razmislim...

Dakle imenujte sve one dosadne,glupe,besmislene filmove za koje smatrate da je gubljenje vremena pogledati ih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2002, 16:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
BeoWulf

Ahhh... nemam komentara, pogledao maloprije ... jos slabo snimi frajeri cd, problemi sa filmom i subtitle-om, skinem s neta novi sub, sredim filmic i pogledam ..

Uzassssss, cudi me kako je Kristofer pristao da snimi taj "pis ov sit"

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta: Harvester
PostPoslato: 22 Okt 2002, 20:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Kako reče Sturgeon, 90 posto svega je smeće, pa tako i filmova. O najgorim filmovima se mogu napisati enciklopedije, što se mene tiče evo iz svakog žanra po nekoliko (za početak):

Horor - u principu se treba držati podalje od nastavaka. meni je recimo The Howling 2 jedan od najgorih filmova koje sam ikad gledao, a tu je blizu i Howling 6: The Freaks koji se bjesomučno vrti na svim lokalnim televizijama.

Komedije - Nije teško pogoditi. One ljigave romantične komedije (pogotovo sa Juliom Roberts) su prava tortura. Dakle, Notting Hill, My Best Friend's Wedding i sl. Tinejdžerske komedije nisu ništa bolje (American Pie, She's All That...) a ako znate šta je dobro za vas, držaćete se podalje od Scooby Doo-a. Nešto tako loše odavno nisam gledao (mada sam volio crtani film po kojem je urađen).

Drame - Nemam pojma. Nastojim da gledam što manje drama u životu.

Akcija - Payback s Melom Gibsonom. Film bukvalno glorifikuje nasilje.

Triler - Ne pada mi sad nijedan na pamet, smisliću nešto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2002, 22:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Slažem se sa Harvesterom za komedije. Meni vjerovatno sve tinejdžerske komedije iz zadnjih par godina ništa ne valjaju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2002, 11:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Meni je 'triler' "Julija i Julija" nesto najbesmislenije sto sam pogledala u zivotu.Ko god ga je gledao nije mi mogao reci o cemu se u tom filmu uopste radi...
Sto se tice teen komedija izdvojila bih parodiju "Not another teen movie".Ili sam ja prerasla tu vrstu humora ili je ne razumijem ili onaj ko je pravio film ima bolesno poimanje smijesnog...
Scena sestre koja pokusava odvuci brata u krevet meni nije smijesna i ne vidim sta bi tu trebalo biti smijesno :o ...
Mada vidim da se mladima film svidja,cak sam cula i odusevljenih komentara.
Onda su tu jos i "The fast and the furious" koji mi je tako bezveze film da nemam rijeci i "All the pretty horses".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2002, 13:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Losih filmova je toliko da ih je nemoguce nabrojati, ja cu spomenuti neke koje odisu stupidnoscu i netelentom onih koji su ih napravili.
T.T. Sindrom, bas da poznem sa nasim, film je toliko smesan da sams e na projekciji borio da ne zaspim.Film obiluje bunoznim dijalozima, u kojima se vidi zudnja za originalnoscu, ali ja kao zagrizeni ljubitelj horora, mogu reci da je sve kopirano iz drugih filmova, najbolji deo filma je rentgenski snimak tj. pocetnih pet-sest minuta.Bljak za ovakav horor.
Nesanica ili Insomnia, film koji se napreze svim nsagama da postigne nesto ,a nema iz cega, bdw zasto se Williams odlucio na ulogu psihopate, kad mu leze samo uloge u komedijama, nekih sladunjavih osoba, bljak za njegov iznenadni trud i interes za promenom.
Bezimeni, dobar film do samog kraja, da bi kraj ispao obicna smijurija, bar meni.
Slavljenica, novi film sa Nikol ex. Cruise, dobar izbor glumaca, i to je sve jedan dobra doskocica i to je sve.
Avanture Plutona Nesa, novi film sa Edi Murphy-em, razne farbe, kojima hoce da prefarbaju gledaoca,e pa nije lepo.
Ostin Powers 3, samo prvih 15 minuta je dobro, ostatak je rastezanje starih gegova, asteta bas sam bio fan njegovih dosetki, steta, bljak za uzimanje para.
Devojka vuk, horor koji nije ni horor, ni drama, nije nista , ali bas nista, letargija punih sat i po.
Ljudi u crnom 2, fuj nad fujovima, rekord u duzini video spota i nabacanim scenama tipa jos samo deset minuta do sat i po duzine filma??!!!???
Skubi Doo, no cmment, nije cak ni za vrtic, a takmicenje u ispustanju gasova je vrhunac poetike da nasnjih komedija.
Pimar report, ili kako vec, zadnji film sa golden boy-om Hollywood-a, toliko rupa i rupetina, da se dolazi do zakljucka ko je ovde lud??
Blejd 1 i 2, grozota, sem scene u prvom delu kad demoni (ili sta god) prolaze kroz vodje.
Dude, where is my car?, ppp zaar se i to naziva film?
Spajdermen, tako skup film a tako jeftina kostimografija, pogotovo lik negativca.
Genijalni um, programski film, rutina i patetika.
Rat zvezda 2, afekti ne znace sve, prica je toliko neinventivna da sam ostao zapanjen iliti odelo ne cini coveka.
Jon Q, red patetike, red samopozrtvovanja, i tako u krugovima do devetog prstena Danteovog pakla.
Pakt sa vukovima, jedan od najlosijih francuskih filmova, trka u tehnologiji, bezveze.
Covek koji nije bio tamo, ima neceg ali nema porodilje, sve u svemu ravna linija.

Kad bih ovako piaso ne bih stao jaako dugo.
Preporuka vise paznje na evropske filmove, mada ne mora znaciti da su svi dobri, izbegavanje vecine filmova koji su imali vise od dve nominacije za Oskara, apogotovo one koji su osvojili mnogo istih.Natavke obavezno izbaciti iz dnenog reda, osim ako nije predvidjeno vec mnogo ranije da se urade nastavci (Gospodar prstenova itd.),a ne tipa Matrix ili Vrisak, to je zaludjivanje i gubljenje vremena.
Eto moj skromni doprinos u ustedi vermena. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2002, 20:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Posto mi nije jasno sta zapravo ti ocekujes od filma, voljela bih ako mozes da mi navedes neki film koji ti se dopao.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2002, 23:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2002, 11:19
Ocito su ukusi vrlo razliciti.
Trenutno mogu da se sjetim samo jednog filma koji mi je bas ocajan i koji ja i moja prijateljica sa kojom redovno idem u kino uvijek navodimo kao primjer katastrofalnog filma.
MAGNOLIJA :x :x :x
Sad se sjetih jos jednog, ali ne znam naslov. Bio je lani u kinu, film o onom kubanskom piscu homoseksualcu. Opsta katastrofa, pederi se non-stop zvalje u krupnom planu i skoro sva raja (ukljucujuci i moju malenkost) je pobjegla iz sale vec na po filma. :x :x :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2002, 00:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2001, 01:00
Ne mogu da se sjetim filma koji sam gledala a da mi se bas nije svidio. Uglavnom imam dobar "njuh" za filmove i otprilike znam sta vrijedi pogledati. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Okt 2002, 15:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Za Balkan Expres, idi pod Razni filmovi pa ces videti neke od mojih favorita.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2002, 19:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2002, 20:29
po meni najlosiji film je ubjedljivo hari poter i kamen mudraca[hari puter i kamen maslaca] :D :D :D
a jedan od najboljih je covece gde mi je auto preporucujem da ga pogledate :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2002, 19:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Apr 2002, 01:00
Ja bih samo htjela da kazem da je film Not another teen movie ubjedljivo nesto najgore sto sam pogledala! :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2002, 15:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 14 Nov 2002, 08:00
Stvarno ima puno losih filmova a moj favorit je

EVOLUTION: David Duchovny i Julianne Moore

KATASTROFA od filma

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2002, 18:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2002, 21:17
Joj, VIDJU smajlijaaaaaaa!!!!Super ! :onfire:
:n00b: :silly:
Nego..ma meni i nesto sad ne pada na pamet nijedan GLUPAV film ,a ima igh kol'ko 'oces!Raspolopzena sam sad ,pa mi mozak ne da da se zezam s glupim filmovima.. :drinking: Nego...Ventilator>>>ha, ha ,sjajno! Sjajno za predstavljanje filma Julia JUlia!Ma ni ja nista NISTa nisam skontala,mada je to bilo prije par godina...bas je film nebulozan .Al skroz'! :crazyeyes:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2002, 02:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

delfinka je napisao:
Nego...Ventilator>>>ha, ha ,sjajno! Sjajno za predstavljanje filma Julia JUlia!Ma ni ja nista NISTa nisam skontala,mada je to bilo prije par godina...bas je film nebulozan .Al skroz'! :crazyeyes:

Kako ništa niste skontali u Julia and Julia? Pa film je skroz jednostavan. Radi se o tome da su Gabriel Byrne i Kathleen Turner sretan mladi bračni par, onda Byrne odjednom gine, onda Turnerka prelazi na obrađivanje Stinga, onda se odjednom ispostavi da je Byrne zapravo živ, pa se onda ispostavi da joj se dio čitave priče samo priviđao (samo ne znam koji dio) i onda se film odjednom završi. Šta nije jasno? :D

Vrh

Tema posta: "Nas" doprinos
PostPoslato: 02 Dec 2002, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U ovoj listi najgorih filmova ne bismo smjeli da zaboravimo Ničiju zemlju i Savršeni krug.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2002, 01:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2002, 21:17
Moz ebiti...za Julia i Julia..ali ja se nesto ne sjecam da sam ga skontala ili mi se nije dalo,ili sta vec..samo znam da nije bilo bas sve jasno TAD!
A zasto NICIJA ZEMLJA medju najgore?
Nisam ja pristalica niti tog filma,ima tu sta da se komentarise..i bla,(na kraju ,sve se svede na POLITIKU :evil: ),ali zasto bas MEDJU NAJGORE?

Vrh

Tema posta: Bez politike
PostPoslato: 03 Dec 2002, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Spomenimo samo lošu glumu i skroz naivan scenario.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2002, 22:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
nemoj da bi se neko zaebo i pogledao malu nocnu muziku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2002, 00:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2002, 18:20
I ja kazem Mala nocna muzika.Ono je dno filma.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]