gnusni_snjesko je napisao:
Halpert je napisao:
na holokaust. Btw., Mel Gibson daje glas Rockyju...

Nije smiješno, ne znam ni sam zašto sam spomenuo tog ratobornog ''pjetlića'' na kraju...
-----------------------------------------------------------------------------------------

Max Schmeling (2010.)
(3 / 10)
Uwe Boll se, u ovom revivalu sportskih epova, pokušao maksimalno uozbiljiti i snimiti pravi njemački, antifašistički film (očigledno finansiran ''nazi goldom''

) koji će odmah dobiti Oscara - o poznatom njemačkom boksačkom prvaku iz prve polovine 20. vijeka koji se mirno opirao nacističkoj ideologiji i nametnutom statusu heroja nacije. Nažalost, dobri stari Uwe opet se zajebao u proračunu, upravo u tome što smatra da je vrhunski reditelj koji ima sve u malom prstu i da nema zapadnjačkih uzora, pa tako režirajući pojedine scene kao da umišlja da stvara filmsku čaroliju dok ovamo nema plan snimanja i suvisli scenario

Kako kaže neko na iMDB-u, čuda se ne događaju tek tako, brzo i na jeftin način.
Henry Maske glumi Schmelinga kao Anna Nicole Smith ulogu Ofelije u Hamletu, ali to ne znači da se ovaj nesretni film ne može podičiti glumom, barem ne glavnom. Heino Ferch (Der Untergang) poput pravih vječitih sporednjaka blješti iz mraka u ulozi Schmelingovog trenera Maxa Machona, ali on je jedini vrijedan spomena. I da, Mile Kekin iz Hladnog Piva odrađuje sitnu cameo ulogu, prije svega jer je Boll snimao film u Hrvatskoj.
Ne bi preporučio, ali ako kome djeluje zanimljivo zbog reditelja koji je čak i stekao kultni status u ovim jadnim vremenima, kako god.