banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Avg 2025, 20:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741 ... 967  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Dec 2014, 09:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
shakal je napisao:
The best offer
Mislim da bi se 800 ovo svidjelo. :D

Svaka čast! Svidio joj se. Jaka krmačasta prevara! :)

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 10:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Имам јаку аверзију према лАмеричким "комедијама". :) Мораће неко други.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Slika

U 11 časova u gradiću Midwichu se celokupno stanovništvo onesvestilo. Domaćice su pale na pod dok voda iz slavina curi, prolaznici su po trotoarima i asfaltima, poljoprivrednici su polegali po njivama, vozači onesvešćeni za volanima dok vozila i dalje idu do prve prepreke… Osim ljudi i životinje su bez svesti a teritorija je “kontaminirana” sve do jedne zamišljene linije na izlazu iz sela. Ceo ovaj neobjašnjiv događaj je trajao nešto manje od 4 sata i završio se iznenada kao što je i počeo. Naučnici i vojska, koji su ubrzo stigli, nemaju nikakvo objašnjenje, ali se istovetni događaj desio i na nekoliko drugih lokacija u svetu.

Direktor: John Carpenter
Uloge: Christopher Reeve, Mark Hamill, Kirstie Alley, Susan Verner, Linda Kozlowski, Michael Paré

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2014, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ovo se danas desava u nekom selu u Kazahstanu.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 00:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

When the game stands tall

Slika

Film inspirisan istinitim dogadjajima opisuje srednjoskolski ragbi tim koji je ostvario najduzi niz pobjeda u istoriji americkog sporta -151 pobjeda u nizu i njihovom treneru koji je i bio mozak svega.

Malo sam cackao po netu nakon filma, lik je stvarno bio genije, mnogi strucnjaci ga smatraju jednim od najboljih americkih trenera ikada mada nije uopste zelio da ode iz srednje skole i nije se oprobao u jacim ligama.

P.S. Jedino je malo jebeno gledati film ako pratite Person of interest jer ocekujes svaki cas da ce Caviezel povuci utoku i ubiti dvoje samo zato sto su ga mrko pogledali.

7/10 jer nije tipicna americka sportska bljuvotina sa forsiranim happy endom.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 12:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ned Kelly (2003)

Spoiler:
Slika

Preporuke!
Ovo je jedan dobar film. Picajzli nema, traženja dlaka u jajetu nema, ko želi dobru priču i vestern akcije, ko se uželio stati na stranu prognanika i do kraja filma braniti gg, ko navija za dobre loše momke, ko hejta muriju, ko navija za braću, za časno ginjenje i sve to u puno blata, neka pogleda, dobro će se zabaviti 110 minuta.

8/10 jer sam se dobro provela.

Ko je zapravo bio Ned Keli:
http://en.wikipedia.org/wiki/Ned_Kelly

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2014, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
Upravo gledam film po imenu "Zombi striptizete". Tome nemam sta da dodam...

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2014, 15:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
pogledao sam intervju. ima par dobrih fazona, čak nije ni loš prve 2/3, ali
Spoiler:
kad skajler provali zlog kima, sve ide dođavola. da je satira išla na drugu stranu, da su se udružili sa kimom i pomogli mu da baci nuklearku na ameriku, utisak bi bio sasvim drugačiji. ali teško da bi sony stao iza toga

Vrh

PostPoslato: 27 Dec 2014, 17:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2012, 21:18
Isto odgledao the interview, moja ocjena 7/10.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2014, 01:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

John Wick

Slika

Da, da, jebeno da!

Denzel i Liam dolaze u kino da gledaju Wicka! Sjajno, sjajno, sjajno. Pravi akcioni film, bez suplje price ja tebi ti meni tamo i 'vamo...ovjeri ga dvaput u glavu i ajde dalje. Hvala im sto nisu usrali nekim pederlukom.

9/10

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2014, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kiovva je napisao:
Jesi li ono ti pisao da si gledao i Zombi dabrove? :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2014, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2005, 09:40
One, Two, Three (1961)

Otto: I will not have my son grow up to be a capitalist.
Scarlet: When he's 18 he can make his mind up whether he wants to be a capitalist or a rich communist.

Film o Berlinu pred pocetak gradnje Berlinskog zida. I o Coca Cola-i. Kulturno izrugivanje odnosa USA-e, SSSR-a i Njemacke. Kada se pogleda danasnja geopoliticka situacija, moze se vidjeti se da se gotovo nista nije promijenilo- pogotovo u pogledu njemacke potcinjenosti volji USA-e. Jos je tada Billy shvatio sta su ciljevi promovisanja americke demokratije, sto se najbolje vidi u jednom od uvodnih kadrova, kada se nakon recenice koja glasi otprilike: "... a u zapadnom dijelu su uzivali u svim blagodetima demokratije." pojavi ova slika
Slika

Ocjena 7.5/10

The Lost Weekend (1945)

Don je pisac. I alkoholicar. Kraj njega su ostale jos samo dvije osobe koje ga pokusavaju izvuci iz toga. Sjajan pikaz profila alkoholicara, ali i ljudi koji jos vjeruju u njegovo spasenje, njihove snage volje s jedne, te nedostatka toga s druge strane, pracenog sve dubljim i uzasnijim moralnim padovima razlicite prirode.
Scena sa kljucem pokazuje koliko je Wilder vodio racuna o svim mogucim detaljima...

Ocjena 8/10

Withnail & I (1987)- zbog pocetnih petnaestak minuta odustao sam jednom od ovoga filma, ali sam sinoc nastavio. Ostatak je mnogo bolji. Ocjena 7/10

Rushmore (1998) - ostavlja toplinu oko srca :) (ne da mi se vise pisati) Ocjena 7/10

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2014, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Preslušah The interview...kažem preslušah, jer je svo vreme film išao u pozadini dok sam na kompu nešto drugo gledao/radio...
Mislim da to dovoljno govori o njemu...Moja greška što sam očekivao stoner komediju poput This is the end

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2014, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Džontra je napisao:
Preslušah The interview...kažem preslušah, jer je svo vreme film išao u pozadini dok sam na kompu nešto drugo gledao/radio...
Mislim da to dovoljno govori o njemu...Moja greška što sam očekivao stoner komediju poput This is the end

Pa isti su filmovi, s tim da je meni Intervju za nijansu bolji zbog tematike.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 00:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
meni se franco dopao u 127h..mislim da je to njegov najbolji film kojeg mogu da se sjetim..

The Drop - tom hardy i te kako moze da se presvuce u bilo koju ulogu..englez covjek skida americki akcenat od sale..gandolfini moze proci, al opet je to sopranos..mnogo sasavih dijaloga koje nisam ocekivao nakon trailera, al bas ono ko da si pustio nekoliko ludaka da raspravljaju.. :lol: tom hardy je konobar, onako reklo bi se udaren mokrom carapom u glavu, u svom nekom svijetu, povucen, njezan, tih, al u kljucnim momentima kad stane pred mafiju il razgovara sa pandurima i te kako pazi sta ce reci..trudi se da cuva glavu iznad vode dok se lova vrti oko njega..pomalo usporen krimic, malo mracan kad pogledas karaktere ono zivot je shit,svima nesto fali u glavu, al sta da se radi..dlican preokret na kraju..8.5/10

Slika

Usporen film je Brzi Gonzales za ovo...majku mu, izbile su mi 3 nove sijede dok sam docekao kraj. Hardy-u svaka cast, al' ostatak film je mlohava cuna. Previse praznog hoda, previse supljih i nepotrebnih dijaloga, da su barem sasavi kao sto ti kazes al' takvih je bilo jako malo. A preokret se mogao odavno naslutiti. Mnogo sam ocekivao od filma, mnogo sam se i razocarao.

5/10

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 00:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
Redirected - 4 prijatelja engleza odluce se za pljacku i za bijeg u Maleziju..na zalost zbog islandskog vulkana morali su sletiti u istocnu evropu.. litvanija zemlja kurvih, pica, korumpiranih policajaca, seksualno napacenih svestenika..necu sve da spominjem osim da ih proganja vinnie jones..ludi provod, po malo vuce na guy ritchie filmove...uglavnom sve u jednom, triler, akcija, komedija i to crni humor..sve preporuke za ljubitelje vinnie jonesa i krkanskih-surovih engleskih filmova..naravno ovaj put u saradnji sa litvancima, poljacima i rusima to daje poseban smek..pljuvanje po nacijama necu ni spominjati.. :lol: ma za 10-ku..

Slika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KVrVFNviY_4[/youtube]

Ovo bih samo potpisao.

10/10

Scena tuce u kafani u sred niceg :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2005, 15:04
800 je napisao:
kiovva je napisao:
Jesi li ono ti pisao da si gledao i Zombi dabrove? :lol:

Да :D

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 21:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Spoiler:
shakal je napisao:
John Wick

Slika

Da, da, jebeno da!

Denzel i Liam dolaze u kino da gledaju Wicka! Sjajno, sjajno, sjajno. Pravi akcioni film, bez suplje price ja tebi ti meni tamo i 'vamo...ovjeri ga dvaput u glavu i ajde dalje. Hvala im sto nisu usrali nekim pederlukom.

9/10

Nakon ovakvog introa, moram pitati...jel ovo ima samo cam ili ima dobar snimak...takođe, ukoliko se razočaram u film...pazi se...naću te...i upucaću te...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2014, 22:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Slika

Let's be cops

7/10

Onako, nije los film, ima par scena gdje sam izvristao.
Za ubijanje vremena.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2014, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Džontra je napisao:
Spoiler:
shakal je napisao:
John Wick

Slika

Da, da, jebeno da!

9/10

Nakon ovakvog introa, moram pitati...jel ovo ima samo cam ili ima dobar snimak...takođe, ukoliko se razočaram u film...pazi se...naću te...i upucaću te...

Nema dobrog snimka, ja sam u kinu gledao.

Dovoljno je navesti citat: "Ljudi se plase babaroge. John Wick je covjek kojeg saljes da ubije jebenu babarogu"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 19328 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 735, 736, 737, 738, 739, 740, 741 ... 967  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]