banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 18:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Okt 2007, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Na TXT-u vidim da će biti za 7 dana, ali 19. epizoda, a prošle sedmice je bila 17. i sad te 18. nigdje nema na pregledu programa :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
ma to stoji tako zato sto nisu promjenili jos zbog tenisa koji je upao vanredno , sig. ce pustiti 18, u nedelju sledecu ne vjerujem prije nije bitno sta stoji na txt ili netu ipak je to hrt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 20:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Chinchillidae je napisao:
ma to stoji tako zato sto nisu promjenili jos zbog tenisa koji je upao vanredno , sig. ce pustiti 18, u nedelju sledecu ne vjerujem prije nije bitno sta stoji na txt ili netu ipak je to hrt

mislim da nece. ako neku epizodu ne puste, samo predju preko toga i puste sledecu, kao da je bila emitovana. tako je bilo sa onim zvj stazama i jos nekom serijom u tom terminu od 19.30. veoma cesto tad bude neki fudbal, a baz za zvj staze bila je olimpijada. imaju semu koje se drze bez obzira na neka neocekivana emitovanja sporta. posebno zato sto je u nedelju galaktika, znaci da nije veoma gledana i mislim da nece to ni pustati u nekom dr terminu, a dosta sam siguran da nece pustiti tu 18. umj 19., tj pomjeriti prikazivanje serije za jednu sedmicu..mada svasta je moguce, ali opet bas na HRT uopste ne gledaju na te stvari. vjerovatno imaju neku semu programa koju moraju postovati...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2007, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ipak se sutra pušta 18. bez preskakanja :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Okt 2007, 23:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
bzvz je napisao:
Chinchillidae je napisao:

mislim da nece. ako neku epizodu ne puste, samo predju preko toga i puste sledecu, kao da je bila emitovana. tako je bilo sa onim zvj stazama i jos nekom serijom u tom terminu od 19.30. veoma cesto tad bude neki fudbal, a baz za zvj staze bila je olimpijada. imaju semu koje se drze bez obzira na neka neocekivana emitovanja sporta. posebno zato sto je u nedelju galaktika, znaci da nije veoma gledana i mislim da nece to ni pustati u nekom dr terminu, a dosta sam siguran da nece pustiti tu 18. umj 19., tj pomjeriti prikazivanje serije za jednu sedmicu..mada svasta je moguce, ali opet bas na HRT uopste ne gledaju na te stvari. vjerovatno imaju neku semu programa koju moraju postovati...

Galactica 3., serija

HTV2 21.10.2007. 14:40

* Naslov epizode: THE SON ALSO RISES
* Epizoda: 18

Baltarove odvjetnike netko pokušava ubiti i Adama moli Leeja da ih zaštiti. Lee prihvaća, ali traži aktivniju ulogu u Baltarovoj obrani. :fadein:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 10:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

moja greska :)
potcjenio sam ih....ali znam da ne gledaju oni puno na te stvari inace. mozda zato sto ovo ide nedeljom u tom terminu pa svejedno nemaju neku semu programsku koju treba da postuju... a mozda ima i tog da su ostale serije isle svaki dan. ko ce znati :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
još dve epizode

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 20:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Čekaj, a je li snimaju sledeći serijal ili je to to?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Okt 2007, 21:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ostale su još dve epizode trećeg serijala, i to je sve što je snimljeno do sada. Četvrti serijal se počinje emitovati od 11. januara sledeće godine.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Okt 2007, 10:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Drizzt je napisao:
Čekaj, a je li snimaju sledeći serijal ili je to to?

koliko ja znam, bice jos jedna sezona i to je to. tako da je cetvrta zadnja. tako je i najbolje. da se ne razvodni serija, kao npr lost...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Nov 2007, 22:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
"Procurio" je DVD Screener Razora ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2007, 19:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Razor .. 'ebeno dobar .. !

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2007, 19:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jel pogledao ko razor... dobar je. zakuva se malo prica. taman pred cetvrtu epizodu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2007, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Šta je Razor? Nisam u toku :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Nov 2007, 23:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Drizzt je napisao:
Šta je Razor? Nisam u toku :oops:

to je film bsg koji je snimljen kao premosnica izmedju 3. i 4. sezone, a prati dogadjaje na pegazusu. stvari koje su se desavale na pegazusu iz ugla neke djevojke. interesantan je. otvara neka nova pitanja i zakuvava 4. sezonu. inace, jos uvijek nije trebalo da izadje, ali je nekako procurio, tako da se moze skinuti sa neta....

a koliko znam, 4. sezona krece sa emitovanjem u januaru..tako nesto..treba sada to docekati :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

zadnja epizoda trećeg serijala EXTRA

extra, extra, extra

meni najbolja do sada

vidim da je to i najbolje ocjenjena epizoda na tv.com (9.6) od svih 58 koliko je do sada snimljeno, isto i na IMDb (8.6) a sledeća ima tek 8.2 (Exodus: Part 2), sve ostale su ispod 8

prvo, zanimljivo suđenje Baltaru, a onda i ono na kraju - extra, tj. nekoliko stvari na kraju, extra, mada oni koji su gledali znaju šta je tu glavno :)

zanimalo me šta to oni čuju u glavama i šta će izaći od toga

i ipak sam bio u pravu oko jednog lika iz filma, ono prije nije imalo puno smisla

samo da ne zeznu četvrti serijal koji je i zadnji, inače scenaristi znaju napisati extra pojedine epizode, posebno se fino potrude za zadnje epizode u serijalima, ali ostalo znaju razvodniti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisam čitao post od Vadera...pošto ću tek noćas da gledam tu epizodu ili ću je staviti da se snimi...ali ono što me nervira je taj termin koji mjenjaju ko čarape...jbt. stvarno su pretjerali :mad: Jedna sedimica u 12 sati, a druga u 15, pa onda treće nešto izmedju ta dva vremenska perioda. Kreteni :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 20:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

moj post možeš slobodno pročitati, nema spoilera, samo sam rekao da je epizoda odlična, najbolja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pogledao sam Battlestar Galactica: Razor

Dosta dobar film. Kao i ova zadnja epizoda. I dosta se lijepo uklapaju, vezano za ono šta je onaj stari u kadi na kraju rekao. I fino su u Razoru prikazali neke stvari sa Pegasusa koje su samo pomenute u Galactici. Svidjeli su mi se skokovi u radnji iz sadašnje u prošlu pa nazad, i kako je dozirano šta će kad biti prikazano.

Ova zadnja epizoda trećeg serijala i ovaj film su dosta digli seriju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Nov 2007, 23:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Jedan domaći fan sajt

http://www.battlestarserbia.com/

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]