banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 12:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
monstrum je napisao:
Gledao sam na HRT emisiju o bitci u Termopiliju, bogme je trajala oko sat vremena, i sve je lijepo i tacno opisano, al sam ja pozaboravljao :lol:

LoooooL :lol: :lol: :lol:

Šta je trajalo oko sat vremena ? :D :D :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 15:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Marsh! Emisija, ne bitka :P
A ovaj me nasmijao sa komentarom "hoce biti vise da se skine sa neta!", hahah, kralj izgleda ocekuje da ce neko "uploadovati" na neku stranicu i u fazonu, "kliknite da skinete film" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kao sto sam rekao, ima bas dobro odradjenih izjava, punih ponosa i neke cudne strasti, ali nisu po mom misljenju trebali raditi po stripu, kad zamislim isti film samo bez slona od 30 metara, nekih "undeada" i onog baje od 3 metra, film ne bi mnogo izgubio na zanimljivosti a vec bi se mogao nazvati preuvelicanim istorijskim filmom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Evo sad sam malo jos pogledao, i skontam da je kralj Leonid razrok :lol: :lol: :lol: (Obratite paznju na scenu kad prica sa grbavcem, lijevo oko drzi fiksirano na lice, desnim shara po oklopu i plashtu) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Ja se zabavljam prateći razvoj događaja koji prati čitavu priču. Fascinantno mi je kako ista grupa ljudi koji su bakljama i vilama proganjali svakoga ko bi spomenuto “onaj pederski cowboy film” od prije 2 godine najviše iščekuju ovu dvosatnu reklamu za muški donji ves, glorifikaciju homoerotizma ispred green-screen-a ne uvidjajući ironiju.

Ako se vratimo 20ak godina unazad imamo nešto jako slično. Vratimo se u vrijeme kada je izašao famozni “Top Gun”, film koji ima više homoseksualnog naboja od svih 3.5h Ben Hur-a, film nakon kojeg je na Balkanu prodano ‘Ray Ban’ naočala otprilike u istom broju koliko i nun-čaka za vrijem vladavine Bruce Lee-a. Iako se na kraju Mavercik i Iceman nisu zaputili ka zalasku sunca sve je bilo kristalno jasno ali avaj, 1993. izlazi Demme-ova “Philadelphia” i ponovo drvlje i kamenje od strane istih ljudi koji su par godina prije kupili ‘pilotku’ po uzoru na svoje ‘heroje’.

Da se vratim na temu, “300” je maksimalno ušminkan film, a uskoro ćemo saznati sve ostalo. Iako mi dosta testesteronskih poklika zvuči politički zatrovano (tipa: Freedom isn't free) zbog Miller-a ću ispostovati ovo u kinu.

over’n’out

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 18:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma šta lupaš ti više s tim homoerotizmom? Naučio novu reč, pa hajde odmah da je iskorisim i pokažem se pred svima. Znaš li ti šta je homoerotizam ? Gde su elementi HE u ovom filmu ? Jesi li siguran da si ti gledao baš "300," a ne neki drugi film?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 20:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
BlackHand je napisao:
... pokušaću negde da iskopam svoj maturski rad. To sam radio kao temu

ovo je vrh! :lol: :lol: :lol:

oprostite na trolovanju, ali nisam izdržao! :lol: :lol: :lol:

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2007, 14:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2003, 22:48
Citiraj:
Ja se zabavljam prateći razvoj događaja koji prati čitavu priču. Fascinantno mi je kako ista grupa ljudi koji su bakljama i vilama proganjali svakoga ko bi spomenuto “onaj pederski cowboy film” od prije 2 godine najviše iščekuju ovu dvosatnu reklamu za muški donji ves, glorifikaciju homoerotizma ispred green-screen-a ne uvidjajući ironiju.

Ako se vratimo 20ak godina unazad imamo nešto jako slično. Vratimo se u vrijeme kada je izašao famozni “Top Gun”, film koji ima više homoseksualnog naboja od svih 3.5h Ben Hur-a, film nakon kojeg je na Balkanu prodano ‘Ray Ban’ naočala otprilike u istom broju koliko i nun-čaka za vrijem vladavine Bruce Lee-a. Iako se na kraju Mavercik i Iceman nisu zaputili ka zalasku sunca sve je bilo kristalno jasno ali avaj, 1993. izlazi Demme-ova “Philadelphia” i ponovo drvlje i kamenje od strane istih ljudi koji su par godina prije kupili ‘pilotku’ po uzoru na svoje ‘heroje’.

Da se vratim na temu, “300” je maksimalno ušminkan film, a uskoro ćemo saznati sve ostalo. Iako mi dosta testesteronskih poklika zvuči politički zatrovano (tipa: Freedom isn't free) zbog Miller-a ću ispostovati ovo u kinu.

over’n’out

buahahahahhhahahahahahahahahahaha

s tim sto se ne zna koji je film gori - broukbek ili 300

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2007, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

subcomandante marcos je napisao:
BlackHand je napisao:
... pokušaću negde da iskopam svoj maturski rad. To sam radio kao temu

ovo je vrh! :lol: :lol: :lol:

oprostite na trolovanju, ali nisam izdržao! :lol: :lol: :lol:

Ne kontam..? Radio sam Grčko-Persijske ratove, šta je vrh ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Apr 2007, 22:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
THIS IS MADNESS!

NO,THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Slika :lol: :lol: :lol: :lol:

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 00:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 02:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
Pratim i podizem.:D

Slika

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 19:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
:lol: snjesko i kid_a :D das is klar :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Apr 2007, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Nekako mi kratak film;naucio sam da istorijski spektakli traju bar po tri sata;inace,tema je super,film je dobar,malo me smeta sto je mracan,ali nekima se bas zato svidja,tako da je moje misljenje tu nebitno.
Ima jedna anegdota iz Alan Forda kako je Leonida zaustavio Persijance u Termopilskom klancu zato sto je bio predebeo ,pa se zaglavio, te ovi nisu mogli proci. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Apr 2007, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
skinuo sam ga s neta i pogledao,pa i nije nesto,mislim scene su dobre ali rednja je nekako iznenadjujuce kratka

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 00:48 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 18 Jan 2006, 15:25
Film je vrh... Gledao ga prije par dana, odličan film..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Ne kontam..? Radio sam Grčko-Persijske ratove, šta je vrh ?

mah... ja više nemam pojma koja je bila tema mog maturskog. bilo mi smiješno, jebiga. priča se o filmu a ti se sjetio maturskog. :D

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 17:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
On je maturirao prosle, a ti vjerovatno prije puno godina ;)

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Apr 2007, 19:32 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Mar 2007, 20:51

Poslednji put menjao Miroslav_N dana 26 Apr 2007, 14:05, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 18:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Iranski ministar kulture i islamskog usmerenja Mohamad-Hosein Safar Harandi u utorak je izjavio da će iranski umetnici odgovoriti na provokaciju holivudskog autora filma "300".

On je na sastanku sa službenicima Ministarstva istakao da taj film predstavlja uvredu za sve Irance, ali i da je bacio ljagu na holivudsko stvaralaštvo uopšte.

Pojedinci su se silno osramotili, jer su snimili film da bi se osvetili iranskom narodu i doveli u pitanje slavnu istoriju i ugled Persijskog carstva.

"Zapad treba da prizna da je čamio u mraku Srednjeg veka dok su Iranci prednjačili u nauci i kulturi, zahvaljujući svojim naučnicima i čuvenim misliocima.

Divljaštvo koje je prikazano na filmu zapravo je odlika samog sineaste. Iranci, sa svojom drevnom i velikom civilizacijom, takvi nisu mogli biti."
Govoreći o strategiji svog Ministarstva u novoj iranskoj godini (počela 21. marta), Safar Harandi je rekao da će se, pre svega, voditi računa o tome da se u kulturne tokove uključe žitelji najzabačenijih delova zemlje.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Apr 2007, 22:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali ja zaista ne shvatam kakvo je to divljaštvo prikazano. Većim su divljacima prikazani Grci koji kolju i ubijaju bez trunke samilosti. Persijanci su predstavljeni kao jedna milionska armija koja je sačinjena od različitih vrsta SF vojnika i to je to. Kserks je urađen više cool nego što je bio i to je to..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]