banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 01:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Okt 2011, 11:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
In Bruges je maksimalno podcjenjen film. Ono je filmcina. Jedna od boljih Colinovih izjava.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 11:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Film ima toliko kvalitetnih dijaloga, od humorističnih, i onako ozbiljnih...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Mr. Popper's Penguins (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1396218/

Solidno ostvarenje, čisto za potrošiti vrijeme i ništa više od toga.

Green Lantern (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1133985/

Nula, nemam potrebe da objašnjavam. Toliko glupo, dosadno, predvidivo, izdržao sam 35 minuta.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 11:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Gledao sam i ja sinoć malo Green Lantern i nakon što sam vidio očigledno najzahvalnije (da ne kažem najbolje) scene filma odma sam obrisao.
Šta da kažem, ako ste imali nesreću da prije par godina pogledate Fantastičnu Četvorku u kojoj Jessica Alba glumi plavooku plavušu, znajte da je ovo gotovo isto, plitko i primitivno, a i DC-jevi stripovi su za maloumne amerikance. Reynolds bezličan, prelijepa i slatka Blake Lively tragično promašen izbor za svoju ulogu, jedino su Mark Strong i Peter Sarsgaard donekle korektni iako ih je totalno jadno vidjeti.
Nisam znao da se još uvijek snimaju govna od filmova, pa makar u holivudskoj produkciji. Još kad sam vidio ''svevideće'' masonsko oko negdje pri sredini... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Halpert je napisao:
a i DC-jevi stripovi su za maloumne amerikance:

A ti punouman obožavaš Batmana?

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 12:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne, ne obožavam, ali eto fan sam Batmana, nisam dopuštao da me američka mainstream strip scena zaglupljuje (čitao sam X-Men i Spideyja ponekad ako sam našao nešto zanimljivo i ozbiljno, a nezavisnoj strip sceni u Americi svaka čast).
Da li bi bio malouman ako bi rekao da više volim Tintina, Spiroua, Gastona, Joe Bara, Asterixa & Obelixa...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 12:14 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bi?

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Džontra je napisao:
Halpert je napisao:
a i DC-jevi stripovi su za maloumne amerikance:

A ti punouman obožavaš Batmana?

Ma on samo voli da pametuje

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Slika

Bio mi je na listi čekanja dugo godina, nešto sam ga izbjegavala, kao da sam čekala da mu dođe pravo vrijeme za gledanje, nemam pojma.. Ali za ovaj film ne postoji pravo vrijeme. Pravo vrijeme je kad god da ga pogledate.
Isplakah se fiiino, fino.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
The Return of the Living Dead 1, 2, 3 - nezvanični nastavci Romerovog "Night of the Living Dead", odnosno serijal koji je djelimično kreirao scenarista tog filma. Prva dva su horor/komedije, treći neka horor/drama/romansa sa šekspriovskim raspletom. Prvi je gledljiv, komični elementi razbijaju standardnu zombi tematiku. Drugi je skoro pa kopija prvog, mada ima par simpatičnih aluzija na prvi dio. Treći je priča za sebe, postavlja nova pravila, mislim da je uvršten u serijal samo imena radi, ali se može pogledati.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 15:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
The Machinist - Onaj što igra Isusa nije spavao godinu dana, al je mene uspavao pet puta najmanje. Nije loš film, ko voli al se meni ne sviđa.

The Day of the Triffids - pogledao sinoć na alkibijadovu preporuku i ništa, u suštini gledljivo, zanimljivo al opet ništa posebno...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Halpert je napisao:
Stari Hillov Driver je klasika, a Drive mu je u nekako navrata odao hommage, što u scenariju što easter eggova.
Ovo je povratak pravog, produhovljenog trilera iz prošlih vremena, kao što rekoh čista poezija, posebno u scenama između Goslinga i predivne Carey Mulligan (ona napetica u liftu nešto je najromantičnije što sam gledao u zadnje vrijeme). I do skoro nisam gledao neki film u kome su sporedni i negativni likovi gotovo pola filma, jedan Bryan Cranston i jedan Ron Perlman su mirođija kad su na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Prije Notebooka (inače sasvim dobrog filma), Gosling se, poput Crowea u Romper Stomperu i Balea u Mašinistu, probio u nezavisnoj produkciji kao skinhead jevrejskog porijekla u The Believeru, bolestan i zahtjevan film sa psihološkog aspekta ali Goslingova gluma je je?enica!

halpert me ubjedio da pogledam taj drive

dobro si se sjetio the belivera, to je jedini goslingov film koji sam gledao, samo sto se probijanja tice, bejl je bio spilbergov prodize, njemu je sve bilo na tacni, crou je trebalo bas mnogo vremena da se probije, a za goslinga bas i ne pratim.

popo, bravo za tvoju turu po tras hororu osamdesetih :), a ko voli dobar niskobudzetni sf-horor novijeg datuma, nek pogleda Infestation http://www.imdb.com/title/tt1020543/ produkcija je sci-fi cenl tako da znate sta mozete da ocekujete od specijalnih efekata, ali dijalozi su odlicni i likovi vrlo simpaticni.

I nemojte generalisati DC, velika je to industrija, to je kao kad bi generalisali ovaj forum- svacega ovde ima :)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 16:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bale je kao dijete glumio kod Spielberga, ali je otad bio uglavnom druga liga, The Machinistom je skrenuo pažnju na sebe kao ozbiljnog glumca (American Psycho smatram precijenjenim). Crowe je snimao dobre filmove u Australiji i dobijao je nagrade za njih, ali kad se proslavio Gladijatorom nijedan od tih filmova osim Romper Stompera nije zanimao publiku. Bolje su prošli od Stallonea, Costnera, Duchovnyja i Dona Johnsona :)
DC je bunch of crap, ali pritom mislim na njihovo superherojsko smeće koje im je najprofitabilnije, ne mislim na njihove ozbiljne grafičke novele i Vertigo ediciju.
Isto tako, osim Nolanovog Batmana, svi noviji DC-jevi filmovi su krš - Superman Returns, The Losers, Jonah Hex, Green Lantern...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 17:20 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Contagion - e od Soderbergha nikad covjek..Kraj filma najgluplji dio (nesto slabo vjerujem u kombinaciju cvijece +shishmis+svinja+kuvar da mogu prenjeti opasan virus i to bas u Kini..bas ih treba bombardovati za rusenje ljudskih prava)

Najbolja i najrealnija scena u filmu je kad Matt Damon u toku noci cuje pucnjavu kod komsije i preko telefona trazi pomoc i onda cujes glupu sekretaricu: opcija 1 je bla bla, opcija 2 je blabla , opcija 3 je blabla...jednostavno te ubiju u pojam opcije..

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 21:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Slika

trir opet unistava glavnu glumicu iako dosta blaze, ali kirsten je siznula u drugoj polovini prve polovine fima. u svakom slucaju super dijelova i kraj je krajnje gut gut. mozda da je izbacio koju scenu u prvom dijelu i da je povecao prostor roditeljima bilo bi bolje. krajnje gledljiv.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 21:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Drive (2011)
Slika

Bila sam nabrijana vec neko vrijeme da ovo pogledam.

Za mene su ocekivanja ispunjena. (Meni) prilicno napet i mnogo zabavan film. Ne znam je li jos neko gledao, ali na scenu u liftu sam ostala zakucana za sjediste. Ima nekih detalja za koje mislim da su nepotrebni, ali sve u svemu jako dobro. Plus sto je soundtrack fantastican.

I jos plus sto je Ryan Gosling jedan prokleto privlacan muskarac. Drool.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 21:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Halpert je napisao:
I do skoro nisam gledao neki film u kome su sporedni i negativni likovi gotovo pola filma, jedan Bryan Cranston i jedan Ron Perlman su mirođija kad su na pravom mjestu i u pravo vrijeme.

Perlmana sam gotivio dok nije prihvatio ulogu u ovom novom ustasoidnom konano!
Jbt. nisam znao da je konan trebao biti sniman u Jugoslavili,ali dozivotni predsjednik umrije.....pa snimano u Spaniji.
cuo sam dvije verzije:
1.Milius se ukenjao da ce poslije smrti biti sranja u jugi pa je razgulio.
2.partijski drugovi su mislili da nije prikladno snimati filmove neposredno poslije Titove smrti.
EEEEEE da je Drug izdrzao jos 2 godine :(
ja bih vodio ture fanova:
"Ovdje je Konan robinju uhvatio za sisu..."
i gomile bliceva :cry: :cry: :cry: :cry:
Izzard je napisao:
The Day of the Triffids - pogledao sinoć na alkibijadovu preporuku i ništa, u suštini gledljivo, zanimljivo al opet ništa posebno...

al si odma avatar mijenjao :P
mini serija je prosjecna,nigdje veze sa knjigom sem generalne ideje....knjigu procitaj ako nadjes...ako bude losa isitni je i ponesi malu janu limun,da mi ne bude suva, i ja cu je pojesti :)

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Halpert je napisao:
DC je bunch of crap, ali pritom mislim na njihovo superherojsko smeće koje im je najprofitabilnije, ne mislim na njihove ozbiljne grafičke novele i Vertigo ediciju.
Isto tako, osim Nolanovog Batmana, svi noviji DC-jevi filmovi su krš - Superman Returns, The Losers, Jonah Hex, Green Lantern...

prilagodjeni su uzrastu. da si ih citao kao klinac bili bi ti sigurno drazi od zs i lms. mi smo, spletom cudnih okolnosti, jedina zemlja na svijetu (uz argentinu mislim) u kojoj je boneli i drugi italijani kao alan ford, bili popularniji od dc-a i marvela.

za filmove se slazemo.

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 23:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Ipanema_ je napisao:
Drive (2011)
Slika

Bila sam nabrijana vec neko vrijeme da ovo pogledam.

Za mene su ocekivanja ispunjena. (Meni) prilicno napet i mnogo zabavan film. Ne znam je li jos neko gledao, ali na scenu u liftu sam ostala zakucana za sjediste. Ima nekih detalja za koje mislim da su nepotrebni, ali sve u svemu jako dobro. Plus sto je soundtrack fantastican.

I jos plus sto je Ryan Gosling jedan prokleto privlacan muskarac. Drool.

Sjedište, veliš? Dooooobro, doooobro...

Vrh

PostPoslato: 02 Okt 2011, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
E. :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]