banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 13:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2008, 13:19
Memories of Murder je previsok standard,Madeo mi je čak ispod,super zabavnog,The Host-a!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Bong Joon-ho je svojom karijerom postavio previsoke standarde kojim se niko u modernom korejskom filmu ne moze ni pribliziti. Takav kontunuitet kvaliteta ce neko tesko nadmasiti.... jos ako mu i ovaj izlet na zapad bude uspjesan ne znam sta mu ostaje!

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:17 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Ja sam ljetos skinula Madeo i odgledala do jednog dijela... a onda je film odjednom stao -.- Uglavnom, i to što sam vidjela mi je bilo dovoljno da se uhvatim za monitor i vičem nooooooooooooooo!!! Ali imam već žrtvu koja će to da mi skine i nareže :toothy7:

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2008, 13:19
Memories of Murder sam prvi put gledao jednog četvrtka u emisiji Nenad Polimac predstavlja(tako nešto) na HRT-u, i film me je oduvao.Ranije nikad čuo,Koreja,Joon-ho Bong,novo iskustvo za mene i od ovog filma sam krenuo pratiti novi azijski film.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nenad Polimac aka hrvatski Roger Ebert :lol:

samo novi azijski film

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Iako sam pogledao samo Secret Sunshine, kontam da bi taj Chang-dong Lee trebalo da bude dobar.
Kakvi su Poetry, Peppermint Candy i ostali?

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Chang-dong je dobar ali Bong je Bong (ovo u potpis treba staviti)

ako ti se Secret Sunshine dopao pogledaj i Oasis (mislim pogledaj sve, neces puno pogrijesiti)

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 18:08 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Slika

http://www.imdb.com/title/tt2025526/

Preporucujem.

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Daljac je napisao:
Je l to da ne kažeš nešto ružno ili nešto manje ružno?

Da me ne o'suje sto puta:)
Ma valjda nisam uhvatio emotivni momenat, odnos majke prema sinu, koji je u osnovi cijelog filma. A i bio sam pospan, tako da sam ga odgledao na jedno oko. Kad uzmem u obzir ovo i to da svi govorite da je odlican, mozda i jeste takav, pa cu ga pogledati jos jednom kada se ukaze prilika i budem bio svjezije pameti...

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2012, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
gnusni_snjesko je napisao:
Nenad Polimac aka hrvatski Roger Ebert :lol:

samo novi azijski film

Nekako mi je njegov kompanjon u toj emisiji Drazen Ilincic bio i bolji ...dok nisam saznao da je gej,i da je napisao knjigu`Berlinski rucnik` Ustvari tad je emisija postala zanimljivija za gledat Polimca kako se preznojava dok ga u zatamnjenoj kino dvorani cesu noge `Drageca` dok vodi emisiju :D

http://www.jutarnji.hr/template/article ... ?id=160241

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 01:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nakon dugo vremena sam napokon otisao u kino ponovo....i to novog Denzela da gledam... my nigga... osima blage neprijatnosti prilikom kupovanja karata (kada kazete na biljetarnici ''DVIJE ZA SIGURNU KUCU'' mislim da je gospodja ocekivala da ce drug nabiti nogom nju,a ja tu drugu, sa nacosa) bilo je zabavno!

kao da nije dovoljno tesko biti crni glumac u Hollywoodu, pa jos na tebe kad najasi Tony Scott (a bogami i Riddley sa svojim Americkim Gangsterom...film u kojem nisam navijao ni za pozitivce ni za negativce nego da bilo ko od njih jednostavno mene ubije) polako prevagnes na onu stranu da imas vise uzasnih filmova nego onih zbog kojih si postao to sto danas jesi. Denzel je mozda pored Samuel Jacksona jedini crni glumac koji si moze dozvoliti kolosijalnu ladnu kurcinu kao sto je to bio Deja Vu i nastaviti karijeru kao da nista nije bilo.

Elem, ko je kome smjestio i ko nece ziv kraj docekati vise-manje se moglo pretpostaviti jos za vrijeme reklamiranja strampli izmedju trejlera za Ghost Rider i Chroniclea ali to uopste nije problem. Kad se sve podvuce dobio sam ono sto sam i htio. Opusteno zabavan film u kojem svaki put kada Denzela rane on hoda jos jebenije (ili je metak ili mu iz filma u film testisi toliko rastu da ga zanose) i svaki put kada Reynoldsa rane ja sapnem sam za sebe u mraku 'picko jedna,to si Burt nikada ne bi dozvolio'.

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 07:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
kakva inspirativna recenzija, molim malo cesce

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 09:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Slika

BEL definitivno postaje moj omiljeni televizijski program. Gdje bi mi bili da Griffith nije uradio to što je uradio?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 10:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
gnusni_snjesko je napisao:
nakon dugo vremena sam napokon otisao u kino ponovo....i to novog Denzela da gledam... my nigga... osima blage neprijatnosti prilikom kupovanja karata (kada kazete na biljetarnici ''DVIJE ZA SIGURNU KUCU'' mislim da je gospodja ocekivala da ce drug nabiti nogom nju,a ja tu drugu, sa nacosa) bilo je zabavno!

kao da nije dovoljno tesko biti crni glumac u Hollywoodu, pa jos na tebe kad najasi Tony Scott (a bogami i Riddley sa svojim Americkim Gangsterom...film u kojem nisam navijao ni za pozitivce ni za negativce nego da bilo ko od njih jednostavno mene ubije) polako prevagnes na onu stranu da imas vise uzasnih filmova nego onih zbog kojih si postao to sto danas jesi. Denzel je mozda pored Samuel Jacksona jedini crni glumac koji si moze dozvoliti kolosijalnu ladnu kurcinu kao sto je to bio Deja Vu i nastaviti karijeru kao da nista nije bilo.

Elem, ko je kome smjestio i ko nece ziv kraj docekati vise-manje se moglo pretpostaviti jos za vrijeme reklamiranja strampli izmedju trejlera za Ghost Rider i Chroniclea ali to uopste nije problem. Kad se sve podvuce dobio sam ono sto sam i htio. Opusteno zabavan film u kojem svaki put kada Denzela rane on hoda jos jebenije (ili je metak ili mu iz filma u film testisi toliko rastu da ga zanose) i svaki put kada Reynoldsa rane ja sapnem sam za sebe u mraku 'picko jedna,to si Burt nikada ne bi dozvolio'.

Sve je to ok, al ne mozes ici sa drugom u kino, to je tako gej 8) :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol:

Notebook je bio rasprodan pa smo isli gledati Safe House (kada malo bolje razmislim cak je i ime filma malo diskutabilno :lol: )

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The Phantom of Liberty

Slika

http://www.imdb.com/title/tt0071487/

Jebem ti sve kakav film, zajebi i Leslie Nielsena i Petera Sellersa kakvo je ovo pisanje. Toliko genijalnih scena, toliko genijalnog humora... Jebeno odlicno!

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 18:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

znaci i ti si bio na filmozofiji

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Aha, drugarica i ja u prvim redovima, odmah ispred platna. Mozda si uocio, meni ja naravno zazvonio telefon dok je ona cura najavljivala film :lol:

A taman sam htio da pitam je li bio jos neko, otisao sam nakon filma odmah a bas sam htio ostati na predavanju. Kakvo je bilo predavanje o filmu?

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja nisam bio na filmu (film odgledao dan ranije), a predavanja su bila mozdano stimulativna, posebno druga tura

Vrh

PostPoslato: 22 Feb 2012, 22:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
The Grey (2012) - Dobar.
Produkcija Ridley i Tony Scott-a.
Slika

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 445, 446, 447, 448, 449, 450, 451 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]