banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 22:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Okt 2011, 15:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Popokatepetl je napisao:
My Name is Bruce (2007) - nakon ovog sjajnog filma (zaista, ne znam zašto sam ga ovako dugo zaboravio), moraću ponovo da ovjerim sve "Zle mrtvace", a u pripremi su i neka nelegalna skidanja nedovoljno zapaženih TV serija sa početka devedesetih, najboljeg glumca na svijetu, naravno, Brusa Kembela. MNIB je taman dovljno horor da ne bude komedija, dovoljno komedija da ne bude loša parodija, dovoljno (samo)parodija da ne bude banalna treš gluparija. Ukratko, sve ono (ili barem uglavnom) što bi "Ekspendablsi" željeli biti, a neće.

Prepričavati neću, kome jednom i po spomenuto ime u prethodnom pasusu nije dovoljna preporuka, neka gori u najvrelijim kucima kineskog pakla.

Jebem ti Tita! Upravo se logujem ne bi li napisao štogođ o navedenom filmu i Brusovoj blistavoj karijeri, a na kraju zatičem ovo! :lol: Sve što si napisao x2.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Le Locataire (1976)- da upotpunim tzv. Apartment trilogy. Nije kao Repulsion i Rosemary's baby, ali je i dalje dovoljno dobar i najcudniji od svih... Ocjena 7.5/10

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2010, 10:50
Ако неко има да је глед'о овај филм нека ми напише који је ,пошто га тражим већ неко вријеме,а не знам који је .
Значи он је неки штребер,бруку паметан(не носи цвике :) ) и као оде на неки напуцан факс тамо упозна неку плавушу и они се као такмиче на неком такмичењу , он све зна,касније она га зовне да вјежбају,па онда изађу за његов рођендан у ресторан ,па му она прича о неким момцима,онда даље он за Божић оде код маме а тамо мама са неким очухом неким љубавником(старог нема) и онда за нову годину оде код њених стараца,па се први пут пољуби са њом спуши се( :D ) и пред њиховим старцима прави сцене...
Ту сам стао са гледањем па ако неко зна који је,био бих му јако захвалан!

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 22:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Caplar je napisao:
Ако неко има да је глед'о овај филм нека ми напише који је ,пошто га тражим већ неко вријеме,а не знам који је .
Значи он је неки штребер,бруку паметан(не носи цвике :) ) и као оде на неки напуцан факс тамо упозна неку плавушу и они се као такмиче на неком такмичењу , он све зна,касније она га зовне да вјежбају,па онда изађу за његов рођендан у ресторан ,па му она прича о неким момцима,онда даље он за Божић оде код маме а тамо мама са неким очухом неким љубавником(старог нема) и онда за нову годину оде код њених стараца,па се први пут пољуби са њом спуши се( :D ) и пред њиховим старцима прави сцене...
Ту сам стао са гледањем па ако неко зна који је,био бих му јако захвалан!

Đavola mu, pa imaš temu Zna li mi ko reci naslov ovoga filma? i tamo pitaš.

Inače, počeo sam da gledam Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides i tako sam se smorio vidjevši ponovo Džonaju u dresu pirata (nije da sam očekivao da će sada biti katolički sveštenik, već je jednostavno opasno smorio sa tom ulogom). Onda se tu pojavila i Penelope Cruz koja, vidi ti tog zla, se pravi da je čuveni Captain Sparrow. Pa se njih dvoje mačuju i naguravaju i sledećih 15 minuta bježe od nekoga... Tu sam otprilike prestao da gledam, i nisam siguran da ću nastaviti...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Mene nije smorio Džoni, mene je smorila upravo ona, Penelope. I ne paše mi ova glumačka postava i gotovo. Sve u svemu, Pirate volim, ali ovaj zadnji dio je nula.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2011, 22:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Slika
Još jedan rimejk, ali poprilično dobar. Zanimljiv izbor glavnih glumaca. Michael Fassbender odličan.
7/8
Preporučujem :)

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2011, 21:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Džontra je napisao:
Kako sam danas zauzet drugim stvarima, tek se šjutra bacam na Empire strikes back

I tako je i bilo... Empire strikes bac je prokleto remek djelo - 10/10

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Slika

Nemam obicaja pisati na ovoj temi ali ovaj film je ostavio toliki utisak na mene da moram. Gospode boze pravde koliko je ovo lose. Nastao kao jedna od bezbroj ogavnih bastardnih kopija filmova Quentin Tarantina, Troy Duffy (NEKO JE DAO 7 000 000$ COVJEKU KOJI SE PREZIVA DUFFY DA SNIMI GANGSTERSKI FILM) je tarantinovih odlicnih dijaloga, glume, price, muzike.... Vec se 10 minuta pokusavam sjetiti kada sam gledao gluplje likove u mjesavini svojih kvazi kul one-linera i nestrvarno glupavih situacija ali mi ne ide. Ovu glupost cak nema vajde ni rasclanjivati i 'recenzirati' jer jedina pozitivna stvar koja moze da se kaze je kako je jedan dio filma manje govno od drugog. Da je ovo Srbin napravio, zavrsio bi u Hagu.
(1/10)

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
The tree of life

Žalim i zbog ovih pola sata koliko sam izdržala gledajući. :angry3: Očekivala sam bar malo od jednog Canskog filma.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

dobar je Tree of Life, ne vjerujte zlim jezicima

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 20:30 
Stara kuka
Stara kuka

sve moje nade pale su u vodu već nakon 5min... plače mi se... nikad više ni jednom trejleru vjerovati neću...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
stari se uci se :P hehe

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Pogledah i ja povratničko Malickovo ostvarenje, ima šta da se vidi u njemu ali toliko je teško i neuravnoteženo da sam morao popiti jedno pivo pri gledanju. Po meni razočaranje godine, nek je režiser jednog Badlandsa u pitanju ali Zlatna Palma trebala je otići nekom drugom. A New World mu je bio najslabiji dotad (iako vrijedan gledanja), nadam se da mu naredna dva filma neće biti sve gori, tim prije što Malick trenutno puca od produktivnosti.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2011, 21:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@Utopia - mislis na Malika? :p

pa da, covjek je filozof, covjek je izgubio brata kao mlad, covjek je vec u poznim godinama i ovo je njegova meditacija i osvrtanje na zivot i smisao svega....a ne kao glupavi Kjubrik i njegov dvoiposatni spot za Straussa

@Halpert - daleko najslabiji film je bio Days of Heaven. U jednom kriticarskom sumiranju karijere Richard Gerea kriticar kada je dosao na pomenuti film napisao je samo jednu ali fantasticnu recenicu, 'Bio je jedna od fotografisanih povrsina u Days of Heaven' :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

mozda sam spustio standarde kada je srpski film u pitanju ali meni je ovo OK. Mozda su dvije kljucne stvari u filmu predvidljive ali to i ne smeta toliko. Ovaj film ima jednu fantasticnu stvar,a to je tisina...Tisina izmedju dijaloga,tisina umjesto nepotrebnih dijaloga\monologa, tisina koja gradi odlicnu atmosferu. Uliks Fehmiu toliko podsjeca na pokojnog oca da mu Novkovic cak daje pred sam kraj nesto jako slicno sceni iz 'Skupljaci Perja' koja je i proslavila Bekima. Hana Selimovic je odigrala najbolju zensku ulogu na srpskom filmu u zadnjih 10+ godina.

Moderni srpski film se preselio iz Beograda u Bor, koji je vise nego mjesto radnje, koji ima podjednaku ulogu kao i glumci (Bor plays itself) u dva nova filma koji vracaju nadu u filmove iz Srbije.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 10:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Nakon teeeeške golgote sa drugom polovinom Drva Života...

Slika

Poslije sam cijelu noć slušao Cooderov soundtrack.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 12:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Ah, Paris, Texas me uništio za cijeli život. :lol:

Ne znam šta vam toliko smeta kod The Tree of Life. Liso, kako možeš pljuvati film koji si prestala gledati nakon pola sata? I am dissapoint. :|

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 13:05 
Stara kuka
Stara kuka

kad toliko očekuješ a onda dobiješ to... -.- ne mogu, ne mogu...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
a zasto gledate lose filmove do kraja? ja ako ne ide gasim nakon 20 minuta. toliko je dobrih stvari nepogledano i neprocitano da odgedati do kraja nesto sto znas da je sranje na 1/3 cisto gubljenje vremena.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2011, 14:00 
Stara kuka
Stara kuka

upravo...
i nije sve u priči pa da moram odgledati do kraja da bih prosudila da li mi se dopada...

La reine Margot (1994), Patrice Chéreau
Slika
Zanimljiv film istorijske tematike.
Malo previše klanja za moj ukus, ali ok.
Isabelle Adjani je predivna.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19325 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 409, 410, 411, 412, 413, 414, 415 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]