malteras je napisao:
Alien 3 (1992)- mislim da je ovo jedini koji do sada nisam gledao. Dosadno, glupo, sve jedna scena sa alienom ista. Poslije originala, koji je odlican, mracan, napet, atmosferican, i drugog, koji je glup, ali zabavan (kamerunski), ovaj je katastrofa. Ocjena 5/10 Naravno, cetvrti je jos gori...
ne postoji los ejlijen,postoje samo neznalice

postoji losa muzicka grupa osmu putnik

da se predupredim space dzokej (aka prometej)ce biti njesra,a ako ne bude njesra onda tvrdim da ce sigurno biti mega hit film

V@nja je napisao:

Za one koji vole SF, obavezno stivo

lesli nilsen mlad i ozbiljan

Frisky_Dingo je napisao:
gledo sam novi the thing.
nisam upoznat sa ovom cinjenicom...pretpostavljam da je teska mastrubacija...
nikad mi nije bilo jasno zasto je ta nesrecna kingova knjiga toliko glorifikovana(jos jedna nova rijec koju sam danas naucija),kad ih ima par sjajnih....ja sam se zakleo paganskom parteonu da necu mreti dok holivudska krupna buroazija ne prihvati da ekranizuje mracnu kulu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
shakal je napisao:
_зока je napisao:
"300" је срање
To sto si ti amater, to je druga prica.
.
ja kad sam taj film pogledao bas sam se izpizdio,al za prave...al su mi onda objasnili da film nije istorijski potkovan...pa su mi rekli da je film radje prema "grafickoj noveli "(ko jos ima para da u kulturi kupi taj srtip-roman) i da je to fikcija.pa sam odlozio svoj bronzani stit,koji sam naslijedijo od svoga oca, i svoj xiphos koji sam dobio od zevsa koji je moj drugi otac.............