Vrhunski. I ja sam mislio da ce me smoriti jer dugo traje ali nije. Ni najmanje. Obicno kod vecine filmova me prije ili kasnije obuzme dosada, da li na kratko, dugo.. ili do kraja filma, ali to se desi. Toga sa Insterstellarom nije bilo. Nolan je uradio, sa garancijom nekom odlazis u kino. Mislim da se isplati u kino otici pogledati, cudno mi je kako nisu stavili vise termina. Metju prejeben. Ali nakon True Detectiva drugo nismo ni ocekivali.
Jel se meni cini ili nam kraj nagovjestava da bi moglo biti i drugog dijela?
_________________ Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.
Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58 Postovi: 6867 Lokacija: BL / UK
BeckaSkola je napisao:
Jel se meni cini ili nam kraj nagovjestava da bi moglo biti i drugog dijela?
Ne bas...
_________________ There are ways of saying what you think that make people think what you're thinking is actually more thoughtful than you actually think it is.
Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12 Postovi: 31514 Lokacija: Je Suis Ahmed
Da me neko pita, Fikrete Limitless ili Lucy, naravno ne Lucy, jer sve što valjala od filma vidi se u trailer, a kriv je Mitrović što reklamira toliko taj film na svojim kanalima.
Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58 Postovi: 6867 Lokacija: BL / UK
Le Week-end
Engleski par odlazi u Pariz za svoju tridesetu godišnjicu i proživljava starosne momente nesigurnosti, usamljenosti i dugog braka.
Iako je film potežak za svariti u par navrata, nudi jako dobre misaone momente.
7/10
_________________ There are ways of saying what you think that make people think what you're thinking is actually more thoughtful than you actually think it is.
Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42 Postovi: 13377 Lokacija: Otac Grmec i Majka Kozara:)
Let's be cops - onako, na trenutke prodje kad ubace nekoliko milf uspaljenica, pa se onda izgube sa glupom bespotrebnom komunikacijom pa se malo vrate..
_________________ "Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich" --> Diamonds <--
Let's be cops - onako, na trenutke prodje kad ubace nekoliko milf uspaljenica, pa se onda izgube sa glupom bespotrebnom komunikacijom pa se malo vrate..
Gledao ga sinoć, nije loš. Inače komedije ne gledam i ne izdržim da odgledam ništa do kraja, ali ovaj mi je bio ok. A sniman je sa sony F55, ako to nekom nešto znači.
"Romantična komedija" kako ih zovu, više romantična manje komedija. Odgledao do kraja, nisam zaspao ni na sekundu (to u mom svijetu znači da je dobar). Nije nešto cijenjen ali je po meni ok, Ne znam sa čim je sniman. Ratings: 6.4/10 from 5,746 users Metascore: 44/100
Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42 Postovi: 13377 Lokacija: Otac Grmec i Majka Kozara:)
Guardians of the galaxy - ne zalim sto sam dugo cekao da se pojavi za skidanje..ne kazem da je los, all necu reci ni da je dobar..nakon njega sam pogledao ponovo jedan od najboljih filmova ove godine sto je Marvel izbacio - CA The winter soldier..razlika u nijansama, kao striptiz dite von teese i branke black rose...
_________________ "Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich" --> Diamonds <--
Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29 Postovi: 5278 Lokacija: banja luka
Gone Girl - Posto sam knjigu procitala prije gledanja filma svi wtf momenti su vec bili poznati, tako da je knjiga kriva sto sam veci dio filma uglavnom uporedjivala sta su izostavili . U svakom slucaju, jako dobra adaptacija odlicne knjige, tople preporuke za pogledati. Jedina slaba karika mi je bila Rosamund Pike - ona je trebala da bude najveca faca filma a ostavila je krajnje ´meeh´ utisak, pa je tako prebildani Affleck iznio cio film (bog me ne ubio ako on nije duplo nakvasao od pocetne do krajnje scene). 7.5/10
Interstellar - Danas je jako tanka crta izmedju brilijantnog filma i blockbuster preseravanja. Ovaj film je po mom misljenju, nazalost, zavrsio u kategoriji preseravanja. Dozivjela sam ga kao Hawkinga for dummies al na Nolanovski nacin - obrni okreni slabo ce ti biti sta jasno ako stvarno pokusas shvatiti tematiku (pet dimenzija u obliku teserakta da bi kontrolisao gravitaciju waaaaat?). I jos uz sve to glavna faca je McConaughey - sve vrijeme sam strahovala da ne krene sa filozofskim monolozima kao u True Detective, onda bih definitivno napustila salu. 6/10 spoooojler
Spoiler:
Sta se desilo zadnjih sat vremena filma? Onolika kompleksnost teserakta i on poseze za Morzovom azbukom da preko knjiga komunicira. Zar nije mogao nesto kompleksnije smisliti ? Na kraju baja ladno ukrade letjelicu da se pridruzi doktorki. Jel on sanjao sve sto se desilo u zadnjih sat vremena filma ili se samo meni prispavalo pa pola nisam ukapirala? Ma i pocetak me je iznervirao: Oh nabasao sam sam na super tajni NASA centar, sta kazete - sutra polecem, ok nema problema idem samo kuci da se presvucem ionako ce kukuruz biti los naredne godine.
_________________ It ́s better to die on your feet than live on your knees. Opet je gužva pred kontejnerom... Imbecili i debili ogroman je zbir, moj glas danas odlazi u manastir I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away
Pridružio se: 22 Nov 2008, 19:04 Postovi: 7848 Lokacija: Banja Luka
A.J.V.A.R. je napisao:
Gone Girl - Posto sam knjigu procitala prije gledanja filma svi wtf momenti su vec bili poznati, tako da je knjiga kriva sto sam veci dio filma uglavnom uporedjivala sta su izostavili . U svakom slucaju, jako dobra adaptacija odlicne knjige, tople preporuke za pogledati. Jedina slaba karika mi je bila Rosamund Pike - ona je trebala da bude najveca faca filma a ostavila je krajnje ´meeh´ utisak, pa je tako prebildani Affleck iznio cio film (bog me ne ubio ako on nije duplo nakvasao od pocetne do krajnje scene). 7.5/10
Interstellar - Danas je jako tanka crta izmedju brilijantnog filma i blockbuster preseravanja. Ovaj film je po mom misljenju, nazalost, zavrsio u kategoriji preseravanja. Dozivjela sam ga kao Hawkinga for dummies al na Nolanovski nacin - obrni okreni slabo ce ti biti sta jasno ako stvarno pokusas shvatiti tematiku (pet dimenzija u obliku teserakta da bi kontrolisao gravitaciju waaaaat?). I jos uz sve to glavna faca je McConaughey - sve vrijeme sam strahovala da ne krene sa filozofskim monolozima kao u True Detective, onda bih definitivno napustila salu. 6/10 spoooojler
Spoiler:
Sta se desilo zadnjih sat vremena filma? Onolika kompleksnost teserakta i on poseze za Morzovom azbukom da preko knjiga komunicira. Zar nije mogao nesto kompleksnije smisliti ? Na kraju baja ladno ukrade letjelicu da se pridruzi doktorki. Jel on sanjao sve sto se desilo u zadnjih sat vremena filma ili se samo meni prispavalo pa pola nisam ukapirala? Ma i pocetak me je iznervirao: Oh nabasao sam sam na super tajni NASA centar, sta kazete - sutra polecem, ok nema problema idem samo kuci da se presvucem ionako ce kukuruz biti los naredne godine.
Mi kao da smo potpuno razlicito dozivjeli ova 2 filma. Gone Girl je dobar ali Rosamund Pike je sjajna.
Sto se tice Interstellara, primjetio sam da ljudi koji bas i nisu zainteresovani za nauku, tacnije astrofiziku, imaju zamjerke na film. Ja sam zainteresovan za te stvari onoliko koliko mi moj prosjecni mozak dopusta ali volim da procitam ponesto na tu temu. I vjerujte mi da su mnoge stvari jasnije kada se malo udje u problematiku.
Spoiler:
Sto se tice komuniciranja u teseraktu, on se sluzio gravitacijom jer naucna teorija kaze da gravitacija moze funkcionisati u petoj dimenziji, odnosno gravitacija moze djelovati na prostorno-vremenski kontinuum, sto je i dokazano.
_________________ A little less conversation, a little more action!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Yahoo [Bot] i 5 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu