E tek sam sada zapazio ovu temu ,da li neko zna gdje ima da se iznajme epizode tih anime serija ,kao sto je Ghost in The Shell ,Princess Mononoke,Akira,Hellsing,Full metal alchemist ,Street fighter ,Tekken,Fatal fury ...Takodje me interesuje Dragon Ball z ili gt posto je to jedini crtic koji mi je ostao u sjecanju ,a nema ga nigdje naci ,na par internet sajtova sam nasao epizode ali moras platiti da bi skinuo .Da li bi iko od vas imao volju da mi nekako nareze ili prebaci par epizoda sto ima ,ja jedino imam sve epizode Animatrixa .
Takodje da li je iko cuo za Final Fantasty anime (ne film ) ja mislim da mu je puni naziv Final Fantasy Unlimited .Ovo bi najvise volio pogledati posto su Final Fantasy najbolje igre ikada izasle ,bar meni .
Evo jednog dobrog linka ,ovde imaju gotovo sve anime filmove i serije ali uglavnom treba platiti da bi skinuo
http://www.dbzhevan.com/main.php?id=animemovies1.html
Citiraj:
gledao sam nedavno u srbiji jos jedan crtic japanske skole gdje se opet mjesaju tehnologija i magija
naime glavni lik je neki klinjo koji putem nekog pistolja ispali neki slatni zeton koji ima neki znak na sebi i kad zeton napravi krug iz kruga izadje robot ....i borba protiv zla se nastavlja
Da sjecam se toga crtica ,da li znas mozda njegov naziv posto sam ga cak gledao jos prije rata ,odnosno koliko se sjecam tada su i jedino pustali japanske critce .