ej, ono, izvinjavam se sto postavljavam ovakve filmove. mislite da meni ne smetaju odredjene stvari?!
Citiraj:
nastranih i stranih filmova
ma ok. sve je super, atmosfera je super, mi smo super, vece je super, sve je super. sad cu postaviti nesto sto cete moci da pogodite i bez citanja propertiesa (movie martyr, mogao sam znati, ako veliki fan virasetakula, aha)
eto. da. bunjel je nepoznat. pa da. ono jeste. makavejev u sarajevu dozivljava ovacije, ovdje vecina ljudi bi imala problema da nabroji vise od njegova tri filma. veceras smo pukli. presreli smo neke likove. i pitali ih na ivici ocaja: gdje vi izlazite? jer mi zaista zelimo da se druzimo s ljudima kao sto ste vi, ljudima koji lice na patrika vulfa. likovi su odgovorili: mi nismo odavde. mi smo ostali cuteci deset minuta (bedakakakakakakak) i onda razvijali teoriju o razvuju animal collectivea kroz posljednja tri albuma. i naravno, o notropu fraju. bunjel? ko je uopste taj lik? neki komunista, neki izdajnik, strani placenik.
uh. udri me, slobodo.
nadam se da cete pogoditi film. i da to nece biti utopija ili gnusni snjesko. ono, mi smo kao klan, sta li. mozemo i sektu da osnujemo. ljubitelji stranih i nastraih filmova. samo jedno pitanje: stranih cemu? srbiji i crnoj gori? bosni i hercegovini? sjedinjenim americkim drzavama? holivudu? vasem lokalnom video klubu? filmovima na rtl-u?
sad cu da stanem. nema svrhe. bijes je bijes je bijes je bijes.