banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 21:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 178  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serije
PostPoslato: 14 Okt 2013, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Прође викенд; нема Dexter-а, нема Breaking Bad, нема Hell on Wheels... Тужни су викенди моји... :P

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 21:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ray Donovan je :thumbup:
Jon Voight je baaas zao 8)

Cak mi i nije zao sto je prva sezona imala ovako malo epizoda
Dosta dobro je zapoceta prica, da je bilo vise epizoda, vjerovatno bi bilo i dosta razvodnjavanja i dosadnih "fillera" sto bi sigurno smanjilo kvalitet
Sad ne preostaje nista drugo nego nakon "hangera" na kraju sezone cekati sledecu godinu

Ko nije pogledao, neka obavezno gleda
Nece se pokajati

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
V@nja je napisao:

O da.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 21:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Liv Schreiberu bih se i ja podao nakon ove serije
:D :lol:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2013, 22:17 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Kako je taj glumac evoluirao do sporednih nerdova do zajebanih likova...

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Jon Voight je baaas zao 8)

Cak mi i nije zao sto je prva sezona imala ovako malo epizoda
Dosta dobro je zapoceta prica, da je bilo vise epizoda, vjerovatno bi bilo i dosta razvodnjavanja i dosadnih "fillera" sto bi sigurno smanjilo kvalitet
Sad ne preostaje nista drugo nego nakon "hangera" na kraju sezone cekati sledecu godinu

Ko nije pogledao, neka obavezno gleda
Nece se pokajati

Кратак опис овога?

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 11:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
V@nja je napisao:
Liv Schreiberu bih se i ja podao nakon ove serije
:D :lol:

:oops: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 11:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
The show takes place in Los Angeles, California, where Ray Donovan (Liev Schreiber), who is originally from South Boston, is a "fixer" for the powerful law firm Goldman & Drexler that represents the rich and famous. Ray experiences his own problems when his father, Mickey Donovan (Jon Voight), is unexpectedly released from prison and FBI agents try to bring down Ray and his associates.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
http://www.buzzfeed.com/ellievhall/anth ... f-breaking

No lajfer! U 2 sedmice pogledao svih 6 sezona. :D

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 18:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
I sam sam tako nekad znao za veče pogledati nekoliko epizoda za redom, samo kasnije zaboravim masu detalja, ne legne ti sve kako treba. Sad kad je BB izlazio sedmično prodje cijela sedmica da razmišljaš o jednoj epizodi.

Završio sam s Six feet under. Nije loša serija, životno realna. Mislim da sam se tek u četvrtoj sezoni navikao da se David tj. Michael C. Hall ljubi s muškarcima..., feminiziranost je odglumio da da ga nisam gledao u Dexteru mislio bih da je stvarno gay. Uglavnom ide mu dobro glumnjenje pomalo čudnih likova.

Nova sezona mentaliste je odlična! Izgleda kako im je krenula slabiti gledanost pa u ovoj sezoni su se fokusirali na Red Jona i sad je stvarno užitak gledati mozganje Patrika. Prije je u cijeloj sezoni znalo biti svega dvije epizode vezane za Red Jona, a ostale su mi bile mlake jer Patrik sve skonta u samom startu i nema nikakve napetosti niti nekoga da je njemu intelektualno ravan.

Vrh

PostPoslato: 15 Okt 2013, 21:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Pogledao prvu sezonu Walking Dead i bas mi sjela. Krenuo na drugu i prvo uzbudjenje dozivio mislim tek negdje u 6. epizodi (kad razvale ambar). Malo sam razocaran, ali vidjecu kako ide dalje.

Vrh

PostPoslato: 16 Okt 2013, 09:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
The show takes place in Los Angeles, California, where Ray Donovan (Liev Schreiber), who is originally from South Boston, is a "fixer" for the powerful law firm Goldman & Drexler that represents the rich and famous. Ray experiences his own problems when his father, Mickey Donovan (Jon Voight), is unexpectedly released from prison and FBI agents try to bring down Ray and his associates.

tnx

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2013, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Канађани, по обичају, снимају сјајне ствари. Штета што овога нема више... Пилот препоручујем.
=================================

Slika

http://io9.com/5976660/borealis-the-bes ... r-heard-of

Borealis: The Best Political Science Fiction Movie You've Never Heard Of

A politically-savvy, action-packed movie/TV pilot, called Borealis, appeared and then disappeared without a trace last week. It's one of the great tragedies of TV series that don't get pickup — you catch a glimpse of the awesomeness that could have been, and then you are left pining for more. Produced in Canada, it's the near-future tale of a tiny town at the center of an international struggle for Arctic resources in an age of peak oil. The acting is great; the plot twists are delightfully original; and there is a cage fight. You may mourn the TV series it might have been, but Borealis also works as a mind-bending SF movie all on its own.

Vic (the awesome Ty Olssen) is a former MMA fighter turned Canadian government agent, who runs a bar in the tiny town of Borealis — where Russians, Norwegians, Canadians, and the League of Nations are all trying to claim sovereignty over an area that could yield the world's last fossil fuel resources. It's also next to a protected wildlife territory owned by Canada, and Alison (Michelle Harrison) is an environmental scientist using her extremely popular blog and guns to fight off hunters who want to shoot the endangered polar bears and foxes for their valuable coats. In a very smart take on corporate science, there's also a mercenary anthropologist who is working with the Russians to find evidence of pre-industrial human habitation in the area. If these early settlers turn out to have been Russian, that could help the nation with its sovereignty claims.

There's a great showdown between Alison and the anthropologist over corporate sellout science. Which — how often do you see a science fiction movie with a main character who is a heroic blogger fighting against corporate-sponsored anthropology? Did somebody from the Public Library of Science consult on this flick? Teasing out the tangle of science, politics, and economics of this near-future Arctic is a sheer pleasure. It means that solving the murder mystery at the heart of this film isn't just about tracking down a killer. It's about understanding an all-too-believable political economy of the mid-twenty-first century.

The flick begins with a body falling out of the sky, right in front of Vic's skidoo. Who is it? Why was he killed? What does it all have to do with a set of 1000-year-old nails found at an archeological dig? And why the hell is there a League of Nations intervening in all this? While we delve into this mystery, we also learn more about the hard-bitten Vic and his best buddy, Taq (Patrick Gallagher), a métis who is constantly messing with everybody by offering fake "Native wisdom." This show has its fair share of humor, and when Vic decides to challenge the local Russian group, it has its fair share of macho punch-outs too. As I said earlier, there is a cage fight.

Political smarts, humor and action? Why isn't this a series that is being pumped directly into your brain every week?

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 14:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Feb 2012, 09:20
Ko voli Sci-Fi serije, preporučujem Fringe i Supernatural. Nedavno sam počeo da gledam Supernatural i mogu vam reći da je jako zanimljiva serija. Dva brata nastavljaju porodični posao lova na paranormalna bića (demone, duhove itd.), sve počinje kada njih dvojica saznaju da im je otac, koji je takođe lovac, otišao u lov, ali ne bilo kakav već u želji da pronađe pravog ubojicu svoje žene, njih dvojica se odlučuju da i sami krenu istim putem.

Fringe je dosta slična serija, riječ je o specijalnom odjelu koji istražuje paranormalne događaje, time se susreću sa raznoraznim demonima, duhovima i sličnim stvarima. I nju sam takođe gledao neko vrijeme ali sam prestao jer nemam vremena baš sve da pratim.

Ko voli komedije preporučujem Modern Family...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 19:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja nikako da pocnem gledati ni Fringe ni Supernatural (osim nepar epizoda koje sam uhvatio na HRT i koje su mi bile zanimljive), a cini mi se da bi mogle biti dobre
Pogotovo kada mi koji volimo SF nemamo malte ne nikakav izbor
:?

Sta je sa ovim?
http://en.wikipedia.org/wiki/Da_Vinci's_Demons

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 19:26 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Supernatural je sranje teško. Osim ako si tinejdžerka. Onda ti je dobar. Al' onda ti je i Sumrak cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 19:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A i Fringe postaje los poslije. Prva sezona je ok, nakon toga i ne bas.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 19:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:

Uuuuuu, nova riba u moru, čini se kao zanimljiva serija, sa ocjenom od 8.0 na IMDb mora da je dobra, odgledaću je čim budem imao vremena... :)

V@nja je napisao:
Ja nikako da pocnem gledati ni Fringe ni Supernatural (osim nepar epizoda koje sam uhvatio na HRT i koje su mi bile zanimljive), a cini mi se da bi mogle biti dobre
Pogotovo kada mi koji volimo SF nemamo malte ne nikakav izbor
:?

Pa ako voliš crno-bijelu tehniku, odgledaj the twilight zone sa kraja '50-tih godina, ako ne voliš onda imaš jednu verzuja sa kraja '80-tih godina. Sve u svemu obe su dobre, ali ova prva je klasika. ;) Ili Lost...

Znao sam SF serija dosta ali sad trenutno ne mogu da se sjetim baš svih...

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 19:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Supernatural je sranje teško. Osim ako si tinejdžerka. Onda ti je dobar. Al' onda ti je i Sumrak cool.

Znaci Supernatura - 'djenja
Lost me ne zanima :oops:
Zonu sumraka sam pogledao, obe

Skinuo sam ovo epizoda sto se emitovalo Sleepy Hollow, probacu s tim da vidim sta i kako
Defiance sam gledao jedno vrijeme, ali jednostavno nije islo

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2013, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

_зока je napisao:

Pa ne znam, malo tinejdžera gleda supernatural...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3550 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 178  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]