banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 23:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
a ja sam ga cuo da je rekao da imas velik nos...ako to nije uvreda ne znam sta je...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Halpert je napisao:
Slika

Hvala na preporuci, sinoc sam ga skinuo i odmah pogledao, very good.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Trazio nesto i naisao na ovo ... Ne odolih a da ne priupitam autora posta da li jos uvijek isto misli? :D
Popokatepetl je napisao:
Ne znam da li se tema odnosi na izvikane filmove uopste, ili samo neke skorasnje, ali ja cu navesti nekoliko po svom nahodjenju:

Kum-smaracina ziva, knjiga ocajno prenijeta na platno, losa gluma, povrsna, sve se svodi na nekk fazone koji kao nesto znace

Bjekstvo iz Sosenka-ne znam kako ovo neko moze nazivati klasikom, od neubjedljivog Robinsa preko precijenjenog Frimena do nestvarnog scenarija i bljutavog kraja. Izbjeci!

Kum 2-nastavak smaracine, smaracina na kvadrat, dokaz da ljudi ne uce na greskama

Dobar, los, zao-ok, nekad su se ljudi lozili na zapustene baje koje masu pucama, smrde na znoj i cigare, i ne znaju da izgovore suvislo recenicu, ali danas, mislim, come on!

Petparacke price-nabacana gomila necega sto bi trebalo da lici na film, mismas besmisla kome se smisao pokusava naknadno nakalemiti, "kultni" likovi i uloge, comeback-ovi...ok, ok, dosta je

Sindlerova lista-ovakvi losi filmovi generalno ne bi izazivali nikakvu iole znacajniju paznju da nije milenijumske zavjere Jevreja da zavladaju svijetom (odnosno, ko kaze da to vec ne rade), a filmovi su produzena ruka Novus Ordo Seculorum-a

Let iznad kukavicjeg gnijezda-mislim da je ekipa koja je pravila film bila u slicnom mentalnom stanju kao likovi iz filma

Ratovi zvijezda:Imperija uzvraca udraca-mislim, ako hocete ovakvu vrstu zabave, gleajte Toma i Dzerija, mnogo su duhovitiji i pametniji

Kazablanka-"Sviraj, Seme", to je otprilike ono sto i ovaj "klasik" radi sve vrijeme, svira, ali qrcu

Ovo su samo neki, nastavicu sljedeci put.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Dosta borbe, raspravljati o kulturi na forumu potpuno je jednako gledanju nekog dosadnog, štreberskog, nezavisnog američkog filma u kojem dva zgubidana tokom 90 minuta u jednom kadru razglabaju o životu, jelu, piću i Star Warsima :lol:
Elem, sad pogledah

Slika

Brooklyn's Finest (2010.)
9 / 10

Crni reditelj Antoine Fuqua se nakon nekoliko promašaja (King Arthur, Shooter) vraća na područje staromodne kriminalističke drametine, žanr koji je zadužio Danom Obuke. Iako nije Michael Mann, niti je Training Day išta više od Washingtonovog i Hawkeovog nadmetanja kroz par scenarističkih obrtaja, Fuqua se ovdje itekako ističe svojim osjećajem za urbani kriminalni milje pun upečatljivih likova i prolaznika. Posebno valja pohvaliti Gerea, Cheadlea i Hawkea koji su dali možda najbolje uloge u svojim karijerama, a bitno je spomenuti da je upečatljivu minijaturu i Wesley Snipes, podsjećajući na dane kada je, kao ozbiljan glumac, itekako obećavao.
Brooklyn's Finest nekako mi se čini podcjenjen obzirom da nije baš spominjan u nedavnim osvrtima na najbolje filmove 2010.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 21:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
snjesko, ako ti se kuva, kuvaj zaprave :P hehe

popokatepetl, upravo sam to htio da kazem

freak :P

helpert, za onaj film sam te pitao najvise jer vidim da imas dosta drugaciji ukus kad je rijec o filmovima pa ponekad moram da reagujem

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bez svađe :D

Nego, maloprije sam vrtio kanale na svome satelitskom programu kad - Beskrajni Dan na nekom tamo zapadnjačkom kanalu (već se završavao)!
S razlogom - danas Amerikanci i Kanađani slave taj neki svoj Groundhog Day kada im neki svizac govori koliko će dugo potrajati zima u njihovim gradićima.
Sudeći po zadnjim vijestima preko bare, potrajaće.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T_yDWQsrajA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 22:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
slazem se da treba malo da se kacimo ovde :D

prvi mi pada na pamet Halpert, ja sam njega pohvalio da pise dobre osvrte ali mi nije jasno kako fizicki stize da pogleda/napise po 3-4 dnevno?
jel ti gledas filmove u nekom vakumu gdje vrijeme stoji ili sta?

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sinoć sam pogledao A Single Man i Winter's Bone, prije 2 sata pogledah Brooklyn's Finest, onda nakon toga gledajući telku naiđoh na Beskrajni Dan i to tamo negdje pred kraj što je dovoljno da se podsjetim najboljih momenata te genijalne komedije.
Inače, gledam filmove stalno kad mogu, ali zato tokom dana se dobro naradim, that's all :D
Ne preporučujem pretjerano gledanje ekrana.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
@snješko
Dvoumio sam se da li da stavim neki drugi pridjev umjesto "normalna", baš zbog toga, ali onda pomislim, možda baš zbog toga :D

@Niz
Naravno da mislim!!! :D

@Utopija
Mislim da je ovo već ko zna koji put da ti pročitam misli i preduhitrim, Sila je jaka u meni :D

Sinoć gledao Last Picture Show (1971) Pitera Bogdanoviča, skinuo ga zato što me nešto u zadnje vrijeme uzbuđuje Džef Bridžis. Film nije loš, ali me konstantno nerviralo što se likovi ponašaju kao debili, i izgovaraju debilne rečenice. Nešto je prosto nedostajalo, neke stvari kao da su se podrazumijevale, a ja nisam uspijevao da provalim kako, na osnovu čega. Film je rađen na osnovu romana, pa valjda zato (mada to nije pravdanje). Radnja je smještena u Teksas pedesetih, vrti se oko nekolicine tinejdžera i njihovih nedoumica i jada. U naslovnoj ulozi je danas ne toliko poznati Timothy Huttons (onaj lik što je pljunuti Džordž Buš, glumio ga u istoimenoj seriji), a pojavljuju se i Cybill Shepperd, spomenuti Jeff Bridges te i kao mlad smiješni Randy Quaid.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 01:47 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Middle Men - sto se tice filma sve je receno na posteru, znaci Jack Haris i XXX...eh da igra i Rade Serbedzija (naravno opet nekog ruskog mafijasa)

malo sam se dvoumio koji poster da postujem.. :D
Slika

Spoiler:
Slika

http://www.youtube.com/watch?v=m3gcb_9Q10E

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Slika

3 Idiots.

Odlična šprdnja! Drugarica mi preporučila pošto nisam previše upoznat sa Bollywoodom i Azijom uopšte. Jedino me nervira onaj Bollywood fazon sa plesom i muzikom. Mislim da bi ljudi ubacili to i u horore...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
The Prestige - meni jako jako dobar film...jedino što me malo razočaralo je što prva polovina je takoreći normalan film, a druga postaje odjednom SF...al sve u svemu dobar...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
mi@86 je napisao:
Donnie Darko...dobra,ineteresantna,neobična,mistična priča,odlična atmosfera..ocjenu ću prepisati sa imdb(8,3) preporučujem :D
Slika

Pogledah ovo sinoć. Priča je odlična... a filmova je snimljeno i boljih :D Vrijedi pogledati svakako, zanimljivo i mistično... Voljela bih da muzika u filmu nije preuzeta nego da je originalna...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2011, 22:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Due date...Nije loša komedija, gledljiva štaviše. Samo onaj debeli bradati kako bi Zoran rekao Grk, manje više ponovio indentičnu ulogu iz Hangovera...prvi put bilo smiješno, drugog puta malo zamorno...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 14:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Slika
http://www.imdb.com/title/tt0478337/
Zanimljivo! 8/10

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2011, 09:59
Eat pray love ! Film je odlican ! Prvo sam procitala knjigu pa onda gledala film i mogu reci da nimalo ne zaostaje za njom !

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Gledao sam jutros onaj Lebanon. Sve je ono super odrađeno, gluma odlična, režija isto, produkcija prepucana. Ma sve ima film! Samo ni nikako nije jasna poenta filma. Da prikaže strahote rata? Ako je to namjera onda i nije nešto bilo strašno. Da prikaže jedan dan iz ugla mladih vojnika u tenku što je dosad rijetko viđeno? Ako je to onda je pun pogodak! Kraj je odličan, tj. početak i kraj su odlični pošto su povezani fino. Rijetko koji film me uspije privući toliko da od početka do kraja gledam, a da ne pauziram pa odem raditi nešto drugo ili nastavim gledati film čak sledeći dan. Ovaj film me prikovao definitivno... :)

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
Memento...vjerovatno je već bilo riječi o njemu u više navrata.uglavnom..dobar psihološki triler,jednostavna ideja i priča koja ne bi bila toliko interesantna da sam film nije koncipiran na način na koji jeste...ocjena 8.5
Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2011, 15:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Megan je napisao:
Eat pray love ! Film je odlican ! Prvo sam procitala knjigu pa onda gledala film i mogu reci da nimalo ne zaostaje za njom !

Zašto je odličan?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2011, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2003, 14:00
MonaLisa je napisao:
mi@86 je napisao:
Donnie Darko...dobra,ineteresantna,neobična,mistična priča,odlična atmosfera..ocjenu ću prepisati sa imdb(8,3) preporučujem :D
Slika

Pogledah ovo sinoć. Priča je odlična... a filmova je snimljeno i boljih :D Vrijedi pogledati svakako, zanimljivo i mistično... Voljela bih da muzika u filmu nije preuzeta nego da je originalna...

PRICA je odlicna?

Popokatepetl je napisao:
Megan je napisao:

Zašto je odličan?

I mene zanima.

Od mene - GREEN HORNET zaobilaziti u najsirim mogucim lukovima . Losa prica,gluma,akcija,uzasna kameron dijaz.... SVE lose sto se moglo desiti,nalazi se u ovom filmu. Gondry se poprilicno prodao ovim "filmom"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 326, 327, 328, 329, 330, 331, 332 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]