banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Dec 2010, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Slika

Po ko zna koji put...
Komentar suvišan.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Slika
9/10! :)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 14:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
DaVinci je napisao:
Slika

Po ko zna koji put...
Komentar suvišan.

Kako naslov na eng gloopo zvuci ...

Odgledao Joy ride. Mislio sam da ce biti malo napetiji, ali ok je. Kraj filma je dobar,msm ocekivao sam takav kraj filma. Nece cvrkutati da ne pokvarim uzitak onima koji ce ga mozda pogledati...

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 18:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2009, 13:02
August Rush...simpatična drama, taman za nedeljno popodne :D ..ocjena 7
Slika

Poslednji put menjao mi@86 dana 05 Dec 2010, 21:00, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ma pusti sliku kraju i idi skini film i gledaj. Simpatična je priča skroz, sladunjava dosta i uvijena u neki magični veo slučajnosti i sudbine.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
The Other Guys

Jedno od većih razočaranja ove godine, tim prije što sam bio pod utiskom prijašnjih ostvarenja glumca Willa Ferrella i reditelja Adama McKayja (Anchorman, Talladega Nights, Step Brothers) koji su zajedno opet napisali i scenario. U početku je sve zabavna i odlično glumljena mračna komedija s par urnebesnih trenutaka, ali dobra vibracija nestaje u drugoj polovini kada posvjedočimo i nekolicini glupih i ispraznih situacija. I sami likovi do kraja postaju nategnuti pa sam jedva čekao kraj.
Iskreno nisam ljubitelj Willa Ferrella jer je umišljen i nametljiv, isprva je djelovao simpatično ali njegov tip humora s vremenom je počeo ići na živce, a ovdje je u sjeni puno boljih kolega. Ne volim Marka Wahlberga ali priznajem mu da je ponekad efektan u ulogama iritantnih i neugodnih likova, bivši Batman Michael Keaton fenomenalan je u ulozi šefa policije i rekao bih da film vrijedi vidjeti samo zbog njega i Stevea Coogana, dok su Jackson i Johnson svojom pojavom definisali sam film (da ne spoilam, publika se i dalje pita zar su njihovi likovi bili toliko ponosni da su nakon neuspjelog hvatanja lopova ono učinili?).

Kao i na iMDB-u, -6 / 10

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slika

Poslušao sam savjet i večeras pogledao El Secreto de sus Ojos. Mada birao sam samo između njega i Ondine, ovi ostali su bili radi reda. Dobra priča i zanimljiv film dosta, ne bih rekao napet ali traži od vas da se malo udubite. Mala zamjerka na to kako je urađen, neki efekti i sitnice neke koje doduše i nemaju prevelik uticaj na kvalitetu filma nego samo ostavljaju neki vizuelni utisak mada je to sve nebitno u poređenju sa pričom... 9/10

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
Slika

Easy A - simpaticna komedija o srednjoskolskim 'problemima'... Inace su mi sve ove high school price otrcane i iste, ova je opet koliko toliko dobra.8/10

Panzer je napisao:
Poslušao sam savjet i večeras pogledao El Secreto de sus Ojos. Mada birao sam samo između njega i Ondine, ovi ostali su bili radi reda. Dobra priča i zanimljiv film dosta, ne bih rekao napet ali traži od vas da se malo udubite. Mala zamjerka na to kako je urađen, neki efekti i sitnice neke koje doduše i nemaju prevelik uticaj na kvalitetu filma nego samo ostavljaju neki vizuelni utisak mada je to sve nebitno u poređenju sa pričom... 9/10

Meni ovaj film stoji vec pola godine na kompu i nikako da ga pogledam. Ne znam, nekako mi je radnja previse spora. Krenem ga gledati i nakon par minuta ga ugasim.
Izgleda da se trebam zaista udubiti, kako sto ti rece, da bih ga pogledala do kraja. :)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dr_Kay je napisao:
Panzer je napisao:

Meni ovaj film stoji vec pola godine na kompu i nikako da ga pogledam. Ne znam, nekako mi je radnja previse spora. Krenem ga gledati i nakon par minuta ga ugasim.
Izgleda da se trebam zaista udubiti, kako sto ti rece, da bih ga pogledala do kraja. :)

I ja sam dugo ovaj film imao na računaru, čak sam kupio i novi i skinuo na taj novi film i tu mi stoji već 3 mjeseca, a na starom ne znam ni sam koliko i nikako se nisam mogao natjerati da ga pogledam ali nisam požalio ni sekunde večeras... :)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 23:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2008, 17:47
Sad sam prvi put pogledala Čarlston za Ognjenku- izgubljeno vrijeme totalno!
Film mi je bzvz, iako mi je u par navrata bilo po nešto smiješno, i super mi je zadnja scena sa plesom ostalo kao da sam gledala u bijeli zid cijelo vrijeme

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Halpert je napisao:
Spoiler:
Slika

Preporučio bih ga samo probranim ljudima.

Meaning?

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Maj 2010, 22:15
Halpert je napisao:
The Other Guys

Jedno od većih razočaranja ove godine, tim prije što sam bio pod utiskom prijašnjih ostvarenja glumca Willa Ferrella i reditelja Adama McKayja (Anchorman, Talladega Nights, Step Brothers) koji su zajedno opet napisali i scenario. U početku je sve zabavna i odlično glumljena mračna komedija s par urnebesnih trenutaka, ali dobra vibracija nestaje u drugoj polovini kada posvjedočimo i nekolicini glupih i ispraznih situacija. I sami likovi do kraja postaju nategnuti pa sam jedva čekao kraj.
Iskreno nisam ljubitelj Willa Ferrella jer je umišljen i nametljiv, isprva je djelovao simpatično ali njegov tip humora s vremenom je počeo ići na živce, a ovdje je u sjeni puno boljih kolega. Ne volim Marka Wahlberga ali priznajem mu da je ponekad efektan u ulogama iritantnih i neugodnih likova, bivši Batman Michael Keaton fenomenalan je u ulozi šefa policije i rekao bih da film vrijedi vidjeti samo zbog njega i Stevea Coogana, dok su Jackson i Johnson svojom pojavom definisali sam film (da ne spoilam, publika se i dalje pita zar su njihovi likovi bili toliko ponosni da su nakon neuspjelog hvatanja lopova ono učinili?).

Kao i na iMDB-u, -6 / 10

da se pridruzim. upravo sam i ja pogledao ovu komediju koja je po mrni sve osim komedije. oke ima par zanimljivih i smjesnih stvari ali nedovoljno.za mene Will Ferrell uopste nije covjek za komedije i uopste mi nije zanimljiv ni smijesan...po meni dosta losa komedija!

"... reperi su obmana svi su Toni Montana, svi su brate crnci ja sam samo Barak Obama..."

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

NiZ je napisao:
Halpert je napisao:
Spoiler:
Slika

Preporučio bih ga samo probranim ljudima.

Meaning?

Intelectuals, this actually remarkable work of screenwriter and first time director Charlie Kauffman might be very boring and mindfu?kin' experience :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Halpert je napisao:
The Other Guys

Kao i na iMDB-u, -6 / 10

Pomislih da govoriš o filmu "The others" sa Nikol Kidmen. :D Pa pomislih šta ima komično u ovom hororu.
http://www.imdb.com/title/tt0230600/

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 11:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2009, 20:04
Evelyn

Slika

ŠtRašan film. Film baš po mome ukusu. Preporučujem pogledati tko već nije.
Inače film je rađen po istinitom događaju i radi se o borbi jednog oca za svoju djecu.

Da li je bolje ispasti glup ili iz auta??

Ako umrete izgubili ste važan dio svoga života.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika

The Town (2010.)

Da budem iskren nikada se nisam ''palio'' na gangsterske filmove jer su asocijacija na njih uvijek bili Kum, žabari (mislim na Talijane :D ), New York, Chicago i slični klišeji, ali kada je u pitanju irska mafija i kriminalni milje u Bostonu to mi se već gleda (State of Play, Road to Perdition, Mistična Rijeka, Departed...).
Ben Affleck se kao reditelj i scenarist prethodno dokazao na odličnom Gone Baby Gone iz 2007., a sudeći po prihvaćenosti imaće više uspjeha u ovom poslu nego u glumačkom. Radnja je relativno uobičajena ali Afflecka zaista treba pohvaliti zbog kompleksnog scenarija, kompleksnih likova i zaista umješne režije za nekog kome je ovo tek drugi film. U glavnoj ulozi Assf... pardon Affleck podsjeća na svoje najbolje trenutke (Dobri Will Hunting) ali očekivano od njega su bolji sporedni glumci, najviše sjajni Jeremy Renner kao psihotični Dougov kolega sa dvojbama.
Odličan film koji i izgleda i ''čita'' se dobro, neće dobiti Oscara (premda će biti nominovan) ali je iznenađenje.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Spoiler:
Panzer je napisao:
Slika

Jesam ti rekao... :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DaVinci je napisao:
Slika

Pogle samo kako su ponosno istakli kritiku iz zapadnjačkih novina :lol:
Ali istina je, zaista je prejak film u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Spoiler:
Slika

Sminka. Meni se jako svidio. Drugaciji je od ostalih filmova ovog zanra, koje sam gledao. Lagani triler... Muzika i zvukovi su mi odlicni. Kamera me takodje zgotivila. Prica je manje vise prezvakana. Borba dobra i zla, dolazak Velikog... Ali je i dalje zanimljiva... Moze 8, dok ne pogledam drugi dio...

Poslednji put menjao Ташко dana 06 Dec 2010, 17:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2010, 17:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

TaškoBL je napisao:
Slika

Sminka. Meni se jako svidio. Drugaciji je od ostalih filmova ovog zanra, koje sam gledao. Lagani triler... Muzika i zvukovi su mi odlicni. Kamera me takodje zgotivila. Prica je manje vise prezvakana. Borba dobra i zla, dolazak Velikog... Ali je i dalje zanimljiva... Moze 8, dok ne pogledam drugi dio...

A koji je film u pitanju?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 308, 309, 310, 311, 312, 313, 314 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]