banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2005, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
zvucnjak je napisao:

A nisi htio cekati mene :)

Zadnje sto sam gledao je bio film stigma, a slijedeci koji cu gledati je lavirint :) e pero,pero ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Forrest Gump - po xxx put, neprevazidjen film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2005, 21:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
A niko nista da kaze za moj review o Arsenu Lupinu... :D
Ah da, zadnje:
Velika snjezna oluja (Snow Dogs) - Komedija/avantura. Veoma dobar film za opustanje. Nije nesto za one sto sada misle sta ce biti, ono akcija, saka, nos, patos... :) Disneyev film, ako vam znaci nesto. Dobar. 8/10
Ljudi sa autoputa (Highwaymen) - Triler. Prica o ubici sa autoputa kojem je oruzje auto, posto je invalid. Suprug jedne od njegovih zrtava krece u lov za njim...
Meni se licno film dopao, jer odavno nisam gledao neki triler. 8/10

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 11:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sinoc opet nesto iz ciklusa John Wooa
opet super ostvarenje

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Jutros sam za opushtanje opet pogledao Mi nismo andjeli 2, popravishe mi dan :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 21:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Bio sinoc na ATV-u , mislim da se zove Deseta precka ili tako nekako...
Jak film...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
The Amityville Horror - Isprepadah se... nije lose... mada se nista ne desava u filmu... al' dobar je da malo nategne zivce...

Valiant - Mislio sam da kriticari drobe bezveze kad su ga ispljuvali... dobro, ja ga necu ispljuvati... sladak je... ali nekako kratak... bez price... vise kao nabacani momenti... uz nekoliko dobrih gegova i sjajnu mimiku likova...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2005, 23:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Pero_Bombas je napisao:
Bio sinoc na ATV-u , mislim da se zove Deseta precka ili tako nekako...
Jak film...

U pitanju je film "Dragonfly" ili ti "Vilin konjic"...i ja sam ga ponovo gledala po ko zna koji put...super film :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2005, 05:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
upravo sam odgledao lavirint i ray ...
Lavirin mi se jako svidio,jedan od rijetkih nasih filmova sa tematikom koja nije vezana za rat...
a Ray, nista posebno... film o zivotu velike legende ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ja odgledah K-Pax jer ga do sada nisam uspio pogledati.
Svaka cast za Kevina Spacey-a.Odlican glumac zaista.Isto tako je i film jako neobican.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 18:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Maj 2005, 21:02
Frankesthain - 10 + Iako je star, ja ga do neko vece nisam pogledala... Isplakala sam se kao kisna godina... :cry: :cry: :cry: Kako je tuuuuuuuzaaaaan.... :cry:

Najbolja je prica, pa gluma, pa sve ostalo... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2005, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56

Poslednji put menjao emeritus dana 23 Dec 2008, 03:04, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 12:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
E, sto sam se nagledao filmova u posljednjih nekoliko dana...

Rose Red - polu-horoh radjen po istoimenom djelu Stivena Kinga, sto, samo po sebi, garantuje dobru zabavu. Prica prati (kroz 4,5 sata!) zivot zle i uklete kuce kojase hrani svojim stanarima i koja se stalno sir9i unutar sebe same i male autisticne djevojcice Eni, koja ima izvenredne psihokineticke sposobnosti. I koja jedina moze zaustaviti kucu da ne pobije cijeli istazivacki tim koji proucava njenu zlosutnost.
Film se odlikuje veoma losim rediteljskim rjesenjima, ali, kao sto vec rekoh - King je King, tako da se, ipak, u prvi plan izdvaja prica. G;lumacka ekipa je, iako nep[oznata, veoma dobra, a i sama sustina filma - neka vrsta ostvarivanja svoje duse u zloj atmosferi poprilicno je uspjesno realizovana, mada film ima velikih propusta.

Basic - Vojni triler sa Dzon Travoltom i Samjuelom L. Dzeksonom, koji govori o specijalnoj grupi vojnika koji pokusavaju da razbiju narko-kartek u korpusu americkih rendzera. Zanimljiv i zabavan film. Nista pretjerano dobro, ali veoma gledljivo.

Interpretor - politicki triler sa Son Penom i Nikol Kidman. izuzetno dobar, nabijen neizvjesnoscu i stalnim ocekivanjem akcije, koja se, svakim minutom, sve vise iscekuje. Ipak, akcija se zamijenjuje unutrasnjim sukobima glavnih likova.

The I inside - odvaljen, paranoja-film. Govori o mladicu koji se budi u bolnickoj sobi i saznaje da je 2002. godina i da je posljedne dvije godine svoga zivota prespavao. I taman kada pocne spajati slagalice i kada njegov zivot pocinje dobijati smisao - jedne veceri se budi u 2000. godini. tek tada pocinje trka za zivot.
Film je napucan nekom uzasno zlokobnom atmosferom, koja, ni u jednom trenutku, ne daje prevelike nade glavnom junaku. Cak je i muzika uardjena fenomenalno - tihi, jezivi klavir prati cijelu pricu, a obrti su toliko cesti da na kraju ne znate sta se desava.

I taman kada sam pomislio da sam pogledao lud film, u DVD ubacim

Otpozadi - sa Monikom Beluci u svojoj potpunoj nagoti :oops: :D i Vinsentom Kaselom. Film se tako zove jer radnju prati od kraja ka pocetku. Ko prezivi prvih 20 minuta filma - pricace :lol: ...
Markus, tip kojem je silovana i unakazena zena, odlazi u parisko pedersko podzemlje u nadi da ce tamo pronaci silovatelja. No, tamo samo nailzai na cisti uzas, kojeg se reditelj ne stidi pokazati u svoj svojoj izopacenosti krajnje realno. Ipak, poslije 15 minuta muvanja medju pederima nalazi silovatelja i zajedno sa prijateljem ga ubija na krajnje brutalan nacin.
Film progovara o svim bolestima drustva - pederluku, tranvestitima, narkomanima, makroima, alkosima - i osudjuje ih. Film je ispocetka mracan, ali kako ide ka svom pocetku sve je svjetliji. Ipak, kraj filma (u stvari - pocetak :roll: ) ubija svaku nadu...

Legenda o Zorou - ogromna, vanserijska glupost... jedino je zanimljiv konj...

Ivkova slava - Ovaj film, kao i prethodne gluposti Zdravka Sotre, spada medju najgore filmove koje sam gledao. osim glume - Ivkova slava nema nista. Cak ni zanimljivu pricu. Ne znam sta mu je trebalo da snimi ovo. Bolje da je radio "Pop Ciru i pop Spiru"... :wink: [/b]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 16:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2005, 19:33
@Daljac

Cool post...
Odmah par naslova stavljam na spisak :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2005, 18:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Double Jeopardy (Nekaznjivo ubistvo) - Nisam pogledao cijeli film, vec samo zadnjih 30ak minuta i na osnovu toga mogu reci da nije los film.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja gledao juce Taxi driver sa Denirom u gl. ulozi. film je boli glava.

Citiraj:
Ivkova slava - Ovaj film, kao i prethodne gluposti Zdravka Sotre, spada medju najgore filmove koje sam gledao. osim glume - Ivkova slava nema nista. Cak ni zanimljivu pricu. Ne znam sta mu je trebalo da snimi ovo. Bolje da je radio "Pop Ciru i pop Spiru"... Wink

i ja mislim ovako iako nisam gledao film. primjetio sam zadnjih godina neko kurvanje YU filmova. kriza udarila nema sta. i zadnjih 10 godina samo bi izdvojio 3 filma. Lepa sela, Mrtav ladan i Zona.. ostalo nije ni za skladista. treba odmah brisati kasete....

pardon i Profesionalac je ok

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 01:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2005, 19:33
mangia je napisao:
i zadnjih 10 godina samo bi izdvojio 3 filma. Lepa sela, Mrtav ladan i Zona.. ostalo nije ni za skladista. treba odmah brisati kasete....

pardon i Profesionalac je ok

Ocigledno nisi gledao Lavirint, Andjele 2, Rat Uzivo, Lajanje na zvezde, Apsolutnih 100 ili Sky Hook?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 01:13 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
zaboravio sam lajanje na zvezde i aps 100.

recimo da sad nabrojim filmove koji mi se nimalo ne svidjaju:

Srecko, sivi kamion, udica, andjeli2, rat uzivo, kengur, dorcol, rane, ..ima jos par ali ne mogu da se sjetim imena. svi su snimljeni posliej rata i sa istom tematikom. bombardovanje i ti fazoni..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 12:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zar ima neko kome se svidja Zona zamfirova? film mi je toliko odvratan da bih sve ljude koji su radili na njemu poslao u konc. logor da osjete sta je mucenje koje sam dozivio gledajuci taj film

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Nov 2005, 13:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
zvucnjak je napisao:
Ocigledno nisi gledao Lavirint, Andjele 2, Rat Uzivo, Lajanje na zvezde, Apsolutnih 100 ili Sky Hook?

Ovi podvuceni filmovi su bas nezanimljivi i plus nikakva umjetnicka ostvarenja...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]