banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Apr 2011, 15:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

She's So Lovely (1997.)

Ovaj film po scenariju Johna Cassavetesa i u režiji njegovog sina Nicka bio mi je vrlo drag film kad sam ga pogledao prije više godina, ali nažalost vremena se mijenjaju pa sam tako shvatio da ima još boljih filmova snimljenih prije 'Tako je slatka'.
Sean Penn dao je još jedan portret ljigavog i izgubljenog ali žalosnog lika kakvog zna stvoriti na osnovu svojeg životnog iskustva. On i njegova sjajna sad već bivša žena Robin Wright Penn više su nego idealni zajedno u ulogama buntovnih supružnika koji se ubijaju od poroka, da bi sticajem okolnosti takav način života jednom došao na naplatu, i onda se radnja prebacuje 10 godina kasnije gdje u priču ulazi uvjerljivi John Travolta, dostojanstven u maloj ulozi. U epizodama pojavljuju se i sjajni James Gandolfini i meni legendarni Harry Dean Stanton. Uglavnom solidan mali art film kojeg će neko voliti a neko ne.

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
I ne cudim se sto sam ovaj film pogledao prvi put prije par godina u kasnom terminu na tv-u i od tad nisam ukebao da je pustan...jedan od onih perverznih bolesnih crno-komicnih filmova koji se urezu u glavu ...preporuka sigurno 8) HAPPINESS(1998)
Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2011, 18:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Slika

Na RTRS-u danas... Od svih neočekivanih događaja...

Elem, znam da je većini ljudi ovo smor film, kao i svi filmovi napravljeni prema knjigama Džejn Ostin, koje su takođe smarajuće... Ali šta da radim, totalno sam navučena njene knjige, čak i u originalu, koliko god bile teške za čitanje... (Tj. teške prvi put... :oops: )

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 02:25 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Fast Five - 10 od mene..prvi dio na imdb ima 6, drugi dio 5.2 (ne znam zasto ima slabiju ocjenu od 3 dijela koji je po meni cisti promasaj), treci dio 5.6, cetvrti dio 6.4 i peti dio 8.2.
Prvi dio je po meni odlican, al sa ovim Fast Five kao da je citava ekipa odrasla..Rio de Janeiro je bio odlican izbor za snimanje filma..Akcije i previse( koja je narocito falila u 4-tom dijelu)..znaci film je oko 130 min, al ni u jednom momentu dosadan..ok, da budem iskren jedino mi je nerealno bilo da sa dva auta vozikaju sef po gradu, lomeci drveca, bandere,zgrade dok su sajle sve izdrzale, a takodje 2 dodge chargera (ko kaze da ameri ne znaju napraviti auto :D ).

eh, da znaci u petom dijelu ekipa je na okupu i imam osjecaj da trapava konverzacije izmedju ekipe, pozajmljena od Ocean's Eleven..

uglavnom vrijedi pogledati film jer pruza dovoljno akcije koje nema kad se sakupe prethodna 4 dijela zajedno..

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Kad je ovo izašlo!?!? Bemti, ispala sam iz štosa, nisam znala ni da se snima! :oops:

Danas sam pogledala "Kraljev govor". Čekala i čekala da stigne kod nas u kina... :angry4: Izgleda da se trujem britanskim filmovima ovaj vikend. :lol: Uglavnom, meni je odličan, volim autobiografske filmove i psihološke drame, a i njih dvojica su odlični, iako mi je Raš ipak za nijansu bolji. I ne mogu da vjerujem da je ono Helen Bonam Karter. :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 19:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 24 Apr 2011, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Hvala na britanskim preporukama, sve sam već ranije pogledao :)

Very Bad Things (1998)

http://www.imdb.com/title/tt0124198

Slika

Nakon dugo vremena uhvatio na tv-u. Dobra zajebancija :)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Cloverfield (2008)- bezveze i dosadno. Ocjena 5/10

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 17:45 
staromodan
Korisnikov avatar

Tropa de Elite 2

odlican....znam da je neko vec ranije pisao o filmu, al eto neku sumnju sam imao prema Brazilu, pitajuci se jel mogu napravi neku akciju a da nije B produkcije..slucajno gledajuci Fast 5 sam odletio na google istrazivajuci rijec "favela" i nekako naletim na BOPE i onda dolutam do filma..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
Lifeboat (1944)- ne spada u rang najboljih Hickokocih filmova, ali je vrijedan gledanja. Snimljen po djelu John Steinbeck-a, cini se da nije bio lak za ekranizaciju, kada se zna u koje je vrijeme snimljen. Ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 18:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
spavac je napisao:
Tropa de Elite 2

odlican....znam da je neko vec ranije pisao o filmu, al eto neku sumnju sam imao prema Brazilu, pitajuci se jel mogu napravi neku akciju a da nije B produkcije..slucajno gledajuci Fast 5 sam odletio na google istrazivajuci rijec "favela" i nekako naletim na BOPE i onda dolutam do filma..

Jesi li gledao Tropa de Elite?
Kakav je 2 u odnosu na 1?
Meni je prvi dio nesto ponajbolje sto sam gledao. Ikad.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 20:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ja imam oba na kompu već neko vrijeme....i nikako da pogledam...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
William S. Burroughs: A Man Within

Slika

pristojan dokumentarac o nepristojnom covjeku. :) svakako pogledati koga zanimaju beatovci i ko moze otrpiti malo pretumban redoslijed. u filmu izmedju ostalih govori i john waters, tako da je broj nepristojnih ljudi u 87 minuta povecan bar za jedan :) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Najbolji film ikad snimljen, Maratonci trce pocasni krug.
Bio sinoc na RTRSu.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Citiraj:
pristojan dokumentarac o nepristojnom covjeku. svakako pogledati koga zanimaju beatovci i ko moze otrpiti malo pretumban redoslijed. u filmu izmedju ostalih govori i john waters, tako da je broj nepristojnih ljudi u 87 minuta povecan bar za jedan

Na jednom portalu je izasla lista najnadrogiranijih knjizevnika-pisaca svih vremena i gle cuda on je pri samom vrhu,ustvari dovoljno je reci NAKED LUNCH(goli rucak)

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:17 
staromodan
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
spavac je napisao:
Tropa de Elite 2

Jesi li gledao Tropa de Elite?
Kakav je 2 u odnosu na 1?

ne znam sta da kazem...oba su mi dobra.mozda drugi za nijansu, zbog transformacije kriminala sa drzavom..

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
V@nja je napisao:

+1......meni kapiten ili kidem(kako li se sad vec zove) dao na cd......ja kontam ako su brazilski akcioni dobri ko "brazilski akcioni" onda.......na listi najjacih zavrsetaka filma,tropa prvi dio mi je na drugom mjestu....
Džontra je napisao:
Ja imam oba na kompu već neko vrijeme....i nikako da pogledam...

obavezno,zeljeces da postanes pripadnik specijalne vojne policije i da surovo suzbijas kriminal u malom drvaru :P
Limitless
http://www.imdb.com/title/tt1219289/
Slika
dziber dobije tabletu od koje mozak radi 100% a ne samo 20%(laz).....lik digne kredit i na berzi zgrce pare ali....
nije los film,ali nekako imam osjecaj da je knjiga bolja...
Flash Point
http://www.imdb.com/title/tt0992911/
Slika
pogledao na preporuku friskija(cini mi se)....nije mi se pretjerano svijeo,znaju azijati i bolje....zadnju scenu borbe sam ubrzavao 10 min!smorise sa mlacenjem.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
alkibijad je napisao:
+1......meni kapiten ili kidem(kako li se sad vec zove) dao na cd......ja kontam ako su brazilski akcioni dobri ko "brazilski akcioni" onda.......na listi najjacih zavrsetaka filma,tropa prvi dio mi je na drugom mjestu....

A prvi je Konan? :)

Ja danas ponovo pogledao Wolverine-a, i moram priznati da sam ga se sjecao kao puno boljeg :) mada mi je i ovakav gledljiv, ali samo to, nista vise.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2011, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
bzvz je napisao:
A prvi je Konan? :)

prvi je mist od kinga.....mada sam kad razmislim tropa i mist mjenjaju mjesta :)
konan ima najbolji pocetak radnju i kraj!!!!
i najjaca scena moderne kinematografije je kad copor vukova ganja konana,a on samo u svojim prepoznatljivim cupavim gacama i potjeraju ga u pecinu,u kojoj nadje mac.....sledeca scena konan je ogrnut silnim vucijim krznima......
bzvz je napisao:
Ja danas ponovo pogledao Wolverine-a, i moram priznati da sam ga se sjecao kao puno boljeg :) mada mi je i ovakav gledljiv, ali samo to, nista vise.

nikako ti da se nagledas hjuovih dlakavih grudi :P

pogledao sam i black swan....samo sam mamu morao zvati da mi dlanom oci prekrije kad su se dve glavne glumice intimno druzile...i kad su labudici nokti ispadali :confused4:

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2011, 07:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
alkibijad je napisao:
obavezno,zeljeces da postanes pripadnik specijalne vojne policije i da surovo suzbijas kriminal u malom drvaru :P
.

pa da kao onaj lik onomad pitam gdje ima kurs za specijalne jedinice (ili kako je napisao on jedice) u BL, i onda kaže da smo svi glupi i a ima i traje 6 mjeseci...

Sa korita Ivanova

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 350, 351, 352, 353, 354, 355, 356 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]