John ..
nije bas tako .....
bar sinoc nije bilo ..
Shiri ... iako sam ga gledao i nije los .. pomalo tezak ... igrao je sinoc i bilo je mozda 30 ljudi ... samo je caka sto se gore majstori zacugaju ... pa pojacaju zvuk do maksimuma, slika skace, seta itd, no da se izdrzati .. razmak izmedju redova je prihvatljiv .. za razliku od Kozare koja jeste cool, ultra-extra-naj-haj .. gdje noge mozes jedino otkinuti i staviti u kesu ispod sjedista dok traje projekcija ..
Amelia ... meni se dojmio .. poprilicno dobar film ... jedan od boljih koje sam gledao u zadnje vrijeme ...
Nicija zemlja - simpaticno .. neutralan, ima dobrih fazona ...
Macke i psi - nisam jos pogledao no mislim da ce biti pisancija .. sama tema je zanimljiva..... baj d vej .. onaj mali dlakavi, najmanji - kompjuteras mi se svidja

)))
Centar svijeta -

))))) nisam jos gledao

))))
Moj prvi orgazam - hmmmm ne znam .. planiram da ne idem ...... nekako mi smrdi taj fazon .. vec vidjeno ..

mada ima par fazona ..
Harija nisam gledao ... no pokupio je sav slag od poznatih kriticara ...
Sve u svemu ... iako nije lose stanje u bl. bioskopima, moze to jos 10x bolje .. nekako sporo dolaze naslovi .. malo bioskopa...... jedino videoteke ostaju ... no video mrzim ... slika je uvijek ocaj i nije to taj ugodjaj .... divx-i i mogu proci nekako .. (bar sto se mene tice) ..
Itd ... itd ..
Toliko od mene ...