banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pitanje klase "ebo vas kum i gradjanin kejn"... Sa sve malim slovima...

Ajd poslusacu te...

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 22:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Halpert je napisao:
Odličan i nepravedno podcjenjen

nekada sam cijenio tvoje misljenje :angry7:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
gnusni_snjesko je napisao:
Halpert je napisao:
Odličan i nepravedno podcjenjen

nekada sam cijenio tvoje misljenje :angry7:

Krivo sam pretpostavio iz trailera da je loš, mislim nije da ne bismo mogli bez njega ali...

TaškoBL je napisao:
Sta da gledam?! Inception ili The Time Traveler's Wife?! Imate 10 minuta da mi pomognete.

DaVinci, daj linkove za one filmove :) Sjebah telefon... A ne mogu kucati "bjeloruski ratni film" :lol:

Pogledaj ono što je najaktualnije. Za Suprugu vremenskog putnika moraš biti loše volje :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2010, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Tasko, zar ti stvarno ocekujes da cu ti dati linkove nakon sto si javno uvrijedio dva od tri najbolja filma svih vremena! Ako me kojim slucajem prodje ogorcenost izazvana ovim nesnosnim postupkom, mozda ces i dobiti linkove...

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 02:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo pogledah Inception! Ebo vas on! Zar onaj zvrk nije mogao jednostavno pasti na kraju?! Fuj... Zbog tog holivudskog momenta, nije 10 ocjena. Sve ostalo je odlicno :D
9+

DaVinci, uvrijedio bih ja i treci, da sam se mogao sjetiti koji je... :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 08:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
TaškoBL je napisao:
Zar onaj zvrk nije mogao jednostavno pasti na kraju?!

Ja msm da ce pasti na kraju jer je krivudao jako .. :D U snu on se vrti u mestu ......

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2010, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
DaVinci je napisao:
Tasko, zar ti stvarno ocekujes da cu ti dati linkove nakon sto si javno uvrijedio dva od tri najbolja filma svih vremena! Ako me kojim slucajem prodje ogorcenost izazvana ovim nesnosnim postupkom, mozda ces i dobiti linkove...

Uvrijedio je Ramba i Karate Kid???!!! Taško, crni Taško...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2010, 03:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Slika
Dobra osmica! 8)
Slika
Takodje 8/10.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2010, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
13
Slika

po meni prilicno solidan triler. u pitanju je ruski rulet u ogromne pare u koji tip igrom slucaja ulazi ali ipak svojevoljno. mene nije drzala neka pretjerana napetost, kao ko zna sta ce se desiti. gluma "po' centa" jako losa vise je nekako samo da bi bio tu. radnja se prilicno brzo odvija i ne ostavlja prostor za dosadjivanje. u svakom slucaju moze se pogledati. od mene, eto necu biti skrt 7,5/10.

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 00:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Thick as Thieves (2009) - ništa specijalno ali nije onoliko loš koliko ima malu ocjenu
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 (2010) - solidan
Nick and Norah's Infinite Playlist (2008) - nije mi nešto, već sam malo komentarisao
Four Lions (2010) - drama-komedija o islamskim teroristima u Engleskoj, mislio sam da je drama a ne zezancija, bilo bi bolje da je drama
Viridiana (1961) - zanimljiva poruka mada je film suviše "spor" za mene
The Dirty Dozen (1967) - dobar
Brothers (Brødre) (2004) - dobra danska drama, vidim da ameri imaju i remake
Forbidden Planet (1956) - dosta dobar stari SF (dosta davno sam ga gledao, kao dijete)
The Magnificent Seven (1960) - dobar
MASH (1970) - nije mi nešto
RocknRolla (2008) - dobar mada nije kao dvocjevke i Snatch
The Time Traveler's Wife (2009) - drama-SF, više drama nego SF, meni se svidio
State of Play (2009) - dobar triler
Gone Baby Gone (2007) - dobar triler
TRON (1982) - nije mi nešto
Dodsworth (1936) - dobra ljubavna drama

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 01:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Upravo sam pogledao prvog Ip Mana. Odličan film, nije toliko prepucan akcijom jer ima nešto i umjetničko u sebi. Jako dobro dočarana priča iz perioda japanske okupacije Kine. Inače Ip Manu je učenik bio slavni Bruce Lee, a glavni glumac Donnie Yen se već u Aziji smatra nasljednikom Brucea Leea, neki čak kažu i da je bolji ali to ovde nisam primjetio vjerovatno zato što mi su mi Leeovi filmovi drugačiji od ovog. Ovaj ima smisla... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 01:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pogledaj i dvicu isto je odlican.. Pogotovo ce ti se dopasti sami kraj :D

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 09:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Come and see (1985)... Na preporuku DaVincija. E sad.
DaVinci, ono nije film, ono je agonija! Sta ti meni dade?! Zali boze skinutih gigabajta. I kako onaj film dobije 8.2 na imdb?! Sve manje mi se pocinje svidjati taj sajt. Jest da ce sad osuti paljbu iz tabora DaVinci_Snjesko_Halpert, al' sta b' sad :lol:

Elem, Come and see (1985). Bjeloruski film, drugi svjetski rat... Neka izvjestacena gluma, puno cudnih grimasa i neljudskih zvukova koji izlaze iz, navodno, ljudskih usta. Sivilo, tuga, cemer, jad... Gledam jedno 20ak minuta i kontam slupati monitor. Kad ono sunce, lisce, lagana kisa, dvoje bjeloruske balavurdije kako skakuce po sumi. Kontam "Ajd mozda nesto i bude od filma". Sljedeca scena, artiljeria unistava sumu, klinjo ogluvi i jauce, ona albino-konkubina trckara za njim i pokusava pobjeci od Svaba. Muve, mocvara, hrpe tjela... I na sve to, potresna tema kao sto je klanje jadnih seljana od strane fasista... Fuj... Sve u svemu... Kontam da se to moglo dosta drugacije odraditi, a boga mi, i odglumiti.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
TaškoBL je napisao:
Come and see (1985)... Na preporuku DaVincija. E sad.
DaVinci, ono nije film, ono je agonija! Sta ti meni dade?! Zali boze skinutih gigabajta.

Ja ga isto skinuo i pogledao par scena na preskok i odlučio da ga ne gledam.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 10:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Mar 2010, 15:01
Dodaj, oduzmi...Tasko je u pravu...ni meni nije najjasnija argumentacija onih koji film uzdizu do nebesa ili ostaju skamenjeni pred autenticnoscu pokretnih slika...u kojem je to filmskom segmentu ovo djelo superiorno?
I SAW THE DEVIL...preporuka na kvadrat..

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Иди и смотри- сњешко је био у праву, ово је изузетан филм. Такво свједочење о рату још нисам видио...
Било једно на Дивљем Западу - по 176. пут. И по 176. пут - ремек-дјело и мој вјероватно најбољи филм свих времена.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Taško, jednog dana ćeš shvatiti veličinu ovog filma, a zašto to nisi odmah uradio ne znam...

Ja gledao: Tropic Thunder (2008)- zadovoljavajuća komedija za razbibrigu. Jedno upozorenje- NIJE UOPŠTE DOBAR KOLIKO IMA DOBRE OCJENE

Lucky Number Slevin (2006)- loše urađen film uprkos poprilično solidnoj ideji. Film koji bi se mogao svidjeti Tašku... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 14:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
"Rebecca" (1940)

Potpuno, rekao bih, nehickokovski film, tipican za mnoge pateticne i neinovativne filmove cetrdesetih i pedesetih godina prosloga vijeka. Uvijek sam nekako izbjegavao da pogledam ovaj Hickokov film, ni sam ne znam zasto (valjda zbog naslova, koji je u neku ruku i obecavao ovakvu pricu i radnju), ali sad vidim da sam bio u pravu. Mislim, nije to ni los film, daleko od toga, cak mi se svidilo to i sto se ne uklapa mnogo u standardnu Hickokovu tematiku, ali sto se uklapa u sve ostalo toga perioda, jednostavno me razocaralo. Da nije Hickokov, dobio bi vecu ocjenu, ovako:
Ocjena 6/10

"El ángel exterminador " (1962)

Bunuel me i ovim filmom odusevio. Prije nego sto sam krenuo da gledam njegove filmove (do sada sam ih ipak pogledao jako malo), moram priznati da i nisam mnogo ocekivao, ali nakon Viridiane i ovoga izuzetno cudnoga filma, misljenje mi se uveliko promjenilo.
Moram priznati da se odavno nisam osjecao neugodnije prilikom gledanja nekoga filma. Potpuna nejasnost dogadjanja, nemoc likova, moje, izgleda uzaludno, trazenje pouke koju film nosi su doprinjeli takvom osjecanju. I, film nikako nije komedija, iako to pise na mnogim sajtovima. Dakle, ne oceukujte nikakvu veselu atmosferu, niti situacije koje ce vas natjerati na smijeh. Upravo suprotno, bicete nervozni, i tokom nekih scena prestraseni (scena sa medjvedom), kao tokom veoma zive nocne more.
Sada, da li je poruka filma o porocima, odnosno jednostavnosti ulaska u njih, te nemogucnosti zivota u njima, a jos tezem izlasku, ili u zatvorenom Frankovskom drustvu tadasnje Spanije, ili necem trecem, cetvrtom, petom..., ostaje nejasno, ali kao sto znamo, velicina umjetnickog djela lezi u njegovoj viseznacnosti. Ocjena 8.5/10

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 16:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

DaVinci, Vader se slozio sa mnom... To je dovoljan dokaz da je onaj film klasicno bacanje vremena.

Vrh

PostPoslato: 12 Dec 2010, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije se on složio s tobom već je odlučio da ne gleda... Valjda čovjek ima slab želudac, ili tako nešto...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 310, 311, 312, 313, 314, 315, 316 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]