banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 16:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 178  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serije
PostPoslato: 27 Dec 2013, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
V@nja je napisao:
Arrow postaje ozbiljno dobar

Taman da pitam je li čemu II sezona, vrh, stavljam na skidanje.

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2013, 23:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ја сам погледао 7-8 епизода прве сезоне "Стријеле", и засад ми је све мало одвећ наивно, натегнуто, неразрађено и предвидљиво, али држим вас за ријеч да ће се побољшати, слаб сам на виђилантије.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2013, 23:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Popokatepetl je napisao:
Ја сам погледао 7-8 епизода прве сезоне "Стријеле", и засад ми је све мало одвећ наивно, натегнуто, неразрађено и предвидљиво, али држим вас за ријеч да ће се побољшати, слаб сам на виђилантије.

Da pogadjam, zelis reci da je to kao Batman za malu djecu? :D

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2013, 23:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Био сам у искушењу да тако и напишем :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2013, 23:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Odgledala prvu sezonu "The Fall" i zadovoljna sam. Načelno se slažem sa mesečevom :).
Scully mi je odlična a i Dornan se zaista dobro snašao. Čini mi se da sam negdje pročitala da nova sezona ulazi u produkciju u januaru.
Ocjena 7 /10

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2014, 02:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Slika

Odličan početak treće sezone! Jedva čekam drugu epizodu. #SherlockLives :)
Tu je i odličan govor gdje pričaju o padu, ali nema spoilera, ako niste još pogledali epizodu.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Sad će Elvis i DaVinci doći i reći kako sam ja opet mimo svijet, ali osim što Benedict i Freeman igraju, kako reče gnusni, za sve pare, prva epizoda treće se zone je govno.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 16:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Na dobrom je tragu Daljac...
Sreća pa sam treću 'pizodu druge sezone skoro pogledao, pa nisam morao čekati godinu dana skoro radi ovakve 'pizode...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2014, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Peaky Blinders sve preporuke

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2014, 10:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
i Ripper Street malo razvucena ali dobra

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 02:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slika

Ovo je jedna morbidna BBC serija koja je išla na NOV@ prije 15 godina, tada nisam imao želudac da je pratim, ali sada je gledam sa uživanjem na YT. :)

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2010, 17:53
The League of Gentlemen je odlična serija

A novi Sherlock je stvarno 'ladna kita

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 20:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Pogledala obje sezone Bron/Broen. Prva bolja od druge, mada su obje kilometrima ispred svih americkih koje sam pogledala prosle godine. Tople preporuke.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A.J.V.A.R. je napisao:
Pogledala obje sezone Bron/Broen. Prva bolja od druge, mada su obje kilometrima ispred svih americkih koje sam pogledala prosle godine. Tople preporuke.

Odlicne obe.

Spoiler:
Iako je malo glupo sto je prvoj radio sve ono, a jedini cilj je bio da se osveti Martinu. Nikakve logike nema nista od onog sto je radio, al' ajd, opet je odlicna. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
I ja je sinoć dovrših napokon. Iz nekog čudnog razloga švedski/danski na mene toliko umirujuće djeluju da sam poslije 20 minuta svake epizode padala u dubok san i budila se na odjavnoj špici. :oops:

Obe sezone dobre, ali druga ipak za nijansu bolja, posebno finale. Kako dočekati treću? :)
Saga je jedan od interesantnijih TV likova današnjice, mada su scenaristi u drugoj sezoni odgovorili na nagađanja publike i učinili vidnim da boluje od Aspergerovog sindroma. Po meni nepotrebno, jer je bila pomalo iščašena i čudnjikava, ali nije imala dijagnozu. No dobro, nisu uništili lik.
Spoiler:
Ziri, svi koji su bili žrtve u prvoj sezoni su bili povezani sa smrću Jensove žene i djeteta. Bilo je lično svo vrijeme, iako se činilo da terorista ukazuje na socijalne probleme.

Iz znatiželje sam skinula američku verziju i dogurala do pola prve epizode. Strašno, strašno. :confused3: Kad se nekako pređe preko sumanute ideje da priča počinje na granici SAD-a i Meksika, kao da je leš neka čudna pojava na tom području i počnu upoznavati likovi čovjek ne može da se ne zapita da li su snimili parodiju ili štaaaa?! Hans ove verzije nosi kaubojski šešir i bolo "kravatu", Martin ima facijalne ekspresije kao da će svaki čas da otkrije da je otac svoje babe, a Saga je posebna priča. One Sagine simpatične čudnjikavosti kad miriše svoj pazuh ili čačka noge na radnom mjestu u ovoj verziji tjeraju želudac u grlo, o izazivanju osmijeha nema ni govora.

Uglavnom, pogledala sam Top of the Lake (N. Zeland) ovih dana, meni je legla u svakom segmentu mada su kritičari podijeljenih mišljenja. Skinula sam State of Play (koja takođe ima svoju američku verziju) i poslije 2 epizode djeluje prilično zanimljivo.

Poslednji put menjao mesečeva_kći dana 06 Jan 2014, 21:58, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 21:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
Ma veze, nisu. Kad je ostavio one boce vina nije mogao znati ko ce ih naci.. Sestra od onog (jbg zaboravio sam ime), sto je prezivjela taj otrov nije imala nikakve veze sa njim. Pa onda, kakve veze su imala kidnapovana djeca sa njim? Da nisu podmetnuli pozare, i oni bi umrli. Sad se i ne sjecam svih zrtvi, ali znam da dosta njih nije imalo nikakve veze sa njim, a pogotovo sa smrcu njegove zene i dijeteta. Da, bilo je licno, i sam je rekao da je cilj bio da se osveti Martinu, zato nema logike sto je sve to radio, zar ne bi njemu bilo jednostavnije da je odmah krenuo na Martina i njegovog sina?

A USA verziju ne zelim ni gledati. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 22:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
zerocool je napisao:
Spoiler:
Ma veze, nisu. Kad je ostavio one boce vina nije mogao znati ko ce ih naci.. Sestra od onog (jbg zaboravio sam ime), sto je prezivjela taj otrov nije imala nikakve veze sa njim. Pa onda, kakve veze su imala kidnapovana djeca sa njim? Da nisu podmetnuli pozare, i oni bi umrli. Sad se i ne sjecam svih zrtvi, ali znam da dosta njih nije imalo nikakve veze sa njim, a pogotovo sa smrcu njegove zene i dijeteta. Da, bilo je licno, i sam je rekao da je cilj bio da se osveti Martinu, zato nema logike sto je sve to radio, zar ne bi njemu bilo jednostavnije da je odmah krenuo na Martina i njegovog sina?

A USA verziju ne zelim ni gledati. :D

Spoiler:
Njaaaa, pa čitava priča je bazirana na dešavanjima do kojih je došlo, a nije moralo da dođe i da se nije poklopilo da baš Martin dobije taj slučaj (od vjerovatno stotinu danskih detektiva) serije ne bi ni bilo. :D Poklopilo se da August dođe da živi s njim, da Mette ima potrebu za poboljšanjem računarskog sistema u firmi itd. Čitav plan za osvetu na tako duge staze je iracionalan. U pravu si za beskućnike, ne sjećam se koji je motiv bio tu, osim da Martinu zada više posla. :D Ali poslije par pucanja u prazno skontaše da je motiv imala osoba koja je bila povezana sa žrtvama, pa onda i Martin. Pod utiskom sa druge sezone, čini mi se da sam pola stvari iz prve zaboravila. Uglavnom koherentnost priče je mnogo bolja u drugoj sezoni, zato mi se više i dopada.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 22:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Spoiler:
Pa da, zato je i meni druga bolja (iako je i prva odlicna), najvise zbog price koja je puno vise logicnija. Ali opet rekao sam da mi ne smeta to toliko puno, ali cisto da pomenem. :D

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 23:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Hahaha pola stranice u spojlerima :D
Spoiler:
Meni je u drugoj zasmetalo gomila neobjasnjenih stvari, poslije 10 epizoda najjaci je utisak nedovrsenosti. Razumijem da su to uradili da imaju materijala za trecu sezonu s obzirom da su Martina otpremili u corku, ali da li je to bas bilo neophodno u tolikoj mjeri? Jesu li Gertruda i Oliver radili zajedno, to mi je isto upitno? Nekako mi je druga sezona u sjenci prve jer su koristili isti koncept gradacije po pitanju osumnjicenih: tipa znas kad se zajune na nekog u petoj epizodi da ce se ispostaviti da je to samo pion.

PS. sam sam tek vidjela da postoji i ovo :D:
http://www.imdb.com/title/tt2711738/?ref_=nv_sr_1

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2014, 23:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
DaVinci je napisao:
A novi Sherlock je stvarno 'ladna kita

Redonkulous.

Prođe i druga epizoda, koja je bila malo više mlaka, dok ih ne spoji u jednu cjelinu na kraju.
Inače ne volim ovaj tip kratkih priča, ali ova je jako dobro zaokružena. Zanima me, usput, kako rade one "3D fotografije" kao tokom onog bitnog događaja iz epizode?

P.S.
Izašao je i trailer za drugu sezonu House of Cards, koja počinje 14.2.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gBabKoHSErI[/youtube]
(prvi video na YT za kojeg primijetih da je available in 4k resolution :) )

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157 ... 178  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]