Citiraj:
OK, imao je izbor da taj mali detalj zasmeta 0,0001% publike ili da ne zasmeta nikom. Zašto je izabrao ovo prvo?
Voli co'ek da smeta

Citiraj:
Ne znam zašto kažu da im nije isplativ, ja kad sam išao gledati bila je potpuno puna sala.
Jel' se sjecas kad si ga tacno gledao (termin i datum) i koja je sala u pitanju (mala ili velika)? Hvala.
Citiraj:
Zna li se kad će biti na reviji? Možda u Kozari?
Vjerovatno ce da zaigra na nekoj reviji ali kad, to se jos ne zna. Ni TV prikazivanje jos nije izvjesno (to obicno ide na kraju, poslije faze piraterisanja

).
Za sada sve ide po planu tj. uradilo se najbitnije, a to je prikazivanje u "rodnom gradu" domacoj publici (na zalost samo 20ak dana ali na to mi nismo mogli uticati). Sad se prelazi na sledecu fazu, a to je pruziti priliku svima da ga vide (prvo region pa onda i svijet). Druga faza su festivali domaci i strani, (za sada je 100% siguran FESTu) pa onda prikazivanje u regionu. Poslije toga, zavisno od prodje na festivalima ide u svijetsku distribuciju (to "svijetsku" moze znaciti i par zemalja Juzne Amerike, Indija, Kina isl.

) . Generalno je plan da film igra sto vise i gdje god moze (naravno iskljucivo sa svojim kvalitetom jer pare za lobiranje nemamo) i da ga vidi sto vise ljudi te tako pokazemo da i mi imamo neku kinematografiju i da nismo totalno nekulturni. Kao sto vidite plan je vrlo jednostavan