HOLIVUDSKI SPEKTAKL
ĐOKOVIĆ BIJE ČAKA NORISA!Kakav će to fajt biti!
Srpski teniser Novak Đoković doputovao je u Sofiju, na snimanje filma „Nepobedivi“, u kojem će glumiti zajedno s legendarnim Čakom Norisom. Iako detalji scenarija još nisu poznati, voleli bismo da vidimo kako Nole bije Norisa, koji je planetarno poznat najviše zbog kultnih viceva o njegovoj snazi.
Pored Noleta i Čaka, u filmu igraju skoro sve holivudske zvezde akcionih filmova - Arnold Švarceneger, Brus Vilis, Silvester Stalone i Žan Klod van Dam. Prvom igraču sveta je, naravno, namenjena sporedna uloga, s obzirom na to da se u prestonici Bugarske zadržao samo jedan dan. Ostatak ekipe u Sofiji ostaje do petka, nakon čega se sele u Kinu.
Film „Nepobedivi“ nastavak je ostvarenja „Plaćenici“, u kojem su se prvi put zajedno na jednom mestu okupile legende akcionih filmova. Prvi deo je zabeležio ogroman uspeh i u velikom broju zemalja nije se skidao s prvog mesta lista najgledanijih filmova.
Budžet „Nepobedivih“ iznosi 80 miliona dolara, a najbolji pokazatelj koliko interesovanje vlada za ovaj film jeste i podatak da se na snimanju pojavio i premijer Bugarske Bojko Borisov.
Srpski teniser je u nekoliko navrata isticao kako bi voleo da se oproba u glumačkom poslu, čak se pojavila informacija da će glumiti u nastavku filma „Montevideo“. Dobio je ponude da se pojavi u blokbasteru „Ajronmen“, a zatim i u seriji o kralju Aleksandru.
http://www.kurir-info.rs/sport/tenis/djokovic-bije-caka-norisa-154896.phpJao ja sam sad superuzbuđen što sam iste nacionalnosti sa svetskim asom, NOOLE ZAJEDNO SA STALLONEOM!!!
I šta će igrati, pretpostavljam nekog bogatog taoca kojeg ovi spašavaju? Kad već nije u pitanju uloga Karađorđa...