banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 03:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Dec 2010, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
^^piZZdek^^ je napisao:
Da ne otvaram novu temu... A i jednim delom se poklapa u ovu tako da ...

Gledao samo juce prvi dio filma koji se zove "Autostoper".
Koliko ja znam imaju 3 verzije (tj 3 filma sa ovim naslovom).

I Novija verzija snimana skoro, to sam gledao....(Cura i momak pokupe nekog lika koji ih pokusa ubiti, ali oni pobjegnu pa tamo pa vamo i kraj)

II Starija verzija nez kad je snimana tacno ali msm pocetkom -80-ih (Neki cvikeras ide negde na put i pokupi nekog stanca i bla bla nije vazno i to sam gledao ..)

III Ovaj sam juce gledao. Film krece tako sto 2 (rodjaka ili druga nisam sad siguran jebt. ali msm da su brca ipak :D) krecu na put do neke cure. Na pumpi kupe radio-stanicu i krenu se sprdati sa kamiondzijama. I da neduzim jer ko je gledao vec je skontao koji je to film, oni se zamjere nekom vozacu koji ih krene proganjati. I tu sam stao :S Taj film sam i pre poceo gledati i stao skoro na istom mestu kao i juce. :S Pre sam procitao u novinama da se film zove "The Hitcher" ali nisam nasao tu verziju nikako....

Da li se moglo desiti da je bila greska u novinama il sta ?? help !

Prvi je napisao Eric Red (Cohen&Tate, Bad Moon, Body Parts), Rutger Hauer u glavnoj ulozi, izasao '86., kvlt!

Drugi izasao prije 7 godina, uzasna straight-to-video eksploatacija sa sinom Gary Busey-a u glavnoj ulozi.

Treci izasao prije 3 godine, John Ryder-a glumi Boromir, a za vristanje zaduzenja ona tetka iz One Tree Hill-a

Robert Harmon je radio i nesto sto bi se moglo nazvati prequel originalnog Hitcher-a, kratki film China Lake.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 12:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2009, 21:36
E tnx belicu :D

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
"Viridiana" (1961)

Dobar, zanimljiv film, vrlo jednostavno ubode sustinu... Trudili se vise ili manje, mali su oni koji kad-tad nece postati samo dio bezlicne mase, bilo da su razocarani, ismejavani, bilo da ih povuku ovozemaljska dobra, svi ce posustati... Ocjena 8/10

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 18:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Na zalost momci nije ni jedan od ovih :(... hvala na trudu !

Da ga malo bolje opisem... Znaci koliko se secam ....

Dva brata krecu na put (Nez kako se zovu pa cu ih podeliti na starijeg i mladjeg :D ) do neke cure (msm da je to cura od mladjeg) Usput su negdje stali zbog kvara na autu ili za gorivo nez :D I stari burazer kupi radio za jeftine pare (msm na onaj radio kao policiski, za taksiste itd.) Sjete se kako su se kao deca sprdala sa telefonom na racun drugih. U fazonu jedan od njih glumi zenski glas i zajeb. starije muskarce. Smilili su nickove i zajebavali kamiondzije. Jedan od nickova je bio Black sheep msm da je to od starijeg. Kada su stali na odmoriste jedan od brace zakacio se sa nekim likom koji je odsjeo u sobu do njih. Msm da se stariji pokacio, msm nisu se potukli nego su se verbalno svadjali. I taj stariji se sjeti da mu uvali kamiondzju u sobu. Predhodno su oni sa tim kamiondzijom pricali preko radia. I uglavnom ovaj mladji odglumi kao zenski glas i kaze kamiondziji da se nadju u sobi u kojoj je odjeo onaj lik sto su se sa njim pokacili .... U neko doba noci kamiondzija dodje cuje se lupa... Sutra u jutro njih budi murija, jer se desila neka nezgoda ... Taj kamiondzija je bukvalno otkinuo donju vilicu jadnom ciki :(...

Oni odlaze ali sad kamiondzija njih zove preko radia i ispostavi se da on njih prati i krene ganjanje dalje nisam gledao nadam se da ce neko znati o kojem je filmu rec ...

SORY ZA GRESKE BRZO SAM PISAO.... TNX !!!

Bio jednom jedan djecak, koji je zivio u jednoj staroj kuci u sumi.On je svaki dan isao da sakuplja lisce za svoju ovcu Kicu. I tako je on sakupljao i sakupljao, kada je sakupio otisao je na Tahiti da se okupa, jer je smrdijo. Umro je on.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 22:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ostavio sam link na prethodnoj stranici, ali izgleda da nisi vidio, dakle, ovo, http://www.imdb.com/title/tt0365513/ , mi se čini najpribližnijim tvom opisu.

EDIT: moja greška, mislim da se radi ipak o ovom, http://www.imdb.com/title/tt0206314/

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2010, 23:31 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ovaj drugi Joy Ride...

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 02:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
Slika
:thumbright:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 03:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
meni je odlican SF film,jedan od boljih u zadnje vrijeme...sa dobrom pricom.
i opet bih apelovao cijenjene forumase da napisu bar recenicu o filmu koji su pogledali,posto sam naslov teme glasi:"Posljednji film kojeg ste pogledali + recenzija".Hvala:)

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 03:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Das Experiment (2001) - dosta dobar njemački film, još je više upečatljivo ono što film prikazuje kad se zna da je baziran na istinitom događaju, Stanfordskom eksperimentu održanom 1971. godine, vidim da su Amerikanci ove godine izbacili remake koji je dosta slabije ocijenjen

Pogledao i ovaj, cisto da uporedim.
Znaci mnogo bolji nego ovogodisnje americko smece.
Iskopirali su pricu al' totalno, kadrove, ma skoro sve i ocigledna banalizacija citavog konteksta samo da bi zaradili! uf :angry4:

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 03:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04
Dobar Children of Men, dobar!

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 16:30 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
13 - Jason Statham, Mickey Rourke, Sam Riley, 50 cent...

klinjo radi kao elektricar, i cuje gazdu kako prica sa kolegom u vezi velike svote za jedan dan...primjeti kovertu koju je gazda primiio..medjutim gazda se predozira i klinjo ukrade kovertu i prati upute...i tako zaglavi medju mafijase ne znajuci o cemu je rijec, o kakvoj zaradi..igra je ruski rulet, npr 10 osoba u krugu..prvi krug jedan metak, vrtis bubanj i gledas u sijalicu kad ce se upaliti i pucas..znaci krug od 10 osoba, pistolj na potiljak osobi ispred tebe, a takodje osjetis cijev na svom potiljku...

http://13.movie-trailer.com/

Slika

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2010, 17:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Jason Statham i Mickey Rourke. Meni dovoljno... 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 02:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
Поезија / Shi (2010)

Slika

Лијепо, и тужно.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 07:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
^ tako je, vrijedi ga vidjeti

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 09:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Popokatepetl je napisao:
Ostavio sam link na prethodnoj stranici, ali izgleda da nisi vidio, dakle, ovo, http://www.imdb.com/title/tt0365513/ , mi se čini najpribližnijim tvom opisu.

EDIT: moja greška, mislim da se radi ipak o ovom, http://www.imdb.com/title/tt0206314/

E ovaj zadnji je... TNX MAN ! :D :love7: :love4: :love7: :love4: :love4: :D

Sinoc odgledao How to train your dragon. Dobar je, mislio sam da ce biti neko njesra. Fina prica dobra animacija ..... U sustini nije los ...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
The wrestler
Kad sam krenuo gledati film pripremio sam se za konstantnu borbu u ringu, s toga me film malo razočarao, ali ima tužnu priču kako nekada veliki sportista vodi jadan i mizeran život. Kad si prošao svoj vrhunac karijere, nisi ništa postigao materijalno, a ne znaš ništa drugo raditi sem svoje profesije koja ti može oduzeti život. Na film više gledam kao edukativni dokumentarac. Ocjena 8.
http://www.imdb.com/title/tt1125849/

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 12:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Sinoć sam gledao 500 Days of Summer. Odličan film. Ono naglo prebacivanje radnje mi se baš svidjelo i pored tog naglog prebacivanja radnje nije teško skontati gdje se film nalazi, nema zapetljanosti i sve je jednostavno. Kraj je bio poslednja kap koja nije prelila čašu već ju je popunila skroz do vrha i film učinila za nijansu boljim...
Večeras na raspolaganju imam Ondine, El Secreto de sus Ojos, Ip Man, Zombieland i The Other Guys. Šta preporučujete? :)

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
El Secreto de sus Ojos OBAVEZNO!!! Daleko najbolji film od svih nabrojanih...

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 12:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Zombieland neces se pokajati ... msm o ukusima se ne raspravlja tako da... meni je extra. A ovaj sto je Davinci naveo nisam gledao ali evo skidam ga upravo :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2010, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Slika

Preporučio bih ga samo probranim ljudima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 307, 308, 309, 310, 311, 312, 313 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]