qq je napisao:
Vidim da ima tema humoristicne serije ali koje serije uopste pratite i na kojoj televiziji?
u poslednjih godinu dana sam se bacio samo na serije, prakticno da filmove nisam ni gledao (mozda 4-5). uglavnom skidam sa interneta. a nakupim dosta pa gledam "u komadu"
spisak je malo duzi:
lost (nema ko nije cuo, nacekacemo se do cetvrte sezone - februar 2008)
heroes (fantasticna serija, uskoro ce druga sezona)
prison break (ako se sta ne promjeni na bolje pocetkom trece sezone odustajem od nje - i ona ce uskoro)
house MD (legenda je lik, evo cekam cetvrtu sezonu)
greys anatomy (pregledao trecu sezonu upravo na raspustu - cisto da se vrijeme ubije)
jericho (umalo je ne ukinuse, bice i kao skracena druga sezona - meni je extra serija)
dexter (forenzicar u drugom svjetlu

, cekam drugu sezonu - imaju 2 preair epizode)
my name is earl (pregledao prvu sezonu i crkavao od smijeha, drugu sam skinuo ali nikako da se nakanim da pregledam, obicno napravim maraton

)
weeds (skidam preair trece sezone, onako moze se gledati)
the dresden files (malo sci fiA)
traveler (preporuka za gledanje - prva sezona ima 8 epizoda i interesantne su cijelo vrijeme)
rome (sve skinuo ali mi se nikako neda da gledam - dok pocne kisa pa cu pregledati

)
kill point (serija je upravo pocela cini se zanimljivom, problem su mi sto izlaze sat ripOVI a ne HD)
CSI pratim na TVu - nakupilo se previse epizoda za skidanja, tako da mozda kad se poveca brzina neta onda i to da upotpunim
bas kontam sta sad gledati, tj skidati, ako ima neko prijedlog nek pise, takodje ako neko ima sta da ponudi za razmjenu nek posalje na PM, sve gore serije su HD ripOVI