A.J.V.A.R. je napisao:
Mad Max: Fury Road
Silan hype a iskreno me se nije dojmio film. Size ukratko:
kretanje A --> B tokom prve 2/3 filma, pa onda kretanje B --> A za kraj.
Jeste, graficki i akciono je savrsen, ali opet to nije sjelo kako treba. Iako je Hardy mrgodan i gundjav kakav Max treba da bude, on mi je nekako najslabija karika, sta znam, i one manekenke su se bolje uklopile. Film je cisti haos, bezumlje i surovost. Taman kad se naviknem na to zavrsi se sladunjavim krajem. 6.5/10
Мислио сам да ћу бити једини хејтер гледе Побјешњелог Макса, али се сјетих овог коментара који у потпуности одговара мом доживљају филма. Једино ме чуде људи од (филмског) укуса - ово је онај тип филмова које погледаш, па ма колико да си уживао у истом јер је очигледан ноу брејнр и нечије остварење клиначких фантазија, просто не причаш о томе и не пишеш панегирике по форумима и друштвеним мрежама, већ стидљиво уживаш у четири зида, своја или кина, небитно. Ионако нема о нечем посебно да се пише, нити је културно. Зато се већина позитивних критика и коментара састојала од "јебе матер/сестру/оца", "заврће уши" и слично. Па и хероин јебе матер, а опет људи који повремено уживају у њему не дијеле своје бесмислено одушевљење на све стране, већ мудро ћуте.
strasno...u sred pustinje manekenke se kupaju, haljine se pripile uz tijelo, grudi dosle do izrazaja i on trazi vodu..
uvod, dvoglavi guster - promasaj..da ne svrljam vise AJVAR i Popokatapetl su sve rekli..