Heh ... da se i ja ukljucim ..
iako smo off-topic .. zbog price o dvd-u ...
DVD je odlicna stvar ...
gledao sam par komada .. i dignem il iu Atomu ili ovdje u Boriku ispod XXL-a (dvd klubovi) tu i tamo koji dvd pa pogledam ..
Kvalitet slike je fenomenalan .. a zvuk je odlicnom i iviskom nivou
Imam srecu da posjedujem par dobrih i jakih zvucnika (2x 150w) i solidno pojacalo ... tako da se svi efekti cuju kao u "Kozari", soba jeci, pod se trese, dubopke bas dionice fantasticno tutnje itd...
Slusalice takodje daju dobar zvuk no sa zvucnicima se ne mogu porediti
Iako ima karticu koja podrzava 5.1 (creative sb live! 5.1 platinum) nisam kupio 5.1 sistem zvucnika ... ima raznih u ponudi ali nisu bas toliko dobri, a ako vec kupujem bolje mi je i ustediti pa platiti malo vise i imati pravi kvalitet nego osjecati plasticni zvuk "oko mene" ..
Star Wars Episode I ,(zadnje sto sam gledao na dvd-u) fantasticno izdanje na 2 dvd-a (jedan za film, a drugi sa isjecene scene, dokumentarac, tokom snimanja itd ...) zvuk kao i slika su strava...
DVD je dobar zbog velikog broja titlova ... biras koji zelis ... podrzava ih dosta (zavisi od filma do filma i regije, ali ima ih

)
a zanimljivo je i to da mnogi dvd-ovi imaju i sinhronizaciju u vise jezika...
Tako sam gledao jedan film sa turskom sinhronizacijom, i bugarskim titlom

))) iz zezancije ... najbolje je kad se prebacujes izmedju sinhronizacija

)))....
i naravno vecinom samo engl. snhronizacija (tj. original) podrzava 5.1 standard .. ostalo pici kao klasicni stereo
itd. itd ...
DVD je odlicna stvar, nije uopste skup, a uzitak je daleko veci .... (baj d vej lako je meni pricati kad imam 19" monitor, to je vec nesto, no isto tako nije toliko lose gledati ni na nekom 14" monitoru, kad se uzivis i ne primjecujes velicinu

))) .. zavalis se u fotelju, pijes sok, jedes, pauziras kad hoces .. "premotas" ako nisi skontao scenu itd ....
........
Toliko od mene ...